Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

aisku telefonas kaip ir reikalingas,bet kad nervina manoji su juo.naujas telefonas,o kraut reikia kasdien.matyt daugiau nieko neveikia tik zaidzia su juo,muzikikes leidzia.ziurek atsikelia ryte nei pavalgyt nespeja,nes reik visom draugem zinutes surasyt.vakare irgi tas pats.pamokas ruosia telefonas jei nematau,nekrenta is ranku.o po to parnesa dvejetus uz nepadarytus namu darbus ir atsisveikina su telefonu savaitei
Atsakyti
Maniskis 7 metu, telefona jau turi kokie 3 ar 4 metai, seniau budavo ivesti greitojo rinkimo nr, tad ir pats pasiskambindavo, o dabar jau ir sms rasineja, turi Ezio papildymo kortele, padarau ezio leda menesiui, ir savaitei dar uz 5 litus papildau, pilnai uztenka, nes man ar teciui, seneliams tik "pamajakina" ir mes perskambinam jam.
Atsakyti
QUOTE(*Aila* @ 2008 04 26, 09:30)
Maniskis 7 metu, telefona jau turi kokie 3 ar 4 metai, seniau budavo ivesti greitojo rinkimo nr, tad ir pats pasiskambindavo, o dabar jau ir sms rasineja, turi Ezio papildymo kortele, padarau ezio leda menesiui, ir  savaitei dar uz 5 litus papildau, pilnai uztenka, nes man ar teciui, seneliams tik "pamajakina" ir mes perskambinam jam.

g.gif kaip septynmeciui labai daug. Maniskis irgi turi ezi, bet nei ledo, nei 5 lt per sav. jam nereikia.
Atsakyti
Maniskis telefona turi nuo antros klases blush2.gif
Atsakyti
Mano ir mobilu turi,bet i mokykla nesinesioja.Siais laikais man kazkaip baugu ji su tel paleist.Aisku,tel ne pats naujausias,bet vis tiek bijau,kad kas vaiko neuzpultu ir nenuskriaustu. Siuo metu tel naudoja,kai buna laukia su mazuoju broliu,kad galeciau paskambinti,jog tegul parvairuoja vezima namo.
Atsakyti
lauke labai nesaugu su telefonu vaikscioti nes aplinkui daug chuliganu ir atimti telefona labai lengva o ypac jeigu jis matomoje vietoje.
Atsakyti
Sveikutės,dukrai 8 metai,2 metai nešiojasi į mokyklą telefoną,bet ne rankoje,o kuprinėje,nes paaiškinau,kad vyresni vaikai gali atimti...telefonas reikalingas tik mums susisiekti g.gif
Atsakyti

turi telefonus,bet tik namuosearba kelionese
vaikam
6metai
8metai
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 05 19, 20:45)
dukrai 8 metai,2 metai nešiojasi į mokyklą telefoną,bet ne rankoje,o kuprinėje,nes paaiškinau,kad vyresni vaikai gali atimti...

ir manai mokykloj pasimaivyt jo neistraukia!? tongue.gif as pvz kritiniam atvejui turiu mokytojos tel Nr, zinau, kada baigiasi pamokos, kad paimt ja mano kasdiena, ir manau tikrai dar per anksti tas telefonas cool.gif dukra eis i antra klase, bet vistiek nezadu leist nesiot i mokykla cool.gif namie yra telekominis, mobilus- visada galiu pasukt jei reikia...
Atsakyti
Kiek as supratau, mano sunaus klaseje mazai kas nesiojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2004 09 28, 18:52)
Ilgai nenorėjau saviškiui pirkti, maniau - jis bus reikalingas tik prieš draugus pasirodyti. Bet dabar džiaugiuosi kad turi - galiu bet kada su juo susisiekti.  thumbup.gif Pati primenu, kad iš namų be tel. neišeitų (išskyrus mokyklą).

drinks_cheers.gif mano tokia pat situacija
Atsakyti
Mobilų telefoną į mokyklą leidom neštis nuo 2 klasės. Patogu susisiekti ar reikalui esant pasukti. Dukros klasėj berots visi vaikai turi g.gif
Atsakyti