Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Mano vaikas jau antri metai turi telefona, t.y. nuo pirmos klases, bet man ramiau kad galiu bet kada jam paskambinti arba zinau kad jis gali bet kada paskambinti jei kas atsitiktu...juolab kad po pamoku jis namie vienas be jokiu mociuciu ar dieduku iki pat vakaro buna verysad.gif
Atsakyti
O mano vaikis pats atsisakė mobilų į mokyklą nešiotis ax.gif Sakė, kad vyresni bernai kabinėjasi ir prašo parodyti arba paskolinti paskambinti.
Atsakyti
na ne as neleisdavau jai nesiotis i mokykla mobio schmoll.gif
budavo zinai, kada turi grizti is mokyklos, paskambini is darbo ir suzinai, kaip praejo diena, nes vis viena neskambinsi juk pamoku metu ir neklausinesi g.gif
o jie tik zaidzia su tais telefonais ir jokios naudos ir pavogti gali, o dabar ypac sukciai visoki skambineja, tai paskutinius grasius gali atiduoti blush2.gif lotuliukas.gif
o dabar nors ir penktoke ji pati nesinesioja, jai mokykloj nereikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mobiliais pamokų metu turi būti uždrausta naudotis. Ramiai dėstai pamoką, o staiga, vidury pamokos kažkuriam pradeda skambėti telefonas. Kaip nekeista dažniausiai skambina mama arba tėtis. O šiaip jau yra tvarkaraščiais pagal, kuriuos turi būti aišku kada baigiasi pamokos.
Atsakyti
QUOTE(nerigus @ 2008 10 10, 11:58)
Mobiliais pamokų metu turi būti uždrausta naudotis. Ramiai dėstai pamoką, o staiga, vidury pamokos kažkuriam pradeda skambėti telefonas. Kaip nekeista dažniausiai skambina mama arba tėtis. O šiaip jau yra tvarkaraščiais pagal, kuriuos turi būti aišku kada baigiasi pamokos.

Va, as ir kalbu ne apie vaiku, o apie tevu nesupratinguma g.gif
Atsakyti
O kaip mes mazos buvome ir issiverte musu tevai be mobliuju, nes ju nebuvo biggrin.gif Nebuvo ir nereikejo.Mokykloje nereikia to telefono.Man taio baisu ziureti, kai ateinu dukros y mokykla, telefonai tai ant kaklo, pas kita pas kazka bate, per pamokas zaidzia su telefonu, mokytojos neklauso.Dabar jau tipo uzdraude nuo vakar dienos.
Ziuresime kas bus. Jeigu vaikuikas atsitiks pati mokytoja paskambins, o tevai jai perskambina.Lygiai taip pat jeigu ir neatsitiks, o vaikas nores ar kazko reikes is mamos.Jeigu man reikia - as irgi skambinu mokytojai. Ziuri per telefonus pirmokeliai sex foto, o kitu tevams tai dzin - svarbu gali susisiekti su vaiku.Vyko toks gincas tarp tevu, nes dauguma pries o kiti keli uz. Dar pasibaisejau vaiko ir mamos pokalbiu.Mama vaikui skambino, o jis neatsiliepe.Ji atejo apreke ta vaika, kad ji jam pradzioje jos zodziais majakino, poto skambino o vaikas neiseina y lauka, y masina.Argi sunku nueiti y mokyka ir pasiimti ta vaika.SusipYko ji su tuo vaiku, vaikas pradejo verkti.Va ta ir telefono nauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profesorė: 10 spalio 2008 - 17:02
QUOTE(Profesorė @ 2008 10 10, 18:00)
O kaip mes mazos buvome ir issiverte musu tevai be mobliuju, nes ju nebuvo  biggrin.gif Nebuvo ir nereikejo.Mokykloje nereikia to telefono.Man taio baisu ziureti, kai ateinu dukros y mokykla, telefonai tai ant kaklo, pas kita pas kazka bate, per pamokas zaidzia su telefonu, mokytojos neklauso.Dabar jau tipo uzdraude nuo vakar dienos.
Ziuresime kas bus. Jeigu vaikuikas atsitiks pati mokytoja paskambins, o tevai jai perskambina.Lygiai taip pat jeigu ir neatsitiks, o vaikas nores ar kazko reikes is mamos.Jeigu man reikia - as irgi skambinu mokytojai. Ziuri per telefonus pirmokeliai sex foto, o kitu tevams tai dzin - svarbu gali susisiekti su vaiku.Vyko toks gincas tarp tevu, nes dauguma pries o kiti keli uz. Dar pasibaisejau vaiko ir mamos pokalbiu.Mama vaikui skambino, o jis neatsiliepe.Ji atejo apreke ta vaika, kad ji jam pradzioje jos zodziais majakino, poto skambino o vaikas neiseina y lauka, y masina.Argi sunku nueiti y mokyka ir pasiimti ta vaika.SusipYko ji su tuo vaiku, vaikas pradejo verkti.Va ta ir telefono nauda.

Žinoma, be daug ko galima apsieiti - kažkada apsiėjo ne tik be telefonų, bet ir be automobilių, elektros, net be daugumos vaistų, kurie šiais laikais gelbsti gyvybes. Bet ar tai rodiklis atsisakyti pažangos?
Na, bet visa, kas per daug - nesveika. Negaliu suprasti, kokia čia mokykla, jei per pamokas telefonai skamba blink.gif Pas mus - nė minties tokios nėra. Su tėvais sutarta - jei vaikas ne laiku naudojasi - yra atimamas ir atiduodamas asmeniškai tėvams. Gal ir barbariškai atrodo, bet tėvai neprieštaravo. Na, bet ir nereikėjo atiminėt - visi per pamokas garsą išjungia ir ramu.
O aš savajai mobilų nupirkau tik tada, kai man prireikė ją "pagaut" - atsirado įvairių būrelių ne mokykloje.

O dėl minėtos mamos elgesio doh.gif matyt jai PMS prasidėjo tuo metu hihihi.gif Nenoriu nė galvoti, kad visada taip šeimoj elgiasi (nors peršasi tokia mintis g.gif )
Ir telefonas čia visai niekuo dėtas - norėjosi tiesiog pastaugti. O ant ko lengviausia išsilieti - ant mažiausio doh.gif
Atsakyti
Jei vaikas nešasi telefoną į mokyklą - jis turi būti su "BEGARSE" aplinka. Dabar tikrai galima gražiai nusistatyti, kad niekam netrukdytų...
Šiaip ar taip, vaikai į mokyklą vaikšto mokytis, o ne telefonais žaisti.
O namie telefono tikrai reikia, nes kartais reikia priminti, kad kur nors turi nueiti ar paklausti, kaip sekėsi.

Mano merginos nuolat kokią 21:00 prisimena, kad "rytoj mokykloj reikia turėti tą ar aną"...
O paskutinį kartą pasiutau kaip reikiant. Man irgi į darbą reikia eiti, o ne naktimis prekybcentriuose ieškoti tam tikros rūšies teptukų, apie kuriuos mokytoja kalbėjo dar prieš savaitę.

Sakau, tai parašyk iš karto SMS iš mokyklos, ar paskambink per pertrauką. Tam ir yra telefonas!!!
Gal per pietų pertrauką, gal po darbo užeisiu, pažiūrėsiu. O tai ne - beveik naktį, jau su pižamomis lovoje pradėti klykti "...oi, oi, oi... ką ryt mokytoja pasakys, kad aš neturiu!!!"
Atsakyti
QUOTE(dilidin @ 2008 10 13, 09:18)
Mano merginos nuolat kokią 21:00 prisimena, kad "rytoj mokykloj reikia turėti tą ar aną"...
O paskutinį kartą pasiutau kaip reikiant. Man irgi į darbą reikia eiti, o ne naktimis prekybcentriuose ieškoti tam tikros rūšies teptukų, apie kuriuos mokytoja kalbėjo dar prieš savaitę.

Sakau, tai parašyk iš karto SMS iš mokyklos, ar paskambink per pertrauką. Tam ir yra telefonas!!!
Gal per pietų pertrauką, gal po darbo užeisiu, pažiūrėsiu. O tai ne - beveik naktį, jau su pižamomis lovoje  pradėti klykti "...oi, oi, oi... ką ryt mokytoja pasakys, kad aš neturiu!!!"

O gal nereikėjo naktį lėkti tų teptukų? Tegul mokytoja pasako, gal kitą kartą geriau atsimins ko ir kada reikia? Juk šitaip tikrai neišmoks atsiminti, žinos kad mama tikrai padarys, kam pačiam vaikui sukti galvą. Kitą kartą atismins ryte, ką tada darysit? Lėksit prieš pamokas į prekybcentrį ir atvešit jau į klasę?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 13, 11:16)
O gal nereikėjo naktį lėkti tų teptukų? Tegul mokytoja pasako, gal kitą kartą geriau atsimins ko ir kada reikia? Juk šitaip tikrai neišmoks atsiminti, žinos kad mama tikrai padarys, kam pačiam vaikui sukti galvą. Kitą kartą atismins ryte, ką tada darysit? Lėksit prieš pamokas į prekybcentrį ir atvešit jau į klasę?

Cia jau kita problema, turi vaikas telefona ar ne jis vistiek prisimins, kad kazko reikia tik vakare ar pries einant i mokykla biggrin.gif
Atsakyti
jei pvz. dirbu iki velaus vakaro-tai kaip man susisiekti su vaiku ?
Atsakyti
Tai negi taip visi masiškai atsisakė paprastų laidinių telefonų? g.gif
Atsakyti