Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas foto konkursams

Pavasaris sėjos metas. Reikia bulves, ridikėlius, kitas daržoves sėti; vaismedžius sodinti. Tad siūlau konkursą šia tematika paskelbti. O pavadinimas: "Sėjau rūtą, sėjau mėtą, ...." ar "Jaunasis sodininkas"
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 10 10, 12:52)
O AŠ SIŪLAU FOTOKONKURSĄ SU SENELIAIS, KIEK MATAU TIKRAI TOKIO NEBUVO g.gif  tongue.gif Ogi  vertėtų wub.gif

gera ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2007 03 21, 12:56)
Pavasaris sėjos metas. Reikia bulves, ridikėlius, kitas daržoves sėti; vaismedžius sodinti. Tad siūlau konkursą šia tematika paskelbti. O pavadinimas:  "Sėjau rūtą, sėjau mėtą, ...." ar  "Jaunasis sodininkas"

Na dėl sėjos tai dar ankstoka į žemelę grūdą berti ar medelį sodinti. Tokiame konkurse negalėtų dalyvauti tie vaikučiai, kurie praėjusį pavasarį dar vežimėliuose gulėjo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Renytė @ 2007 03 21, 13:09)
gera ideja drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2007 03 21, 11:56)
Pavasaris sėjos metas. Reikia bulves, ridikėlius, kitas daržoves sėti; vaismedžius sodinti. Tad siūlau konkursą šia tematika paskelbti. O pavadinimas:  "Sėjau rūtą, sėjau mėtą, ...." ar  "Jaunasis sodininkas"

Man labiau patiktų konkursas "Derliaus nuėmimas", manau daugiau nuotraukėlių būtų galima sulaukti. Tik va, tek rudenėlio palūkėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 21 kovo 2007 - 14:54
Aš ir pritarčiau konkursui su seneliais drinks_cheers.gif

Taip pat artėjant Velykoms (ir po jų), gal tiktų pvz, "Aš margutį ridenu..." Velykine tematika.
Atsakyti
Šiuo momentu, manyčiau, tinkamiausias būtų "Velykinio atviruko" konkursas.

Oi laukiam laikiam, naujo konkurso laukiam...
Ir visi kartu:
group.gif oi laukiam laukiam..... friends.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal tada galima mažųjų dažytojų konkursas toks velykis būtų ax.gif
Atsakyti
Haaaaa! Tiksliai, labai tiktų koks nors velykinis konkursas drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, tai ką moderatoriai nusprs dėl konkursėlių? man tai patijo "sėjos konkursėlis"-nebūtinai pavasarinės-galima ir gėlę į vazoną sodini smile.gif
rugiagėle, šiaip ne visi konkursai yra tokie,kur visi gali 100 proc dalyvauti ax.gif
Atsakyti
VELYKINE TEMA BUTU SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
"velyku zuikuciai" reik velyku tematika konkurso!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 03 24, 22:09)
na, tai ką moderatoriai nusprs dėl konkursėlių?

balandžio pradžioje planuojamas dabar konkursas.
Atsakyti