Ziuriu, mamytes jau kuri laika siulo vaikuciu nuotrauku konkurseli su seneliais. Man taip pat toks konkursas labai patiktu
Jame galetu dalyvauti ne tik seneliai, bet ir proseneliai, kas juos turi. Manau, kad ypatingai grazios butu nuotraukos, kuriose iamzinta, ka musu atzalos veikia kartu su seneliais. Juk ne paslaptis, kad seneliai daznai turi daugiau laiko ir kantrybes isklausyti mazuju ir atskleisti jiems pasaulio paslaptis. Todel, manau, netruktu nuotrauku, kuriose musu vaikiukai padeda seneliams (gal kopineti medu, lesinti paukscius ar meistrauti), gal kartu leidzia laisvalaiki ir losia sachmatu partija ar zvejoja, o gal idemiai ir susikaupe stebi arba klausosi pasakojimo. O gal tiesiog butu iamzinta to nepaprasto rysio ir meiles akimirka - apsikabinimas, meilus zvilgsnis. Juk mazo ir seno draugyste buna tokia grazi... Be to, jei tinkamu nuotraukeliu namuose neatsirastu, tai butu dar viena proga atsigrezti i mums artimus zmones, musu tevelius ir senelius, ir, niekur neskubant, praleisti su jais dar kelias mielas valandeles.
Taip pat agituociau uz konkurseli "Su tetuku padukt smagu!"

ar kazka panasaus...
Nezinau, kaip kitose seimose, bet pas mus taip jau dazniausiai iseina, kad mamai, t.y. man, savanoriskai ar priverstinai, vis tenka mazesni ar didesni rupesteliai ir pamoralizavimai (pvz. "eik, susitvarkyk", "issipusk nosi", "kodel lova dar nepaklota?", "ar jau paruosei pamokas?" ir t.t.). Nuobodu, ar ne? O tetis, priesingai, buna didziuju nuotykiu, kvailysciu ir visokiu kitokiu "nesamoniu" iniciatorius, kurias vaikai tiesiog dievina.
Na, taip, zinoma, ir man patinka dukti, bet as visgi pirma pagalvoju, ar tikrai noriu kam nors ant galvos ispilti miltu maisa, nes juk maudyti miltuotas pabaisas ir tvarkyti namus teks man?
Bet kaip gera, kad yra tokie suauge isdykeliai, kurie vadinasi teciais, kurie nesuka sau galvu del visokiu "nieku", ir kartais atsistoja ant galvos, imeta vaikus i ezera su rubais ar tiesiog zaidzia gaudyniu lyg mazi vaikai.
Tegul tie teciai ir toliau buna tokie isdyke, o mes, mamos, nebambekime, o prisijunkime prie ju. Tik... pirma nufotografuokime