Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
maniškis tai žada keltis clap_1.gif , ex tai sunkiai keldavosi, labai retai išversdavau jį iš lovos unsure.gif, o jūsiškiai ar keliasi, kad panešioti verkiantį mažylį, padėtų jam atsirūgti, ar pakeičia naktį sauskelnes, pagirdo iš buteliuko arba bent atneša į patalą jums, kad pamaitintumėte?Ar reikia prašyti, ar jie patys uoliai keliasi, gal turit išvystę kokį grafiką biggrin.gif ?
Atsakyti
Maniskis pirma nuo 3 menesiu galima sakyti nakti priziurejo, o su antru buvo sunkiau.Tekdavo gerai papurtyt, kad prisikeltu ir man kompanija palaikytu, nes mazulis net 2 savaites visai nakti nemiegojo.
Atsakyti
Kadangi as pati maitinu krutimi,tai nera reikalo jam keltis g.gif .O ir lovyte prisistumus prie savo puses,kad paciai lengviau butu. As tausoju tevelio mieg clap_1.gif a,nes jis keliasi anksti,o paskui sunkiai dirba,tad tegul pamiega biggrin.gif .
Nors zinau ,kad jo ex visai pati nemaitino,tai jis keldavosi nakti ir maitindavo pats, g.gif todel manau nebutu problemos jei reiktu pradeti duoti misinukus musu vaikui,nes tikrai prisizadejo padeti jei taip atsitiks clap.gif
Atsakyti
Maniskis tai savaitgaliais perima buteliuko estafete. Bet kad musus sunelis tik karta per nakti keliasi, tai del to nera dideles problemos kas maitins smile.gif
Atsakyti
Sveikutes heart.gif ,

Mno vyras kelesi prie pirmojo vaikelio ir pampersus keite..tik pastaba tada jis nedirbo...dabar padeda atsikelia jei yra reikas. Pas mu du vaikuciai, tai kartasi reikia keltis ir pas vyresny nubegt, jei ka susapnavo ar seip zinot 3.5 metuku vaikuciai pilni visokiu fantaziju...is tiesu ziurim pagal situaciaja...
antrasis vaikelis ramesnis ir nakti ne taip daznai budina, na tik pavalgyt, tai vyras gi nepamaitins wink.gif ( pati maitinu) ...o buna kad prabunda nakti ir paguguoja ir uzmiega po kurio pusvalandzio ir vyras nekelia vaju, jei pazadinam ji..na jei labai pavarges apsikeicia su vyresniuoju vaiku vietom..ji atgabena i musu lova ir mes miegam visi trys, o vyras vaiku kambary...
visada ieskome abiem palankiu sprendimu smile.gif
Atsakyti
Mano lialka blogai miega nors jai jau tuoj metukai, tai kartais vyras atsikelia, kai mane viskas galutinai uzknisa arba kai as paprasau, kad atsikeltu. wink.gif
Siaip tai jei imanoma as stengiuosi jo nezadinti, bet kad daznai mazyle paleidzia gerkle ir jis pats atsibunda.
Pvz. siandien vaikutis nemiegojo nuo triju iki puses sesiu - ir glosciau, ir lovyte supau ir t.t. guli ir nemiega, o jei tik nueinu pradeda verkti. sad.gif Tai i gala vyras atsikele, nes as mirtinai susalau.
ir kada gi ji prades gerai miegoti????????????????
Atsakyti
panasi situacija kaip pas linau smile.gif
prie pirmosios kelesi ir dabar keliasi kai pasaukia.Vyresnele naktim nesiojo iki 2,5m, o paskui vis nueidavo, kai nakti saukia, salia paguleti, dar ir dabar kartais saukia smile.gif , o as jai netinku wink.gif tecio reikalauja.Mazaja pati maitinu, nakti nesioti nereikia, tai ir keltis nereikia.Dziaugiuosi, kad turiu supratinga vyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kendi: 28 rugsėjo 2004 - 12:02
Pas mus buvo toks nerašytas susitarimas. Aš pabundu kai valgyti prašo ir maitinu (kol maitinau krūtimi), o jei po maitinimo reikia panešioti ar pampersą pakeisti (t.y. jei neužmigdavo bevalgydamas), tai žadinu vyrą ir perduodu estafetę. Kuo ten baigdavosi paprastai nebesulaukdavau - iš karto užmigdavau.
O kai maitinti nustojau, tai jau vyras su buteliukais pats naktį tvarkydavosi. Tiesa, mes abu buvom dirbantys, tai net klausimų nebuvo, kad aš viena turiu naktį prie vaiko keltis. Nors jis nekėlė jokių problemų ir kol aš dar nedirbau. Geras jis pas mane smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis visada keliasi prie dukrytes, net lovyte jo pusei stovi, anksciau stovejo mano, bet kai maze pradusdavo ir zyzdavo, o as galvodavau pazys ir nustos, o vyro nervai pirmi neislaikydavo, tai apsikeitem lovoj pusem laugh.gif
aplamai dukra pas mus tecio vaikas- jis ja labiau rupinasi ir myli wub.gif man net geda del to sad.gif
Atsakyti
QUOTE (liusi @ 2004 09 28, 12:57)
ir kada gi ji prades gerai miegoti????????????????

Palauk dar metelius :)Maniskiai abu buvo baisus nemiegaliai. Vyresnysis pradejo miegot gal nuo pusantru metu, na, nuo tada, kai persikrauste tevelio lova, ir ta pacia proga buvo atratintas nuo buteliuko, mat vyrui buvo tingu keltis wink.gif Na o mazoji...pradejo miegot gal nuo 2 metu ir kokiu 3 men... Iki to laiko keldavosi po keliolika kartu per nakt... Dabar jai 2m8 men, ir jau buna daznai kad ismiega visa nakti. I mano namus atejo svente . Tik dabar kita problema - kaip iskrapstyti vyresneli is musu lovos?
Atsakyti
mano reikia gerai papurtyti arba isspirti is lovos laugh.gif kad nueitu prie vaiko - mat kietai miega tad nieko ir negirdi. zinoma negirdi, kai as lekiu maistelio ruosti vos vaikui suknerkus. o va kai pradeda labai verkti, o as virtuvej bunu - tai tada jis jau paima ant ranku kad neverktu.
viena nakti, apie 3 val, dukruze pradejo keltis ir noreti valgyti, o kadangi vyras gal pries 30 min buvo atejes i lova (naktinejo), tai jis dare misinuka, o as laikiau ant ranku, kad nurimtu. bet vis tiek padares misinuka, as maitinau - o jis buvo i mane atsiremes laugh.gif visa laika kol mazoji valge. tai galima sakyti maitinom abu tongue.gif
Atsakyti
TIESA SAKANT NET GEDA PRISIPAZINTI, KAD NEI PRIE PIRMOJO NEI PRIE ANTROJO, NNEKARTO NAKTI NESIKELIAU, VISADA KELIASI VYRAS IR PAMAITINA , AR ARBATELES PADARO, AR VANDENUKO, BET VISADA TIKJ IS.... smile.gif

AS TIK JEI VAIKAS SERGA TAI VISADA GULDAU PRIE SAVES IR TADA VYRA IS VARAU IS LOVOS I KITA KAMBARI MIEGOTI, IR TADA JAU AS SOKU SU VAIKU, O SEIP VISADA JIS.... thumbup.gif

GERAS TAS MANO VYRAS... biggrin.gif

TIK APKLAUSOJ TRUKSTA PUNKTO ,, VISAD KELIASI TIK VYRAS,, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 28 rugsėjo 2004 - 14:27