turbūt labai nustebčiau, jei vaikui suverkus, jis staiga šoktų iš lovos ir bėgtų jį čiūčiuoti
Šiaip nematau prasmės vyrą žadinti, nes vaikiukas mūsų ramus, maitinu jį pati, o jei po maitinimo nemiega, tai nematau problemos pati jį ir panešioti. Aišku, jei būtų blogiau(turiu omeny, ilgai ir garsiai verktų, tada gal žadinčiau, nežn.) Be to, mano vyrui pažadinti-patrankos reikia

Ash irgi nemachiau reikalo vyrui budintis, kol pati maitinau nakti. O taip buvo ilgai. Bet ir shiaip - jis pas mane taip kietai miegantis, kad vaikas tam pachiam kambary verkia, o jis negirdi. Mazhei reikejo tikrai ilgai ir isterishkai bliaut, kad jis ishsibudintu. Juokas pro asharas...
Taigi - kokia man prasme ji zhadint, jei ash jau ir taip ishsibudinus del jos verkimo. Ash greichiau su tuo susitvarkydavau

Pradžioje sudarėme budėjimo grafiką: vieną naktį aš, kitą naktį jis. Taigi ne savo budėjimo naktį girdžiu knerkiančią mažutę - nieko. Mažutė po truputį įsismarkuoja, keliuosi, pasiguldau ant pilvuko ar pakeičiu sauskelnes (ar dar ką nors padarau). Ir taip kiekvieną naktį. Po mėnesio prasitariu, kad esu pavargusi nuo nemiegotų naktų. Vyras stebisi, kodėl aš nemiegu naktimis. Pabaigoje priduria: "Kai aš naktimis budžiu, tai mažoji visada pavyzdingai išmiega iki ryto..."
Maniskis irgi keliasi--as pamaitinu ir smingu i pagalve, o vyras pakeicia sauskelniukus, jei reikia..
Tik pirma menesi buvo daug juokingu istoriju--jis atsibusdavo, kai papurtydavau, bet ne viasai--pirma menesi maitindama beprotiskai uzsinoredavau gerti--prasydavau--duok vandens(pati nepasimdavau, nes rankos budavo uzimtos, o ir maitinimas pirmom sav trukdavo ilgai)--tai jis viena nakti ne visai issibudino, po mano prasymo ir sako per miegus--pakentek
As jam--kenciu
Po kokiu 5min-as vel--nu duok gert--
jis urgzdamas nukulniavo i virtuve, nors vanduo visada budavo pastatytas prie jo puses
Nesdamas, pripyle ant grindu, o ryte ilipes--stugauja--is kur cia tas vanduo!!!
Kita istorija--as dar ir klausdavau--kiek valandu(tipo noredavau issiaiskint, kas kiek val lelius valgo_--bo be akiniu nieko nematau, o juos tamsoj rast
--tai va
Sakau-kiek valandu
Jis--be dvidesimt(ir krenta veidu i pagalve)
As--kas be dvidesimt
Jis ve pkyla--tai be dvidesimt, tai vel kitaip--ir vel griuna i patalus
As nu kiek tu valandu!!
Jis--nu be 20 vienuolika(cia ryte)
Ir kas juokingiausia, atsibudes is ryto nieko neprisimindavo, ka prisnekedavo
Ech, tos pirmos savaites
Tik pirma menesi buvo daug juokingu istoriju--jis atsibusdavo, kai papurtydavau, bet ne viasai--pirma menesi maitindama beprotiskai uzsinoredavau gerti--prasydavau--duok vandens(pati nepasimdavau, nes rankos budavo uzimtos, o ir maitinimas pirmom sav trukdavo ilgai)--tai jis viena nakti ne visai issibudino, po mano prasymo ir sako per miegus--pakentek
As jam--kenciu

Po kokiu 5min-as vel--nu duok gert--
jis urgzdamas nukulniavo i virtuve, nors vanduo visada budavo pastatytas prie jo puses

Kita istorija--as dar ir klausdavau--kiek valandu(tipo noredavau issiaiskint, kas kiek val lelius valgo_--bo be akiniu nieko nematau, o juos tamsoj rast

Sakau-kiek valandu
Jis--be dvidesimt(ir krenta veidu i pagalve)
As--kas be dvidesimt
Jis ve pkyla--tai be dvidesimt, tai vel kitaip--ir vel griuna i patalus
As nu kiek tu valandu!!

Jis--nu be 20 vienuolika(cia ryte)
Ir kas juokingiausia, atsibudes is ryto nieko neprisimindavo, ka prisnekedavo

Ech, tos pirmos savaites

Prie vaiko keldavausi ir keliuosi tik as. Kadangi maitinu pati. Verkti mano vaikas nakti niekada nera verkes
O nuo 5 menesio, kai nebekeiciu nakti sauskelniu, is vis nesikeliam - tik papa ikisu vaikui ir viskas, nes miegam visi kartu
Pirmus menesius kartais vyras atsikeldavo man kompanija palaikyti, gerti paduodavo, uzklodavo ir pan. Bet ne kiekviena nakti. Nes jam ir i darba eiti reikia (ir ten dirbti), ir dar sesija tuo metu buvo, po to magistro baigiamaji darba rase. Zodziu, stengiames padeti viens kitam kai reikia ir is pagarbos, o ne reikalaujam vienas is kito del kazkokiu principu ar tik todel, kad kiti taip daro

Pirmus menesius kartais vyras atsikeldavo man kompanija palaikyti, gerti paduodavo, uzklodavo ir pan. Bet ne kiekviena nakti. Nes jam ir i darba eiti reikia (ir ten dirbti), ir dar sesija tuo metu buvo, po to magistro baigiamaji darba rase. Zodziu, stengiames padeti viens kitam kai reikia ir is pagarbos, o ne reikalaujam vienas is kito del kazkokiu principu ar tik todel, kad kiti taip daro

daivaja čia gerų istorijų pripasakojai, mano draugės vyras ir panašiai sakė: paliko ji jam vaikiuką, kad pažiūrėtų vakare, o pati nuėjo kažką tavrkytis, žiūrėjo , žiūrėjo ir užmigo, ryte sako, kaip blogai miegojau, tipo kaip pavargau, o kad ji visą naktį savo mergytę supavo, nes ta verkė, tai nieko negirdėjo.
Kai auginau pirmą naktimis sėdėdavom kartu. Dabar, kai auginu antrą- sunkiau. Kol pati maitinau sakydavo: "gaila, kad tau negaliu padėti, tu neišsimiegi". Bet dabar kai maitinu mišinukais, tai nepadeda. Kad ir kaip purtau, jis tik suniurna, kad akys limpa ir parpia sau toliau. Fu kaip ant jo pykstu.
Gal žinot metodą kaip priversti jį man nors kartais padėti?
Gal žinot metodą kaip priversti jį man nors kartais padėti?
Tai kad as maitinu...o kokia is vyro butu pagalba. Mes tyliai prabundam, pavalgom ir vel miegam . Ne gi vyras pamaitins???

laisve,mes ir bandem ta pati fokusa.bet gaudavos taip pat-as miegu,vaikas rekia,jis nesikelia.arba atsikelia tik pirma karta(nes mazute valgo du kartus nakti).po to jis visa nakti miega ie prikelt ji...
tai ryte ir sako,kaip gerai jis miegojo,kokia kamile buvo rami.tada tenka jam paaiskin,kad tai as atsikeliau prie jos,ir pamaitinau,ir nuraminau,jei verke.siaubas kazkoks su jais.kelies nakti,buni diena...o jiems mes vis tiek poilsiaujam

QUOTE (Letaa @ 2004 09 29, 17:57) |
Tai kad as maitinu...o kokia is vyro butu pagalba. Mes tyliai prabundam, pavalgom ir vel miegam . Ne gi vyras pamaitins??? ![]() |
teisingai,jei pati maitini kam tą vyrą žadinti.
Maniskis pradzioje keldavosi, kai vaikas nakti pabudes pradedavo verkti. O dabar tai tik padeda uzmigdyti vaika is vakaro. Nors naktimis dabar keltis ir nera reikalo, puikiai ismiega iki ryto