Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir as pati keliuosi. Juk pati maitinu, tai jam nera reikalo keltis. Kartais buna kad lelius verkia, tai ir jis prabunda, pakalbina. Dazniausiai ryte uzsiima su juo, kad as pamiegoti galeciau.
Bet nepatinka vyrai, kurie i kita kambari issikrausto (arba juos zmonos iskrausto) kai vaikas gimsta.
Atsakyti
Mes su vyru lyg ir pasidalinom pareigom : as keliuosi , kai reikia maitinti mazaji , o jis rupinasi dukra , nes ji kartais nakti prabunda rolleyes.gif .Mano mazius buvo pirmais menesiais neramus - tekdavo puse nakties ant ranku nesiot ohmy.gif .Tai prasydavau vyro pagalbos rolleyes.gif .
Atsakyti
As tai baltai pavydziu toms kuriu vyrai keliasi nakti, nesioja, keicia sauskelnes ir t.t. As tik pagalvoju kazi ka jis darytu jei kokia beda butu, nugi nemoketu priziureti unsure.gif , jau vis labiau galvoju, kad jam ir nepalikciau priziureti laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras keliasi kiekvieną naktį ir ruošia mišinuką.Taip buvo kaip auginau ir pirmąjį vaiką.Manau kad tai normalu,nes aš žiūriu vaiką dieną, o jis naktį.
Atsakyti
man ir su savuoju tenka is vakaro tartis,bet ir tai ne visuomet pavyxta.va vakar susitarem,kad atsikels jis.na tai kai reikejo daryt valgyt,atsikele,padare,pamaitino.paskui maze nakti buvo pora kartu pabudus,tai as greiciau atsibudau ir pati ja nuraminau,bet kai ji vel keles valgyt,tai is kojos i uzpakali,ir brangusis jau lekia taisyt niam niam clap.gif
gaila,ne visalaik...
Atsakyti
Mano 2.gif keliasi naktį valgyti ne vieną kartą. Maitinu pati ir dažniausiai lelis užmiega. Bet būna, kad neužmiega ir reikia nešioti. Tas nešiojimas kartais trunka 2 val. Tada jau reikia vyro pagalbos. Iš miegų jį išbudinti nelengva, bet keliasi ir pabūna. Arba keliasi ankstyvais rytais savaitgaliais ir jau tada paruošia mišinuką, nes aš jau guliu beveik be sąmonės, kaip miego noriu. blink.gif Jau 5 mėn, bet vaikas vis tiek valgo naktimis. Būna, kad naktį padaro kaką, tai pakeičia sauskelnes. Vyras noro nerodo jokio noro keltis naktimis ir po to zyzia, kad neišsimiegojo. Bet aš atrėžiu, kad visiškas akiplėšiškumas miegoti visą naktį, kai aš 5 mėnesius nemiegojusi. tongue.gif Nors jei paprašo, kad nekelčiau tai ir nekeliu.
Atsakyti
Tuoj padėsiu pavydėt, nes maniškis niekad nesikeldavo mad.gif Net labai gražiai prašomas.. Pasakydavo "Tu supranti, kad man rytoj į darbą?", pažiūrėdavo karvės akim ir ant kito šono mad.gif O jei dar smarkiau užverkdavo vaikas, tai ir iš kamabrio išprašydavo blink.gif
Atsakyti
na ziuriu su tais vyrais visai problema mad.gif
mano mazoji siandien penkta ryto pradejo soki su kardais.as laxtau ja ant ranku pasiemus,bandau ramint visaip,o jis guli su kankinio israiska veide,mazdaug,mes dabar neleidziam jam miegot.kai pradejau nervintis ir sakyt,kad man jau nugara skauda ir rankos nutirpo,tai paeme jis mazaja,bet is lovos lipt,kad ja panesiot,tingejo.tai ji vel verkia.na ka,as suzaibuoju,paimu vaika ir vel ratais po namus.ir jie dar drista sakyt,kad miego nori,kai naktim daugiau nieko ir neveikia mad.gif
Atsakyti
Mano vyras visada keliasi nakty kartu su manimi, mes esame susitare, kad jis daro misinuka, na o as per ta laika keiciu pampersa thumbup.gif ir pamaitina nakty dazniausiai jis clap_1.gif Na jeigu jis velai gryzta is darbo ir reikia anksti jam vel keltis tai pamaitinu as, bet misinuka padaryti vis tiek atsikelia pats, as kartais net jam liepiu nesikelti, bet jis neklauso wub.gif
Atsakyti
Man tai labai pasiseke. mano vyras padejo ir pirma mergaite auginti, ziuredavom abu pakaitomis, as, jis, as, jis... Dabar su antraja tas pats, labai man vyras padeda: as ziuriu diena, kai jis grizta is darbo nesioja jis, ji pas mus rankinuke, o as kadangi maitinu, tai pamaitinu ir vel jam i rankas ir taip visa vakara, nebent jo nera namuose. nakti keliames abu, as maitinu (keliasi keleta kartu), o jei ji po to nemiega tai jis ja nesioja ir migdo (buna kad ir dvi valandas reikia pasupuoti)clap_1.gif Siaip jei nebutu mano vyro pagalbos nezinau kaip butu wink.gif Nu maniskis sauskleniu nekeicia, nebent manes nera namie, bet tai jau tikrai ne problema, as ir pati galiu tai padaryti su malonumu, svarbiausia kad ir taip labai daug padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (NOKIA @ 2004 10 02, 19:11)
Manau kad tai normalu,nes aš žiūriu vaiką dieną, o jis naktį.

Aha. O tai kada jis dirba? Diena? O kada tada miega?.. g.gif blink.gif Bet juk tai normalu.. dry.gif

As suprantu, kad vyras keliasi prie vaiko tada, kai is tikruju to reikia- kai jis nepaliaujamai verkia, reikia padet panesiot ir pan. Arba savaitgaliais. Bet paprastomis dienomis jam juk reikia i darba ir but sviezia smegenine. O mama gali juk ir diena snusteleti.

Mano vaikas ismiega visa nakti nuo 2 men. Bet ir pirmaisiais menesiais nemaciau reikalo zadint vyro. Mazius prabusdavo taip tyliai, kad vien tik mamos ausis tai isgirsdavo. Pakisdavau papa ir ramu, miegam toliau. smile.gif

Man vyro kelimasis reikalingas nebent rytais, kad pasiimtu vaika ir iseitu i kita kambari, leisdamas ilgiau pamiegot biggrin.gif . Taigi, man apklausoje truksta tokio punkto- issinesa vaika rytais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 10 04, 11:44)
Aha. O tai kada jis dirba? Diena? O kada tada miega?.. g.gif blink.gif Bet juk tai normalu.. dry.gif

O kada mamos miega????
Atsakyti