Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes turim labai šaunų,mylintį,rūpestingą tėtį,kuris labai labai mums padeda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=S.N.A.S,2007 01 20, 18:45]wub.gif kad man taip... doh.gif
soryy ne tau norejau parasyti
Papildyta:
QUOTE(jurgita:) @ 2007 01 20, 17:58)
Mano vyras visada keliasi pasiziureti i mazaja, bei pampersa pakeisti, bei pasupuoti. Maniskis taip pasake : tu 9 men. isnesiojai, dabar mano eile atejo ja nesioti smile.gif

thumbup.gif kaip as tau pavydziu
Papildyta:
QUOTE(jurgita:) @ 2007 01 20, 17:58)
Mano vyras visada keliasi pasiziureti i mazaja, bei pampersa pakeisti, bei pasupuoti. Maniskis taip pasake : tu 9 men. isnesiojai, dabar mano eile atejo ja nesioti smile.gif

thumbup.gif kaip as tau pavydziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 06 vasario 2007 - 20:24
laimingos mamos kurioms padeda vyrai
Atsakyti
Is ties saunu kaip teveliai buna atjauciantys ir padeda mamytem. Na pas mane dabar bent gerai, kad mazius dazniausiai keliasi tik pavalgyti tai cia jau tevelis nepades, bet jeigu ir del verksmo ar pan. tenka keltis man vienai, kartais neapsikesdavau vyra prikeldavau ir liepdavau eiti ... jis paprastai negirdi nes gerai miega arba jei girdi tai visvien apsimeta, kad negirdi doh.gif
Atsakyti
Niekada nera kelesis ir nesikles doh.gif jis atseit dirba,o as motinystes atostogose
Atsakyti
va va ir manasis ta pati sako, tai gerai kad mazoji naktimis ramiai miega, tai kai musu tevelis pareina is darbo as stengiuosi iskart ikisti jam vaika ir primenu, kad tevai esam abu
Atsakyti
Manasis jau ligoninėje pasiliko su mumis, nors buvom susitarę, kad jam ten likti reikalo nėra. Namie keliasi naktimis kartu su manim, padeda pervystyti, pamaitinti, nors ir turi po to keltis anksti į darbą. Kartais net gaila jo, nes mes su vaikeliu juk ir dieną galim numigti, bet čia toks tėvelio pasirinkimas. ax.gif
Atsakyti
Mano vyras tai iki 4men visada migdydavo nakciai(pradzioj iki 2val nakties, veliau iki 12, dar veliau iki 10), atsimenu koks buvo sokas, kai vyras pirma karta isaziavo kazkur su nakvyne, kai vaikui buvo gal 3men-kaip reikes uzmigdyt dukra! smile.gif
dabar dukrai 9men, ji keliasi nakti iki triju kartu valgyti, maitinu savo pienu, tai vyro ir nereikia, bet jei uzsirekia nakti ir matau, kad jau man per sunku, kvieciu ji i pagalba, kadangi vyras irgi kietai miega ir pats sunkiai pabustu.
kadangi vyras toks geras, mintys ir apie antra vaikeli eme suktis smile.gif
Atsakyti
o vyras atzalele ant ranku migdo?
Atsakyti
QUOTE(meskaite @ 2007 02 09, 12:11)
Niekada nera kelesis ir nesikles doh.gif jis atseit dirba,o as motinystes atostogose

mano taip pat g.gif nesikele ir nesikels
Atsakyti
DABAR TRUPUTUKA APSIRGAU TAI MAZAJA VYRAS PRIZIURI IR MAITINA IR RENGIA VISKA DARO KA ANKSCIAU AS DARYDAVAU NAKTIMIS . TIK KAI MAZOJI PRADEDA ZYSTI MANASIS NEGIRDI doh.gif TAI REIKIA PAZADINTI, TIKRAI KAIP YRA LENGVA KAI VYRAI PADEDA g.gif
Atsakyti
Kai leliukas buvo visai maziukas, vyras labai daznai keldavosi naktimis prie jo. Vis sakydavo man "tu pailsek". wub.gif Dar pries menesi keldavosi naktimis savaitgaliais. Bet dabar keliuosi tik as. Man taip patogiau. ax.gif Jis labai kietai miega, todel tas kelimasis prie vaiko gaunasi - as atsikeliu ir zadinu ji, o kadangi jam apsimiegojusiam viskas labai letai iseina, tai daznai dar ir turiu supuoti lovele, kad vaikas neverktu. Tai man greiciau ir paprasciau paciai atsikelti, paruosti misinuka per 3 min., o per likusias 7 pamaitinti. Be to visos sios proceduros metu vaikas praktiskai nepabunda, o vyras sugalvodavo dar ir pasneketi su juo vidury nakties. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 11 vasario 2007 - 08:39