Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mano vyrutis irgi man labai padeda thumbup.gif labai jam aciu uz tai 4u.gif good.gif
Atsakyti
vargstu viena naktim,po darbo gryzta pavarges..na padeda vakarais,kai maziukui skauda pilvuka,bet galetu jis ir mane suprast,bent jau pampersa pakeist ar nuramint.. schmoll.gif
Atsakyti
naktį nesikelia, nes vis vien nieko nepadės - maitinu MP
o dienos metu savatgaliais ir gryžęs iš darbo - padeda.
Atsakyti
Geda prisipazinti,bet paskutiniu metu tik vyras ir keliasi prie dukrytes, tiek nusiplukiu per dienas, kad nakti miegu kaip uzmusta doh.gif
Atsakyti
Retai... kai jau ziauriai pervargusi bunu ...
Atsakyti
Visada keliasi padeti pakeisti sauskelnes ax.gif paguldo ant kito soniuko, nes paciai labai skauda kluba, nugara..tai pagulejus nesugebu pati.. verysad.gif
Atsakyti
Mes didžiuojamės savo tėčiu bigsmile.gif , jis pats geriausias mums wub.gif Visada padeda ir palinguoti ir panešioti, ir mamytei leidžia po parduotuves palakstyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 09 sausio 2007 - 11:56
Grazu skaityt, net pavydukas jama. blush2.gif Pas mus tai tiktai as nakti keliuos verysad.gif . Kita vertus, ka jis gali padaryt jei as pati maitinu MP, zinoma, po to gal ir galetu pakeist sauskelnes, bet man kazkaip zadint vyra tik del pamperso keistai atrodo. Vistiek as jau issibudinus. Be to su mazyle jau esam ipratusios pavalgyt pries ir po pamperso pakeitimo..
Atsakyti
pas mane ir labai nuostabus vyras visada pades ir jei reikia atsikelia ir nakti nors pas mus retai kada beatsibunda berniukas nakti smile.gif
Atsakyti
maniškė tokia tyli, kad aš ir pati retai kada išgirstu ax.gif , o jei rimtai tai su pirmu sulaukdavau daugiau pagalbos
Atsakyti
As tai maniau kad maniskis tai tikrai man nepades,na nakti tai tikrai nesikels.Bet kaip nustebau kai grizau is ligonines!Sako tu pamiegok,as pamaitinsiu,pakeisiu...jauciu labai dideli vyro palaikyma ir esu jam labai dekinga uz meile man ir dukrelei... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mano vyras nesikelia,jau dabar,nes dukryte jau didesne ir nakti kelaisai 1 arba 2 kartus. biggrin.gif

---------------------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti