o mums kadangi nebuvo galimybiu,kad padetu mociutes auginti kaip daugeliui,nes gyvenam Londone,tai iki penkiu menesiu tete nejo y darba,o padejo man auginti,tai naktimis daznai keldavosi jis,kol maitinau savo pienu,as nutraukinedavau,o jis maitydavo ir pampersa keisdavo,o kai pradejau misinuku maitint tai keldavomes pamainom,todel miego trukumo nejauciau,ir dienos metu nei karto nebuvau uzmigusi pamiegoti

nesikialia, itariu, kad dazniausiai nei negirdi nieko
ir is ko jus gyvenot tuos 5 men nedirbdami nei vienas

QUOTE(karole31 @ 2009 04 24, 09:37)
o mums kadangi nebuvo galimybiu,kad padetu mociutes auginti kaip daugeliui,nes gyvenam Londone,tai iki penkiu menesiu tete nejo y darba,o padejo man auginti,tai naktimis daznai keldavosi jis,kol maitinau savo pienu,as nutraukinedavau,o jis maitydavo ir pampersa keisdavo,o kai pradejau misinuku maitint tai keldavomes pamainom,todel miego trukumo nejauciau,ir dienos metu nei karto nebuvau uzmigusi pamiegoti 

ir is ko jus gyvenot tuos 5 men nedirbdami nei vienas

Mano dziedui nėra reikalo keltis, nes pati maitinu

Maniskis tai padeda kiek galedamas
, jei yra reikalas jis visada keliasi ir man pagelbeja naktim, bet tai retai buna, nes musu kleckas ramus, beveik neprabunda naktim

Niekaip neprikeliu, man paprasciau paciai atsikelt

Kol reikejo keldavos ir tikrai padedavo... Bet nuo 2 menesiu mano saulute parpia visa nati

kai maitinau MP tai nelabai keldavosi (nors logiskai pamascius, o kam jam keltis, gi uz kito papo nelaikys atsikeles
o kai pienelio eme pritrukti, tai nakti atsikeldavo ir kol as maitindavai padarydavo misinelio
ir padedavo mazyliui atsirugti

pradzioj,kai pusdavo pilvuka atsikeldavo visada...o dabar tai nesikelia,nes maitinu mp.miega kartu su mum vaikas,tai tik nori valgyt,ikisu papa pavalgo ir toliau miega ir as pati bemaitindama uzmiegu
...o vakare visada vyras uzmigdo,cia jau nuo gimimo,o as einu pamiegot,kol abu mano vyriukai ateina i lova

QUOTE(mamuse @ 2009 04 24, 15:14)
MB taip pat

kadangi musu mazyle valgo 1karta nakti,tai ta karta vyras ir maitina
man leidzia pailseti,nes ir taip visa diena bunu su maziuke

man leidzia pailseti,nes ir taip visa diena bunu su maziuke

mano vyras nesikelia prie mazyles, nes vis dar pati maitinu, tad ner ko jam keltis
nebent labai nerami buna tai kartais tiesiog nuraminti padeda
manau, kai nebemaitinsiu tada gales ir jis kartais atsikelti paziuret jai reikes, nesibaido jis kelimosi, jai tik galetu kuo padet
nebent labai nerami buna tai kartais tiesiog nuraminti padeda

manau, kai nebemaitinsiu tada gales ir jis kartais atsikelti paziuret jai reikes, nesibaido jis kelimosi, jai tik galetu kuo padet

Pakol buvo tėvystės atostogose tai kėlėsi o dabar nereikia keltis nes vaikas išmiega visą naktį neatsikėles.