Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras keliasi naktimis prie vaiko?

Apklausa: vyras naktimis: (789 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nesikelia, nes aš maitinu krūtimi, tai vyrui kaip ir nėra ko keltis, o ką jis jam paduos? lotuliukas.gif Daugiau mano sūnus nieko nenori naktimis, tik papą į dantis paduokite, ir laisva! smile.gif
Atsakyti
Mano vyras thumbup.gif visada sulaukiu iš jo pagalbos... jis ir pampersus pakeičia ir panešioja jei reikia... Nors dabar jau visą naktį mūsų dukrytė miega, tai kaip ir jokios bėdos smile.gif o kai jau kelaisi dažniasuiai abu atsikeliam ir vienas kitam padedam rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras visuomet keliasi naktį prie vaikų,girdo arbatą vyrersnę,maitina pienu mažąjį,net sauskelnias pakeičia,žodžiu - kritikuoti negaliu,vaikais labai rūpinasi ir neburba.
Atsakyti
maniskis visada pirmas soksta is lovos thumbup.gif
Atsakyti
kad musiske atsikelia nakti tik papo biggrin.gif ,vyras daug dirba-ko jam keltis?vakarais kiek imanoma su maze buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 05 08, 08:20)
kad musiske atsikelia nakti tik papo biggrin.gif ,vyras daug dirba-ko jam keltis?vakarais kiek imanoma su maze buna wub.gif

drinks_cheers.gif aš pati maitinu, tai nežinau kuom jis čia padėt galėtų lotuliukas.gif o plius jis taigi į darbą eina, kol buvo išėjęs tėvystės atostogų, padėdavo naktimis - pampersą pakeisdavo, nuprausdavo užpakaliuką, o dabar puikiausiai susitvarkau ir mano manymu būtų negražu iš mano pusės reikalaut, kad ir jis naktį keltųsi. aš, jei kokią neramią naktį turiu, tai bent dieną galiu pamiegoti su juo, o vyras darbe gi nemiegos.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 08, 11:51)
drinks_cheers.gif aš pati maitinu, tai nežinau kuom jis čia padėt galėtų  lotuliukas.gif o plius jis taigi į darbą eina, kol buvo išėjęs tėvystės atostogų, padėdavo naktimis - pampersą pakeisdavo, nuprausdavo užpakaliuką, o dabar puikiausiai susitvarkau ir mano manymu būtų negražu iš mano pusės reikalaut, kad ir jis naktį keltųsi. aš, jei kokią neramią naktį turiu, tai bent dieną galiu pamiegoti su juo, o vyras darbe gi nemiegos.

Ir as sutinku...maniskis ir padejo tik tol kol atostogose buvo..bet kad ir padet nelabai buvo ka...kartais pasokdavo atnesdavo mazaja man i lova, zvakute uzdekdavo..visa kita pati pasidariau..o kai i darba isejo, net minties nebuvo, kad jo prasyt kazko..na apkabint paprasydavau kad neduok Dieve nenupultu nuo lovos. O po menesiu keliu baigesi musu naktinejimai...
Atsakyti
žinoma kad kėlėsi,juk vaiką darėm abu tai ir auginam abu
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 07, 22:41)
maniskis visada pirmas soksta is lovos  thumbup.gif

ir ka daro? biggrin.gif ikelia tau i lova maitint ir vel eina miegot?
Atsakyti
nei kelesi kada..nei problemos is to mate... juk teveliai dirba dienomis, jiems gi pailset reikia verysad.gif o mamos "ilsisi", tai gali ir atsikelt blink.gif juk mamos tam ir yra kad vaikus augintu.. schmoll.gif
Atsakyti
siaip paprastai nesikelia jai mergyte tik pauko usimano,bet va kai dantukai dyksta tai buna daug verkimo...tada tetis soka is lovos :Das per diena irgi pavargstu su mazyte,o tetis darbe irgi gi ne akmenis kelnoja,kad jau taip pervargtu...manau,kad abieju pareiga tiek pat rupintis leliumi 4u.gif jau tetciai ir taip nuskriausti,kad mazai laiko praleidzia su atzalelemis 4u.gif
Atsakyti
kai mazylis gime tetukas ir naktim keldavosi, paduodavo vaikuti man pamaitinti ir papmpersa nuo pat pirmos dienos keicia thumbup.gif dabar kai mazylis nakti tik pieniuko papraso, tai kam tetukui keltis g.gif bet kai dygsta dantukai, tai tevelis suneli ir nesioja ant ranku ir ramina wub.gif o savaitgailiais tetukas ir pamaitina mazyli ir mamytei leidzia pailseti ir vakare uzmigdo maziu wub.gif daug reikalauti negaliu, nes MB dirba ilgas darbo val, kai iseina 7 val ryte i darba, tai ir grizta anksciausiai 7-9 val vakare verysad.gif
Atsakyti