Nesikelia, nes aš maitinu krūtimi, tai vyrui kaip ir nėra ko keltis, o ką jis jam paduos?
Daugiau mano sūnus nieko nenori naktimis, tik papą į dantis paduokite, ir laisva!
Mano vyras
visada sulaukiu iš jo pagalbos... jis ir pampersus pakeičia ir panešioja jei reikia... Nors dabar jau visą naktį mūsų dukrytė miega, tai kaip ir jokios bėdos
o kai jau kelaisi dažniasuiai abu atsikeliam ir vienas kitam padedam
mano vyras visuomet keliasi naktį prie vaikų,girdo arbatą vyrersnę,maitina pienu mažąjį,net sauskelnias pakeičia,žodžiu - kritikuoti negaliu,vaikais labai rūpinasi ir neburba.
maniskis visada pirmas soksta is lovos
kad musiske atsikelia nakti tik papo
,vyras daug dirba-ko jam keltis?vakarais kiek imanoma su maze buna
QUOTE(pomada @ 2009 05 08, 08:20)
kad musiske atsikelia nakti tik papo
,vyras daug dirba-ko jam keltis?vakarais kiek imanoma su maze buna 
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 08, 11:51)
Ir as sutinku...maniskis ir padejo tik tol kol atostogose buvo..bet kad ir padet nelabai buvo ka...kartais pasokdavo atnesdavo mazaja man i lova, zvakute uzdekdavo..visa kita pati pasidariau..o kai i darba isejo, net minties nebuvo, kad jo prasyt kazko..na apkabint paprasydavau kad neduok Dieve nenupultu nuo lovos. O po menesiu keliu baigesi musu naktinejimai...
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 07, 22:41)
ir ka daro?
siaip paprastai nesikelia jai mergyte tik pauko usimano,bet va kai dantukai dyksta tai buna daug verkimo...tada tetis soka is lovos :Das per diena irgi pavargstu su mazyte,o tetis darbe irgi gi ne akmenis kelnoja,kad jau taip pervargtu...manau,kad abieju pareiga tiek pat rupintis leliumi
jau tetciai ir taip nuskriausti,kad mazai laiko praleidzia su atzalelemis
kai mazylis gime tetukas ir naktim keldavosi, paduodavo vaikuti man pamaitinti ir papmpersa nuo pat pirmos dienos keicia
dabar kai mazylis nakti tik pieniuko papraso, tai kam tetukui keltis
bet kai dygsta dantukai, tai tevelis suneli ir nesioja ant ranku ir ramina
o savaitgailiais tetukas ir pamaitina mazyli ir mamytei leidzia pailseti ir vakare uzmigdo maziu
daug reikalauti negaliu, nes MB dirba ilgas darbo val, kai iseina 7 val ryte i darba, tai ir grizta anksciausiai 7-9 val vakare