Įkraunama...
Įkraunama...

Mastopatija

po kiek laiko ir man nepasake, bet kadangi as vis tiek turiu kas metai tikriantis, tai taip ir padarysiu, jei leliaus nepasigausiu iki to laiko.
o israso ir man nedave, mano gyd. klause kur israsas, o as neturejau. anksciau kai kitokias operacijas darydavo, tai liepdavo veliau atvaziuoti pasiimti
Atsakyti
QUOTE(Živilka1 @ 2008 08 27, 13:17)
po kiek laiko ir man nepasake, bet kadangi as vis tiek turiu kas metai tikriantis, tai taip ir padarysiu, jei leliaus nepasigausiu iki to laiko.
o israso ir man nedave, mano gyd. klause kur israsas, o as neturejau. anksciau kai kitokias operacijas darydavo, tai liepdavo veliau atvaziuoti pasiimti

ACIU!!! 4u.gif

Gydysiuos tais vaistais, ir tikiuosi tu brudu nepriaugs.
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2008 08 19, 14:17)
ciklą rolleyes.gif .Norėjau paklausti ar bandėte kuri nors gerti žolininkės Balvočiūtės arbatą nuo mastopatijos?vis galvoju nusipirkti bet niekur neradau atsiliepimų.

Sveikos,nusipirkau aš tą arbatą ir pradėjau gerti,ant pakelio parašyta gerti 3k.per dieną prieš valgį,tai dabar taip ir darau,tik iškilo vienas klausimas kiek laiko ją gerti ar kol tą visą pakelį išgersiu ar daryti kažkokią pertrauką g.gif To pakelio manau kokiam mėnesiui ar ilgiau užtektų.Dabar geriu kasdien.
Atsakyti
Arbatas reikia gerti ilgai. Ginekologė buvo sakius gerti apie tris mėnesius. Juk čia žolelės, ne chemija, reikia ilgesnio laiko. Padarius pertrauka apie mėnesį, gerti vėl kitą kursą. Jei apsirinku, pataisykit mane, bet su arbatom taip yra. g.gif
Atsakyti
Ačiū,reiks taip ir daryti. 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamos turiu beda kaip reikiant!!! Nors vaikui jau 11 metu taciau per pastaruosius vienerius metus trecia karta sergu mastitu ir trecias kartas laaaabai baisus...krutis net pamelo..nei antibiotikai nepadeda..nuejau i ligonine,mane nusiunte tiesiai i priemima..atejo chirurhas ir sako (viskas vyksta anglijoje) mes nebetaikom tokio metodo kaip pjovimas,paprasciausiai ikisim adata ir istrauksim verysad.gif verysad.gif
ATSISAKIAU!!! nezinau ka daryti,dedu tarkuota bulve,kopusto lapa su medum ir siandien pajutau pvirsiuje ta nelemta pulinuka...mazas,bet jau toks parazitnas...patarkit ka daryti...taip bijau as tos adatos verysad.gif verysad.gif aciu uz patarimus is anksto!
Atsakyti
QUOTE(rococo @ 2008 08 29, 20:42)
Mielos mamos turiu beda kaip reikiant!!! Nors vaikui jau 11 metu taciau per pastaruosius vienerius metus trecia karta sergu mastitu ir trecias kartas laaaabai baisus...krutis net pamelo..nei antibiotikai nepadeda..nuejau i ligonine,mane nusiunte tiesiai i priemima..atejo chirurhas ir sako (viskas vyksta anglijoje) mes nebetaikom tokio metodo kaip pjovimas,paprasciausiai ikisim adata ir istrauksim  verysad.gif  verysad.gif
ATSISAKIAU!!! nezinau ka daryti,dedu tarkuota bulve,kopusto lapa su medum ir siandien pajutau pvirsiuje ta nelemta pulinuka...mazas,bet jau toks parazitnas...patarkit ka daryti...taip bijau as tos adatos  verysad.gif  verysad.gif  aciu uz patarimus is anksto!

Ką čia patarsi,kai jau taip vyksta,gal tik ryztis tai adatai g.gif aišku viską išsiaiškink pirma,kiek įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lindoza @ 2008 08 27, 13:53)
Na stai ir siulus jau istrauke po mastopatijos operacijos. Skyre daktaras kazkokiu zoliniu lasiuku, vitaminu ir  randui patepti. Vienu zodziu dabar reikia pas savo seimos gydytoja del nedarbingumo, o po kiek laiko tikrintis ir nepasake. Gal ir sake , bet as per tuos nervus ligonineje gal neprisimenu.Ir israso is ligonines nedave.  g.gif . Dabar kai operavo is vis pirma karta savo gyvenime gulejau ligonineje, tai nieko ir nezinau doh.gif .
Gal kuri zinote, ar butinai turi isduoti israsa dabar, ar galima veliau nuvaziuoti paimti.  Ir po kiek laiko tikrinates krutis, kai buvo operuota mastopatija.

Israsa man dave kai isleidinejo is ligonines, kitos, kurios buvo Vilnietes, nelauke ta pacia diena, o atejo veliau.Tikrintis po operacijos is karto vaiksciojau pas savo seimos gydytoja del biuletenio.O i privacia klinika pas momologe vaziavau po puses metu, dabar vel po puses metu vaziuosiu.Ir taip vazinesiu 2 metus.Tada, sake, jei per visa ta laika nebus jokiu pakitimu, tai ir nebereikes tikrintis.Galesiu ramiai gyvent ir viska pamirst biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2008 08 30, 17:21)
Israsa man dave kai isleidinejo is ligonines, kitos, kurios buvo Vilnietes, nelauke ta pacia diena, o atejo veliau.Tikrintis po operacijos is karto vaiksciojau pas savo seimos gydytoja del biuletenio.O i privacia klinika pas momologe vaziavau po puses metu, dabar vel po puses metu vaziuosiu.Ir taip vazinesiu 2 metus.Tada, sake, jei per visa ta laika nebus jokiu pakitimu, tai ir nebereikes tikrintis.Galesiu ramiai gyvent ir viska pamirst  biggrin.gif .

O aš bandysiu važiuot praėjus 3 mėn po operacijos mirksiukas.gif Kažkaip labai ilgu laukt net pusę metų doh.gif Fibroadenomos linkę greitai ataugti,o kaip su mastopatija-nežinau g.gif
Atsakyti
Bandysiu po triju menesiu tikrintis, blogiau nebus rolleyes.gif , kai pas mane ta mastopatija buvo issisakojusi, kad vel nepradetu augti.
Dabar mano randas truputi skauda ir toks sukietejimas jauciasi, vakar net sunerimau, toks jausmas kad vel guzas g.gif . Na bet as galvoju kad cia randas suagineja, vis tik dvi savaites po operacijos praejo.
Papildyta:
QUOTE(rococo @ 2008 08 29, 22:42)
Mielos mamos turiu beda kaip reikiant!!! Nors vaikui jau 11 metu taciau per pastaruosius vienerius metus trecia karta sergu mastitu ir trecias kartas laaaabai baisus...krutis net pamelo..nei antibiotikai nepadeda..nuejau i ligonine,mane nusiunte tiesiai i priemima..atejo chirurhas ir sako (viskas vyksta anglijoje) mes nebetaikom tokio metodo kaip pjovimas,paprasciausiai ikisim adata ir istrauksim  verysad.gif  verysad.gif
ATSISAKIAU!!! nezinau ka daryti,dedu tarkuota bulve,kopusto lapa su medum ir siandien pajutau pvirsiuje ta nelemta pulinuka...mazas,bet jau toks parazitnas...patarkit ka daryti...taip bijau as tos adatos  verysad.gif  verysad.gif  aciu uz patarimus is anksto!

Siaip, jeigu gydytojas pataria, tai gal reikia ryztis, nes su tais guzais krutinej vaikscioti tikrai daug nervu kainuoja g.gif . Cia LT kiek girdejau cistas traukia su adata, ir po to jos dingsta.
Taip kad gal reiketu keliu gydytoju nuomones, ir tau gal taip nebebutu baisu, o paciai gydytis gal nereikia tokiu dalyku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindoza @ 2008 09 01, 09:19)
Bandysiu po triju menesiu tikrintis, blogiau nebus rolleyes.gif , kai pas mane ta mastopatija buvo issisakojusi, kad vel nepradetu augti.
Dabar mano randas truputi skauda ir toks sukietejimas jauciasi, vakar net sunerimau, toks jausmas kad vel guzas g.gif . Na bet as galvoju kad cia randas suagineja, vis tik dvi savaites po operacijos praejo.

Nesinervink,man po operacijos 2 mėnesiai praėjo,randas storas,atrodo,kad guzas doh.gif Ir dar vis paskauda unsure.gif Ne taip greitai viskas gyja,kaip daktarai nuteikia g.gif
Atsakyti
tai chirurgas ir perspejo, kad pradzioj jausis sukietejimas viduj, tipo nesibaimink, nes ten audiniai irgi pjauti, yra gilus randai, patinimai, su laiku praeis. tai as ir nesijaudinu. na sukietejimas mazeja. man pries 1,5 menesio operavo
Atsakyti