Įkraunama...
Įkraunama...

Mastopatija

QUOTE(Milux @ 2012 06 08, 08:56)
Mastodenona reikia gerti ilga laika, tai zolinis vaistas.Del daktaro teigimo kad mastopatija i nieka bloga neperauga grieztai nesutinku, jai gydysi ir prisiziuresi tai taip, o jai apleisi, mergaites mano mama taip isitaise vezi.Del tu cistu kad praeina, ryte mazesnes, dienos begyje ar vakare kietesnes , skaudesnes, nepamirskit kad mastopatijai labai itakoja emocine moters busena, o nakti ji gi rami jus tiesiog ilsites, miegate.Man budavo kad pora metu nieko, o koks stresas ilgesnis ir vel viskas is naujo.

gal yra moteru kurios serga ir neskauda , tai tokiu atveju galima ta liga pamirsti, bet man skauda, gnybia neduoda uzsimirsti.Dabar jau pirma savaite kai sukietejimai labai labai liko mazi,nebedegina pazasties ir nebetirpsta rankos mazasis pirstas,ir skausmo tokio nera thumbup.gif , tik jauciu , kad turiu ta kruti, turbut jau psichologiskai smile.gif del sios ligos aplankiau 2 ginekologus ir buvau pas Tutku, visi sake ta pati , kad tikrai si liga nepikteja, turbut sako tam kad nepanikuotum
Atsakyti
Sveikos,o butinai ta mastopatija buna tik prie pazasties? Nes man prieki skaudena vienoj krutinej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaneles @ 2012 06 08, 15:10)
Sveikos,o butinai ta  mastopatija buna tik prie pazasties? Nes man prieki skaudena vienoj krutinej g.gif

kiek teko skaityti tai mastopatija vystosi virsutineje kruties dalyje, mano guzas isitaises vienoje krutyje ties mazdaug 11 val.jei kruti sulyginti su laikrodziu rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane irgi daugiau virsui yra skauduliukas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaneles @ 2012 06 08, 18:01)
Pas mane irgi daugiau virsui yra skauduliukas kazkoks doh.gif

butinai kuo greiciau nueik pasitikrinti,del sventos ramybes
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 06 08, 08:56)
Mastodenona reikia gerti ilga laika, tai zolinis vaistas.Del daktaro teigimo kad mastopatija i nieka bloga neperauga grieztai nesutinku, jai gydysi ir prisiziuresi tai taip, o jai apleisi, mergaites mano mama taip isitaise vezi.Del tu cistu kad praeina, ryte mazesnes, dienos begyje ar vakare kietesnes , skaudesnes, nepamirskit kad mastopatijai labai itakoja emocine moters busena, o nakti ji gi rami jus tiesiog ilsites, miegate.Man budavo kad pora metu nieko, o koks stresas ilgesnis ir vel viskas is naujo.

O ar nebandete gerti Jadvygos zoliu nuo mastopatijos? Dar ziurejau vaistineje yra arbata Nr. 12 nuo cistu ir gerybiniu augliu.kazin ar verta pabandyti, tik bijau kad nebutu per daug jau tu zoleliu blink.gif dar norejau paklausti , ar ir jums taip buvo:
kai tik prasidejo si liga skausmas buvo stiprus, deginantis spaudziantis vienu zodziu tikra velniava doh.gif , sukietejimas buvo per trecdali kruties panasus i stora blyna,o dabar to blyno kaip ir nera tik jauciasi kietesne liauka , bet skausmas visvien yra bet jis kitoks; nedegina netempia , kartais atrodo kad kazkas ten traukiasi ,kaip gyslute atrodo kazkas traukia,ginekologe minejo kad taip skirstosi ir atsifibruoja audinys.
nezinau ka galvot ,nes dar tik 7 savaites praejo po momologo konsultacijos ir mastodynona kaip geriu, ar verta gal begti pasitikrinti? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man mastopatijos skausmus nuėmė agnucastonas, gėriau 3 mėn onkologė rekomendavo-prieš tai ko tik nebuvau bandžius-niekas nepadėdavo-dar pastebėjimas-manęs šie skausmai ir be vaistų nekankina vasarą 4u.gif man kaip daktarė sakė-išvažiuotum kur gyvent į šiltus saulėtus kraštus-iš vis pamirštum šitą ligą doh.gif
bet aš turiu ir kitą problemą-fibroadenomas-vakar buvau pas onkologę-rado dar vieną mažytę besiformuojančią fibroadenomą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 22, 08:41)
sveikos  4u.gif

man mastopatijos skausmus nuėmė agnucastonas, gėriau 3 mėn onkologė rekomendavo-prieš tai ko tik nebuvau bandžius-niekas nepadėdavo-dar pastebėjimas-manęs šie skausmai ir be vaistų nekankina vasarą  4u.gif man kaip daktarė sakė-išvažiuotum kur gyvent į šiltus saulėtus kraštus-iš vis pamirštum šitą ligą  doh.gif
bet aš turiu ir kitą problemą-fibroadenomas-vakar buvau pas onkologę-rado dar vieną mažytę besiformuojančią fibroadenomą  doh.gif

Pas mane labai panasi situacija. Vienoj krutyje - mastopatija, su kuria vargstu daugiau kaip metai. O vakar buvau pas Tutku vel pasitikrinti, tai kitoj rado sukietejima, kuri turesiu visa laika sekti, ar nedideja. O del mastopatijos, tai Tutkus sake vasara nevartoti jokiu vaistu, padaryti pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2012 06 22, 14:44)
Pas mane labai panasi situacija. Vienoj krutyje - mastopatija, su kuria vargstu daugiau kaip metai. O vakar buvau pas Tutku vel pasitikrinti, tai kitoj rado sukietejima, kuri turesiu visa laika sekti, ar nedideja. O del mastopatijos, tai Tutkus sake vasara nevartoti jokiu vaistu, padaryti pertrauka.

na vasarą aš ir taip nenaudoju 4u.gif man kai prasideda tamsusis periodas, tada išlenda visis skausmai doh.gif
Atsakyti
as taip jau pavargau nuo to skausmo verysad.gif 2men geriu mastodynon, bet jau labai kazkaip po truputi darosi geriau, sukietejimas sumazo beveik per pus, bet jau kai uzeina skaudet , ypac per ovuliacija doh.gif po to kelias dienas vel nieko, kentet galima...
Skambinau praita savaite Tutkui tai sake gerk 3men. bent vaistus,poto 1men. pertrauka ir ateik pasiziuresim.Man tai trukdo visos liemeneles, o be jos ir negerai,tai vargstu su apranga.Ta mano krutis kazkokia kaip sutinus,susierzinus , sveikoji visa minksta ir nutysusi, o mastopatine tai pakilus ziurinti aukstyn, nemalonu ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
merginos , dar norejau paklausti, kai jau skausmai jums praeina ar ir tas sukietejimas
dingsta?Ar pastoviai ta sukietejima ir turite ?Tiesa pas mane cistine mastopatija, lateraliam plote isitaisiusios mazos cistos, tai skauda labai prie spenelio.Ir ar ir jums trukdo judeti, nes man kai judu dirbu ka nors pradeda skaudeti, o tik atsigulu paguleti ant akiu sviesiau pasidaro, bet maza spaudima, gnybima jauciu beveik pastoviai.aisku dabartinio to skausmo nesulyginsi kaip buvo pries 2men.dabar ne toks astrus, buna kelias dienas beveik naskauda smile.gif reik manyt , kad sveikstu po truputi smile.gif
Atsakyti
siandien ir as jau pasitikrinau. gydytoja vos paciupinejus - oooi, ryski mastopatija. uzrase echoskopijai, ale talonas kita men tik. kol kas israse raminanciu, nes sake viskas nuo nervu. dar nakvisu alieju vartoti ir kazkokiu dar vaistuku, nuo skausmo. labai tikiuosi, kad pades, nes jau pavargau, nei nakti normaliai issimiegoti eina, nei vaiko pakelti... ir dar labiau tik nervinuosi, kad ko rimciau neisivaryciau. kaip nusiraminti? jau mastau apie kokia joga ar koki velnia, kad nervus nuramintu.. unsure.gif
Atsakyti