Įkraunama...
Įkraunama...

Mastopatija

QUOTE(Gule @ 2012 02 01, 17:38)
Merginos, kurios vartojate lašus Mastodynon N, praskiedžiate su trupučiu vandens ar ne? Nei gydytoja, nei vaistininkė nepasakė apie praskiedimą vandeniu, o instrukcijoje parašyta, kad reikia skiesti.

As skiesdavau. Man, beje, tikrai padejo tie lasai.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 02, 12:44)

Dėkui 4u.gif
Tikiuosi padės ir man. Vakar tik pradėjau vartoti, taip pat ir Vitakur paskyrė.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 02, 12:44)

As taip pat uzgeriu truputi vandens. Pirmus 3 menesius kaip ir padejo sie lasai, o veliau, kad ir geriu juos, vistiek tas pats.
Gal kas zinote gera momologa Vilniuje? mastau, kad vertetu vel apsilankyti.
Atsakyti
Pirmas mėnuo kaip geriu Mastodynon N lašus. Rezultatu esu patenkinta. Ciklas eina į pabaigą, o krūtinė rami. Ankščiau apie 10 dienų iki mėnesinių ne tik pradėdavo tempti, skaudėti krūtinę, bet ir mausdavo pilvo apačią. Tačiau geriant tuos lašus ir pilvo apačia rami, nors iki mėnesinių liko tik kelios dienos. Noriu paklausti, ar ir jums šie lašai irgi panaikino pilvo maudimą prieš mėnesines?
Atsakyti
Ar gali Mastodynon N lašai nukelti mėnesines? Jau tris dienos kaip jų nėra. Tiesa, dar Vitakur kapsules geriu. Esu nakvišų aliejų vartojusi ir ankščiau, ciklas pailgėdavo viena diena.
Atsakyti
sveikos,
turiu tą laimę 17 metų smile.gif mėginau viską, visur ir visaip. Galiu tiek pasakyti, kad visi homeopatiniai preparatai veikia labai individualiai, t.y. vienoms puikiai padeda Mastodynon lašai, kitoms pakanka sąžiningai sugerti nakvišą. Atminkite, kad gerti Mastodynoną reikia sąžiningai ir kantriai, deja (su pertraukomis) ne vienerius metus (juokauju, kad išgėriau ne vieną kibirą kol pajutau rezultatą). Neišsigąskite šios ligos, man palyginus su pirmais dvejais metais, tai dabar net nėra ką lyginti - guziukų, cistelių žymiai sumažėjo. Kuriam laikui liga pasitraukia pasigimdžius vaikelį ir jį pačiai kuo ilgiau maitinant. Man asmeniškai visada pakenkdavo kontraceptikai - jeigu gydytoja liepdavo pabandyti gerti, iš karto paūmėdavo liga. Patarčiau visoms gerai pergalvoti savo gyvenimo būdą, neužpykite, netgi savo pačios charakterį, jautrumą, baimes ir t.t. Ši liga bujoja ten, kur jautrus žmogus, nuolat pergyvenantis, nerimastingas (kaip sakė vienas gydytojas, tai netgi ne liga, o tavo gyvenimo būdas). Reikia stengtis gyventi kuo ramiau, paisyti dienos režimo, nesinervinti ir dar kartą nesinervinti, mankštintis, reguliariai ir kuo sveikiau maitintis.
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2012 02 25, 14:55)
sveikos,
turiu tą laimę 17 metų smile.gif mėginau viską, visur ir visaip. Galiu tiek pasakyti, kad visi homeopatiniai preparatai veikia labai individualiai, t.y. vienoms puikiai padeda Mastodynon lašai, kitoms pakanka sąžiningai sugerti nakvišą. Atminkite, kad gerti Mastodynoną reikia sąžiningai ir kantriai, deja (su pertraukomis) ne vienerius metus (juokauju, kad išgėriau ne vieną kibirą kol pajutau rezultatą). Neišsigąskite šios ligos, man palyginus su pirmais dvejais metais, tai dabar net nėra ką lyginti - guziukų, cistelių žymiai sumažėjo. Kuriam laikui liga pasitraukia pasigimdžius vaikelį ir jį pačiai kuo ilgiau maitinant. Man asmeniškai visada pakenkdavo kontraceptikai - jeigu gydytoja liepdavo pabandyti gerti, iš karto paūmėdavo liga. Patarčiau visoms gerai pergalvoti savo gyvenimo būdą, neužpykite, netgi savo pačios charakterį, jautrumą, baimes ir t.t. Ši liga bujoja ten, kur jautrus žmogus, nuolat pergyvenantis, nerimastingas (kaip sakė vienas gydytojas, tai netgi ne liga, o tavo gyvenimo būdas). Reikia stengtis gyventi kuo ramiau, paisyti dienos režimo, nesinervinti ir dar kartą nesinervinti, mankštintis, reguliariai ir kuo sveikiau maitintis.
Sveikatos visoms  4u.gif

O pačiai Mastodynon lašai ciklo neprailgindavo? Nors skaičiau, kad kaip tik šie lašai kartais skiriami ir ciklo sureguliavimui.
Atsakyti
Dėl ciklo - pas mane jis buvo reguliarus, geriant Mastodynoną nebuvo jokių pokyčių.
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2012 02 26, 20:09)
Dėl ciklo - pas mane jis buvo reguliarus, geriant Mastodynoną nebuvo jokių pokyčių.

Ačiū smile.gif
Pirmas ciklas kaip geriu Mastodynon N lašus, pradėjau beveik ciklo pradžioje. Ir štai jau 6 dienos kaip mėnesinių nesulaukiu, nors iki šiol ciklai reguliarūs būdavo. Todėl ir domiuosi. Nors skaičiau, kad šie lašai gali būti skiriami ir ciklo sureguliavimui.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 24, 21:43)
Ar gali Mastodynon N lašai nukelti mėnesines? Jau tris dienos kaip jų nėra. Tiesa, dar Vitakur kapsules geriu. Esu nakvišų aliejų vartojusi ir ankščiau, ciklas pailgėdavo viena diena.

jis tik sureguliuos cikla,man paankstino gal dviem dienom,o dabar viskas gerai.
norejau paklaust apie mastopatija,nes nieko apie ja daug nezinau,nes man ja taip pat rado,nes buvo labai stiprus skausmai,net ant pilvo negalejau atsigulti,o krutines atrode pilnos guziuku,ar gali jie paskui pasidaryt kokie veziniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(poliubomu @ 2012 04 05, 16:51)
jis tik sureguliuos cikla,man paankstino gal dviem dienom,o dabar viskas gerai.
norejau paklaust apie mastopatija,nes nieko apie ja daug nezinau,nes man ja taip pat rado,nes buvo labai stiprus skausmai,net ant pilvo negalejau atsigulti,o krutines atrode pilnos guziuku,ar gali jie paskui pasidaryt kokie veziniai?  g.gif

Gali, jai uzleisite.Mastopatija turiu jau 10 metu, kai paastreja geriu mastodenona, tada praeina, o paastrejima skatina gyvenimiski ivykiai, itampa, pergyvenimai, taippat kaip gydytoja minejo ja gali skatinti hormoniniai pakitimai organizme.Bet prisiziurint galima ramiai gyventi, pagerus laiku vaistuku ji isnyksta, gali net keleta metu nebuti , paskui vel atsiranda, aiskus rekomenduojama profilaktiskai tikrinti.Bet neuzleiskite, nes tai tikrai gali peraugti i vezy. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 04 06, 11:09)
Gali, jai uzleisite.Mastopatija turiu jau 10 metu, kai paastreja geriu mastodenona, tada praeina, o paastrejima skatina gyvenimiski ivykiai, itampa, pergyvenimai, taippat kaip gydytoja minejo ja gali skatinti hormoniniai pakitimai organizme.Bet prisiziurint galima ramiai gyventi, pagerus laiku vaistuku ji isnyksta, gali net keleta metu nebuti , paskui vel atsiranda, aiskus rekomenduojama profilaktiskai tikrinti.Bet neuzleiskite, nes tai tikrai gali peraugti i vezy. verysad.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti