Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(buzuka @ 2006 01 06, 20:33)
Rašiau savo nuomonę apie darželį,o kita mama bandė man įteigti,kad aš nieko nesuprantu ir jame viskas yra blogai ir kokia bloga direktorė schmoll.gif Į tą pokalbį įsimaišė ir pati moderatorė lygiai panašiai pradėjo blevyzgot,o vėliau  įdėjo didelį raudoną šauktuką ir liepė laikytis taisyklių, neįžeidinėti.Kai jei parašiau į a.z. kokiu pagrindu ir ar neperdaug sau leidžia,tai įklijavo man įspėjimą ir ištrynė negražes savo rašytas žinutes blink.gif
Tai ką čia teisybė,spjaudos spjaudos po to patepa slides ir kalti lieka kiti gun_bandana.gif Net turiu jos žinutę atsiųsta man į a.z.,nu labai negraži ir nesuprantu,kas jas paskiria būti moderatorėm g.gif

Taigi jai tuo metu paskutiniai nėštumo mėnesiai buvo, o čia dar kažkas užsipuolė, turbūt hormonai savo ir padarė g.gif
Atsakyti
tema siaip ne apie Vasara mirksiukas.gif bet tai dar karta patvirtina mano nuomone, kad sventu nera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 01 06, 21:06)
Taigi jai tuo metu paskutiniai nėštumo mėnesiai buvo, o čia dar kažkas užsipuolė, turbūt hormonai savo ir padarė g.gif

Tai gal reik įvesti taisyklę,kad moderatorėm negali būti nestuke.gif ,nes pas jas hormonai siaučia ir ypatinga nuotaikų kaita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 01 06, 11:45)
Moderatorė Vasara ne "mėgsta" trinti žinutes, o ji, kaip ir visos kitos moderatorės, yra priversta daryti tai dėl to, kad nekiltų dar aršesni ginčai dėl kažkokių jautresnių dalykų, kad nebūtų įžeidinėjama ir pan.
Antras punktas dėl ko esame priverstos trinti žinutes yra forumo resursai bei dalyvių patogumas, t.y. trinamos SPAM'inės žinutės: vien tik šypsenėlės, offtopic'ai ir pan.
Nieko panašaus schmoll.gif pati skaičiau temą, kurioje kai kurios dalyvės ne visai korektiškai dėstė savo ,,neginčijamus'' teiginius. Vasara įspėjo, vėliau įsiuto ir ėmė žinutes šluote šluoti - reikia nereikia. Manau, moderatorei nedera šitaip elgtis smile.gif
Atsakyti
Yra skyrelių "enciklopedinių", yra skirtų diskusijoms. Todėl moderatoriai pagal taisykles turi teisę trinti temą neatitinkančias žinutes be išankstinio įspėjimo. Be to kiekvienos moderatorės stilius yra skirtingas, vieno standarto visoms nėra, vienos griežtesnės, kitos švelnesnės. Bet žinoma moderatoriai taip pat turi laikytis taisyklių. Jei jūsų manymu kažkas taisyklių nesilaiko, galite parašyti skundą į info@supermama.lt, tik kuo tiksliau aprašykite problemą. Jūsų konstruktyvi kritika padės patobulinti moderavimą mūsų forume. bigsmile.gif
Atsakyti
jo su tom nuobaudom tai ne kas manau gausis,kaip ir kitos forumietes rase,kad vienai tai atrodys tik smulkmena,o kitai tai va jau baisiausiais izeidimas blink.gif g.gif ,ir pries rasydama kokia zinute,trinsi ja koreguosi 5 kartus,kad neuzsirautum ant kokios jautruoles doh.gif
bet va man labai patiko mintis Taures,del skyrelio-gedos stulpas thumbup.gif ,ten butu galima surasyt mamas,kurios turi polinki apgaudineti,meluoti ir t.t
pries kelias dienas tikrai pasijautau isdurta blink.gif pardaviau vienai forumietei vaikiskas basutes,nuleidau kaina,pati siulesi is karto pervesti pinigus,kad tik nepraduociau kitai.As siuliau jai visgi atvaziuot paziuret,pasimatuot jas,jinai sake negalinti dabar,nes tikrai bus geros.Po savaites,kadangi jinai tikrai negalejo pati atvaziuoti pasiimt,as pati jai nuveziau jas,ir dar rubeliu isaugtu savo dukros,kad pasirinktu.Uz basutes pinigai buvo pervesti kaip rasiau is karto,o del rubeliu sutarem kai issirinks,tada ir perves.Laukiu laukiu,nu neperveda,nors vienai forumietei,jau jinai nunese rubelius,kuriu nereikejo ir pasirodo idetos kartu tos basutes blink.gif dar kazkur po savaites jinai man atraso,kai as jai parasau kad nesulaukiu pervedimo uz rubelius:man vyras neleidzia det vaikui devetu basuciu,as tau uz basutes sumokejau 30lt,rubeliu pasirinkau uz 29lt,tai kaip tai as tau i rneskolinga blink.gif blink.gif
AR TAIP GALIMA EGLTIS? ar cia tik man taip atrodo ziauru g.gif
jos nikas Brigita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 06, 23:47)
Yra skyrelių "enciklopedinių", yra skirtų diskusijoms. Todėl moderatoriai pagal taisykles turi teisę trinti temą neatitinkančias žinutes be išankstinio įspėjimo. Be to kiekvienos moderatorės stilius yra skirtingas, vieno standarto visoms nėra, vienos griežtesnės, kitos švelnesnės. Bet žinoma moderatoriai taip pat turi laikytis taisyklių. Jei jūsų manymu kažkas taisyklių nesilaiko, galite parašyti skundą į info@supermama.lt, tik kuo tiksliau aprašykite problemą. Jūsų konstruktyvi kritika padės patobulinti moderavimą mūsų forume.  bigsmile.gif

Bet kaip reiks įrodyti,kad taip buvo nutikę,jei protingos moderatorės ištrina savo žinutes,o kad kai kurios nesilaiko taisyklių tai tiesa ax.gif
Atsakyti
taip ir parašyk doh.gif
Moderatorė "X" temoje "Y" davė įspėjimą už "A", buvo pratrintos žinutės jos pačios žinutės, kuriose mano manymu buvo ... (įžeidimai, chatinimas, dikriminacija ar dar kažkas nukreipta prieš narį "B" arba prieš mane pačią)...

O tada jau ir pasipils prašymai ir skundai doh.gif .
Atsakyti
Ištikrųjų tai tikiuosi,kad daugiau neteks pamatyti raudono šauktuko ekrane 4u.gif
Atsakyti
siaubas kai pasiskaiciau tai net nemalonu pasidare schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Nesipykite. Būkite vieni kitiems geresni ir atlaidesni. Juk nėra taip sunku. Nes kitaip šitas puslapis taps gičų lizdeliu.
Atsakyti
o aš tai už "gėdos stulpą". thumbup.gif thumbup.gif
Tada visos sužinosime, kas čia yra kas.
Atsakyti