Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Anistėja @ 2006 01 13, 00:04)
o aš tai už "gėdos stulpą". thumbup.gif  thumbup.gif
Tada visos sužinosime, kas čia yra kas.

O aš esu kategoriškai prieš gėgos stulpą, ir taip labai greit visi sužino kas yra kas. "Gėdos stulpas" - necivilizuotas dalykėlis, mačiau kai kuriose forumose ir pasišlykštėjau schmoll.gif
Atsakyti

Мне кажется, что не очень хорошо, закидывать камнями g.gif

Можно открыть тему под названием - Имею претензии к ...
Книга жалоб, внимание - эти люди мешают нам жить lotuliukas.gif

Что-то попахивает революцией, то модераторы плохо работают (хочу заметить добровольно разбирают бабские перепалки)
Сначала позорный столб, потом..... - так к коммунизму придем, может уже где-то временное правительство сформировалось lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir kasa iš to gėdos stulpo??? Juk kartais ten galima patekti ir nemotyvuotai, jei ten galėtų įkelti bet kuris panorėjęs doh.gif manau, į tokį "stulpą" galima būtų kelti tik tuomet, jei dalyvis nekorektiškai elgiasi visą laiką. galų gale, žiūrėkim patys savęs, kad MES, o ne kas nors kitas būtume mandagūs, korektiški ir teisingi. o jei susipykstam g.gif Kam nepasitaiko? Šeimoj juk irgi kartais pykstamės ir niekas mūsų nuotraukų laiptinėse nekabina už tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliuke @ 2006 01 13, 08:56)
Ir kasa iš to gėdos stulpo??? Juk kartais ten galima patekti ir nemotyvuotai, jei ten galėtų įkelti bet kuris panorėjęs doh.gif manau, į tokį "stulpą" galima būtų kelti tik tuomet, jei dalyvis nekorektiškai elgiasi visą laiką. galų gale, žiūrėkim patys savęs, kad MES, o ne kas nors kitas būtume mandagūs, korektiški ir teisingi. o jei susipykstam g.gif  Kam nepasitaiko? Šeimoj juk irgi kartais pykstamės ir niekas mūsų nuotraukų laiptinėse nekabina už tai mirksiukas.gif

labai labai galiu as pritarti taviems zodziams thumbup.gif thumbup.gif
visu pirma matykime save o paskui kitus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mano manymu reiketu kazka daryti ir su tokiu atveju pvz. kaip idedi skelbima kad parduodi kazkoki daikciuka ir tada staigiai tam paciam puslapi kur pardavineji atsiranda kiti pardavinetojai!!! bash.gif Mano manymu jai nori ka parduoti tai uzsivesk savo tema!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(jurgita_x @ 2006 01 22, 10:39)
Mano manymu reiketu kazka daryti ir su tokiu atveju pvz. kaip idedi skelbima kad parduodi kazkoki daikciuka ir tada staigiai tam paciam puslapi kur pardavineji atsiranda kiti pardavinetojai!!! bash.gif Mano manymu jai nori ka parduoti tai uzsivesk savo tema!!!!!!

Čia gal daugiau naujokai "grybauja", bet mačiau keliose skelbimų temose, kad mamytės geranoriškai priima kitas parduodančias/ ieškančias. Manau tiesiog paaiškink, kad tu norėtum VIENA pardavinėt SAVO daiktą SAVO temoj ir tiek tos problemos mirksiukas.gif Tokių atvejų nėra daug, o ir bausti už ką? Gal žmogus netyčia, iš nežinojimo taip padarė bigsmile.gif
Atsakyti
Visi turim teise isreiksti savo nuomone, tik tada forumas igauna tikraja savo prasme. Juk visada yra ir bus zmoniu, kuriu nuomone nesutaps su tavaja, bet ar tai blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 23:46)
Visi turim teise isreiksti savo nuomone, tik tada forumas igauna tikraja savo prasme. Juk visada yra ir bus zmoniu, kuriu nuomone nesutaps su tavaja, bet ar tai blogai g.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_x @ 2006 01 22, 10:39)

o mane labiausiai erzina, kai atsiranda tokiu, kurios net neplanuoja pirkt, bet eina per temas "parduodu" ir zirzia "kaip brangu"
Atsakyti
QUOTE(Riugliuke @ 2006 01 26, 23:18)
o mane labiausiai erzina, kai atsiranda tokiu, kurios net neplanuoja pirkt, bet eina per temas "parduodu" ir zirzia "kaip brangu"

O mane labiausiai nervina tos, kurios tarsi gyvena skelbimų lentoje ir viską, kas dovanojama ar pigiau parduodama, susiglemžia, rėkdamos “man man man” doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:46)

Nelabai suprantu apie kokią "savo" nuomonę čia kalbama g.gif

Matyt žmonės neturi kas veikt doh.gif
Atsakyti

manęs tai visai neerzina ax.gif , ypač jei pasako kur pigiau nusipirkt tokį daiktą, o gal ir nenaudota mirksiukas.gif
Atsakyti