Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(siaubute @ 2007 11 14, 22:19)
"moderatorių veiksmų komentavimus"-Vienos moderatorės neteisėtų veiksmų viešinimas 4u.gif

Nors užmušk tu mane, bet nematau aš neteisėtų veiksmų!
Apie tas senas: netrynė ji nepalankių žinučių, trynė tas kurios buvo ne į temą, ir palankios ir nepalankios, trynė ir barnius ir pykčius ir įžeidimus, t.y. darė tai kas priklauso moderatoriui.
Dėl apklausos koregavimo. Taip buvo pakoreguota apklausa, bet tai buvo paminėta ir toje temoje. Pagal atskirą prašymą viskas buvo atstatyta. Rezultatai koreguoti nebuvo.
Dėl savo žinučių redagavimo. Aš irgi redaguoju savo žinutes, kai mane reikia pataisyti gramatines klaidas, tuo pačiu gali pasikeisti ir žodžių eiliškumas sakinyje.

Kur naujai yra redaguojama tema? Kokios žinutės? Iš ko į ką buvo redaguota. Labai nemėgstu abstrakcijų. Jeigu kaltini, tai parašyk konkrečiai. Peržiūrėjus moderavimo veiksmus, nieko neleistino ar nelegaulaus neradau. Pateik įrodymus arba baik šią temą vieną kartą.

Vieninetėl tos moderatorės ir mano klaida, kad iki šiol nebuvo skirtas įspėjimas už forumo taisyklių pažeidimus, t.y. moderatoriaus veiksmų aptarinėjimus viešai, kai jau buvo aiškintasi ir per až.
Atsakyti
Auges:"Nors užmušk tu mane, bet nematau aš neteisėtų veiksmų!"

3. Tvarką Forume prižiūri moderatoriai ir adminstratorius. Moderatoriai prižiūri atskirus skyrelius ir gali redaguoti, šalinti žinutes, uždaryti/trinti/perkelti temas tik savo skyrelyje.

Visa kita, Jums, admin Auges, parašysiu į až. Dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 11 15, 19:25)
3. Tvarką Forume prižiūri moderatoriai ir adminstratorius. Moderatoriai prižiūri atskirus skyrelius ir gali redaguoti, šalinti žinutes, uždaryti/trinti/perkelti temas tik savo skyrelyje.

O dabar pasižiūrim už kokius skyrelius atsakinga tavo linksniuojama moderatorė rolleyes.gif

http://www.supermama...mp;CODE=leaders

Na ir?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 15, 17:44)
O dabar pasižiūrim už kokius skyrelius atsakinga tavo linksniuojama moderatorė  rolleyes.gif

http://www.supermama...mp;CODE=leaders

Na ir?

biggrin.gif

O jus cia irgi pretendente i moderatorius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2007 11 14, 21:35)
Nors užmušk tu mane, bet nematau aš neteisėtų veiksmų!
Apie tas senas: netrynė ji nepalankių žinučių, trynė tas kurios buvo ne į temą, ir palankios ir nepalankios, trynė ir barnius ir pykčius ir įžeidimus, t.y. darė tai kas priklauso moderatoriui.
Dėl apklausos koregavimo. Taip buvo pakoreguota apklausa, bet tai buvo paminėta ir toje temoje. Pagal atskirą prašymą viskas buvo atstatyta. Rezultatai koreguoti nebuvo.
Dėl savo žinučių redagavimo. Aš irgi redaguoju savo žinutes, kai mane reikia pataisyti gramatines klaidas, tuo pačiu gali pasikeisti ir žodžių eiliškumas sakinyje.
Kur naujai yra redaguojama tema? Kokios žinutės? Iš ko į ką buvo redaguota. Labai nemėgstu abstrakcijų. Jeigu kaltini, tai parašyk konkrečiai. Peržiūrėjus moderavimo veiksmus, nieko neleistino ar nelegaulaus neradau. Pateik įrodymus arba baik šią temą vieną kartą.
Vieninetėl tos moderatorės ir mano klaida, kad iki šiol nebuvo skirtas įspėjimas už forumo taisyklių pažeidimus, t.y. moderatoriaus veiksmų aptarinėjimus viešai, kai jau buvo aiškintasi ir per až.

Deja...o man per az issiaiskinti nepavyksta...kadangi negaunu atsakymo is Jusu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 15, 20:30)
O jus cia irgi pretendente i moderatorius rolleyes.gif

O klausimas kyla kodėl? Kad nepalaikau siaubutės ar kad skaityt, kas parašyta ir visiems matoma (turiu omeny moderatorių sąrašą) moku?
Kai užsinorėsiu į moderatorius, eisiu į kitą temą smile.gif

Ir dar žinau, kad moderatoriai neprivalo aiškintis nariams per až bigsmile.gif

Va:
4. Administracija neprivalo:

o Atsakyti į visus atsiųstus laiškus. Pvz.: į klausimus, kurių atsakymai išdėstyti šiose taisyklėse, arba savaime aiškūs.
o Aiškinti priežastis, kodėl atliko vienokius ar kitokius veiksmus.

Čia iš taisyklių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 15 lapkričio 2007 - 19:39
QUOTE(off topic @ 2007 11 15, 18:37)
O klausimas kyla kodėl? Kad nepalaikau siaubutės ar kad skaityt, kas parašyta ir visiems matoma (turiu omeny moderatorių sąrašą) moku?
Kai užsinorėsiu į moderatorius, eisiu į kitą temą  smile.gif

Ir dar žinau, kad moderatoriai neprivalo aiškintis nariams per až  bigsmile.gif

oho jus ir cia turite ka pasakyti lotuliukas.gif ....as rasiau ne moderatoriams ir nelaukiu is jusu atsakymo smile.gif tad manau nereikia kistis i kitu pokalbius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 15, 20:40)
tad manau nereikia kistis i kitu pokalbius smile.gif

labai protinga mintis. Aš va irgi nesupratau ko viena moteris, kurios aš visai nekalbinau iš manęs nori rolleyes.gif

O šiaip - privatūs pokalbiai, į kuriuos nepageidaujama, kad kištųsi kiti, būna až 4u.gif
Atsakyti
ir visgi laukiu atsakymo is AUGES smile.gif
Atsakyti
Taip ,off topic, Jūs visiškai teisi, ir jau kartą man rašėte, kad s-moderatoriai turi galimybę moderuoti visose temose-šitą moderavimą galima suprasti, kad jos padeda viena kitai, kai būna išvykusi, ar serga ar kitaip. Bet moderatorei priskirti skyreliai visai nešitų -minimų temų mirksiukas.gif,o "Kūdikių žindymas" ir "Nuo 7 metų ir vyresni". Labai gerai pamenu, kaip džiaugėsi, kad gavo šitus du skyrelius moderuoti.
Ir dar SM vienoj nepriskirtoj temoj, moderatorės rašyta:
Iš 188 žinutės:" beto mūsų temas grečiausiai sujungs, nes nereikėtų temų dubliuoti"
iš 190:" kažkada klausiau šito skyrelio moderatorės, ar nevertėtų mūsų perkeltį į bendraminčius, kad būtų plepesiukai čia.neperkėlė"
207:"skyrelis nėra mano, nežadu čia sauvaliauti. ..."
ir dar ten pat "o jie moderatorė neperkėlė mūsų į bendraminčius čia jau jos reikalas, o ne mano".
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 15, 21:11)
nesusireiksmink...geriau kur nors kitur realizuoti save rolleyes.gif

Jūs čia saviįtaiga užsiiminėjate? bigsmile.gif

Siaubute, jūsų linksniuojama moderatorė s-moderatore tapo ne iškart. Taip pradžioje buvo priskirti tik keli skyreliai, bet kaip yra dabar matot pati (be administracijos pasitikėjimo moderatoriai s-ais netampa), tai nebelabai matau ką čia daugiau ir bepasakyti...tas kas parašyta prie skyrelio, yra tam, kad nariai žinotų kur pirmu atveju kreiptis, o teisė tvarkytis s-o atveju jau yra visuose forumuose ir visuose jų skyreliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 15 lapkričio 2007 - 20:26
Labas rytas, jeigu jis dar kažkam labas.

Jolita.martyna, kadangi dėl tos pačios temos į mane vienu metu kreipėsi 3 dalyvės beveik tais pačiais žodžiais, pagalvojau, kad "kreipimąsi" rašėte bendrai. gerai, tuoj pabandysiu ir jums atsakyti.

Papildyta:
P.S. Žinutes aš pratryniau, o ne kitos moderatorės, todėl visos pretenzijos dėl pratrintų žinučių prašau man.
Atsakyti
Moteros, baikit pyktis ir ieškoti š... smegenų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas yra gerai. Reikia džiaugtis, kad turime fainą forumą. thumbup.gif Gerai, kad kartais pasišiūklinimai žodžiais pratrinami, nes dažnokai, mes, sorry už išsireiškimą, bobos, tokį turgų padarome, kad paskui pačioms gėda skaityti. blush2.gif
Aš tikrai džiaugiuosi, kad moderatorės dirba savo darbą. smile.gif
Atsakyti