QUOTE(siaubute @ 2007 11 14, 22:19)
"moderatorių veiksmų komentavimus"-Vienos moderatorės neteisėtų veiksmų viešinimas 

Nors užmušk tu mane, bet nematau aš neteisėtų veiksmų!
Apie tas senas: netrynė ji nepalankių žinučių, trynė tas kurios buvo ne į temą, ir palankios ir nepalankios, trynė ir barnius ir pykčius ir įžeidimus, t.y. darė tai kas priklauso moderatoriui.
Dėl apklausos koregavimo. Taip buvo pakoreguota apklausa, bet tai buvo paminėta ir toje temoje. Pagal atskirą prašymą viskas buvo atstatyta. Rezultatai koreguoti nebuvo.
Dėl savo žinučių redagavimo. Aš irgi redaguoju savo žinutes, kai mane reikia pataisyti gramatines klaidas, tuo pačiu gali pasikeisti ir žodžių eiliškumas sakinyje.
Kur naujai yra redaguojama tema? Kokios žinutės? Iš ko į ką buvo redaguota. Labai nemėgstu abstrakcijų. Jeigu kaltini, tai parašyk konkrečiai. Peržiūrėjus moderavimo veiksmus, nieko neleistino ar nelegaulaus neradau. Pateik įrodymus arba baik šią temą vieną kartą.
Vieninetėl tos moderatorės ir mano klaida, kad iki šiol nebuvo skirtas įspėjimas už forumo taisyklių pažeidimus, t.y. moderatoriaus veiksmų aptarinėjimus viešai, kai jau buvo aiškintasi ir per až.