Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

QUOTE(Auges @ 2007 11 16, 07:47)
Labas rytas, jeigu jis dar kažkam labas.

Jolita.martyna, kadangi dėl tos pačios temos į mane vienu metu kreipėsi 3 dalyvės beveik tais pačiais žodžiais, pagalvojau, kad "kreipimąsi" rašėte bendrai. gerai, tuoj pabandysiu ir jums atsakyti.
Papildyta:
P.S. Žinutes aš pratryniau, o ne kitos moderatorės, todėl visos pretenzijos dėl pratrintų žinučių prašau man.

Labai aciu uz greita atsakyma mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Va čia įdomiai g.gif
Atsakyti
va ir man tapo idomu...Juodajame sarase mane isjuodino,kas bande uzstoti,ju zinutes buvo istrintos,net viena mano istrinta buvo,tai iseina ant manes purva pilti gali,o ginantys mane (nors ir nebuvo panaudota kazko tookio)negali g.gif net pati negalejau atsakyt,nesuprantu as sistemos cia...visvaldyste kvepia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulbita: 17 lapkričio 2007 - 18:34
QUOTE(bulbita @ 2007 11 17, 20:33)
va ir man tapo idomu...Juodajame sarase mane isjuodino,kas bande uzstoti,ju zinutes buvo istrintos,net viena mano istrinta buvo,tai iseina ant manes purva pilti gali,o ginantys mane (nors ir nebuvo panaudota kazko tookio)negali  g.gif net pati negalejau atsakyt,nesuprantu as sistemos cia...visvaldyste kvepia  g.gif

skaiciau as ta istorija su tuo treningiuku ir manau , kad mes supratom kaip kas yra, pvz- as supratau, kad tu teisi. ir jau reiktu baigti ta istorija, nes vis ziuriu dar vis riejates ten.
tai va, o istrina todel, kad nori , kad butu konkretu, tik vardai, nikai, o diskusijos ir turgus ten nereikalingi.
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2007 11 17, 01:17)

man nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra* @ 2007 11 17, 19:59)
skaiciau as ta istorija su tuo treningiuku ir manau , kad mes supratom kaip kas yra, pvz- as supratau, kad tu teisi. ir jau reiktu baigti ta istorija, nes vis ziuriu dar vis riejates ten.
tai va, o istrina todel, kad  nori , kad butu konkretu, tik vardai, nikai, o diskusijos ir turgus ten nereikalingi.
Papildyta:
man nerodo  g.gif

bet tai nesazininga,kodel mane gali juodinti,ji man net grasina per az blink.gif ,o as iseina zodzio negaliu pasakyt,nesazininga schmoll.gif teik to palieku ant sazines tu kurie ten viska valdo,velniop viska doh.gif
Atsakyti
i teisinga kriktika galima atsizvelgti.bet sutinku kas ka turi tas ta ir parduoda..
juk tam ir yra skirta skelbimu lenta.!!!
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2007 11 17, 19:33)
va ir man tapo idomu...Juodajame sarase mane isjuodino,kas bande uzstoti,ju zinutes buvo istrintos,net viena mano istrinta buvo,tai iseina ant manes purva pilti gali,o ginantys mane (nors ir nebuvo panaudota kazko tookio)negali  g.gif net pati negalejau atsakyt,nesuprantu as sistemos cia...visvaldyste kvepia  g.gif

Geras dar ir tokiu dalyku cia pasitaiko
Ir kaip negeda trinti zinutes kiekvienas turi laisve izodi kokias noriu mintis tokias reiskiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 06 gruodžio 2007 - 11:23
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 12 06, 12:22)
Geras dar ir tokiu dalyku cia pasitaiko
Ir kaip negeda trinti zinutes kiekvienas turi laisve izodi kokias noriu mintis tokias reiskiu biggrin.gif

Manau kad jei kas nori pasipykti tai geriau per az
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 02 12, 15:29)
o čia jau spam'as jei ką  mirksiukas.gif

nesupratau!.... g.gif tai ka, jei as sutinku su kazkieno nuomone 100 procentu, kam rasyt ta pati, tiesiog pritariu ir tiek... cia rimtai jau spamas ? ir isvis kas tas spamas??? gal galetum placiau paaiskint... nesusiduriau dar .. g.gif nes kiek maciau, kitose temose puse mamu taip raso, ir niekas nieko ax.gif o as kazkodel uzkliuvau... atsiprasau.. kad uzklydau netycia.... blink.gif ir pareiskiau savo nuomone ne taip kaip reiketu... bet po velniu-is kur man zinoti, kas cia galima ir kas ne... keista, kad kitos gali taip rasyt o as pirmakart pabandau-ir grasinimai pasipila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 14, 00:24)
nesupratau!....    g.gif  tai ka, jei as sutinku su kazkieno nuomone 100 procentu, kam rasyt ta pati, tiesiog pritariu ir tiek...  cia rimtai jau spamas ? ir isvis kas tas spamas??? gal galetum placiau paaiskint... nesusiduriau dar ..  g.gif  nes kiek maciau, kitose temose puse mamu taip raso, ir niekas nieko  ax.gif  o as kazkodel uzkliuvau...  atsiprasau.. kad uzklydau netycia....  blink.gif  ir pareiskiau savo nuomone ne taip kaip reiketu... bet po velniu-is kur man zinoti, kas cia galima ir kas ne...  keista, kad kitos gali taip rasyt o as pirmakart pabandau-ir grasinimai pasipila  lotuliukas.gif

Jeigu kitos taip rašo - blogai. Beje, klausi, iš kur tau žinoti?.. Jei neklystu, prisiregistruojant reikėjo patvirtinti, kad su taisyklėmis esi susipažinusi, taigi, žinot lyg ir turėjai. ax.gif
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

Čia iš forumo taisyklių. Stenkimės jų laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Į temą.

QUOTE(bliadinukas @ 2008 02 21, 11:42)
siame forume yra gausybe temu. Bet yra viena beda. I tas temas raso ir valytoja ir premjero zmona ir sveikuoliai ir ligoniai. Jei, pavyzdziui, noriu pklausti "kada rodys seriala "ir turtuoliai verkia"" ar dar ka nors. Tai kol isgirsi protinga pasnekova, reikes laukti savaite ir isklausyt visos kruvos durnu pasisakymu.
Todel siulau temas rusiuoti taip:

1. Baigiau 4 klases
1.1. namu seimininke
1.2. braskiu rinkeja
1.3...
2. baigiau 12 klasiu
2.1 nekilnojamo turto agente
2.2....
3. baigiau universiteta
3.1. gydytoja
3.2. firmos savininke
3.3......
kiekvienas gali pasnekova pasirinkti pagal savo intelekto lygi. O ten jau sneki bile ka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 21 vasario 2008 - 17:29
http://www.supermama...howtopic=285243

Siūlau skirti nuobaudą ebor. Niekas neturi teisės šiame forume atvirai tyčiotis iš kito asmens ir jo pažiūrų.
Atsakyti