Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmai

QUOTE(bimkutele @ 2009 05 01, 02:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man šiandien padarė nugaros nuotraukas,nustatė lėtinė mialgija doh.gif išrašė Brexin,kai pamačiau šalutinių poveikių sąrašą,jokių būdu nevartosiu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Man kai padare stuburo foto (Santarishkese), pasake, kad vaizdelis kaip 45 metu nutukusio vairuotojo blink.gif blink.gif Vaiku pati neishneshiosiu ir galiu ruoshtis gyvenimui ant vaistu blink.gif doh.gif Tuo metu man tikrai labai blogai buvo. Isejau su 2 receptais! Vaistu taip ir nenusipirkau. Mano sporto treneriai laiku pamate kad man galas ir parekomendavo savo osteopata, kuris ju stuburus sutvarke.

Sugebejau pasilenkti po pirmo seanso, po 5 viska pamirsau. Praejo jau 2 metai. Nescia jau paskutinis menuo, nugaros ne karto neskaudejo, o stuburo man niekas nepakeite. thumbup.gif thumbup.gif

Farmacininku remeja netapau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai daznai skauda nugara, buna tokie skausmai, kad susilenkti negali ir tirpsta kaire ranka. tai kiek tik nueinu pas gydytoja, priraso b grupes vitaminu susileisti ir nuo skausmo.Nieko nepadeda, as jai aiskinu, kad gal issitirti man stubura reikia, persviesti, tai ji sako nereikia, dabar pas neurologa siuncia, tai prie ko cia neurologas g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 05 06, 00:14)
Man labai daznai skauda nugara, buna tokie skausmai, kad susilenkti negali ir tirpsta kaire ranka. tai kiek tik nueinu pas gydytoja, priraso b grupes vitaminu susileisti ir nuo skausmo.Nieko nepadeda, as jai aiskinu, kad gal issitirti man stubura reikia, persviesti, tai ji sako nereikia, dabar pas neurologa siuncia, tai prie ko cia neurologas  g.gif

man gal prieš 10m. buvo tarpšonkaulinis nervų šaknelių uždegimas,man leido B grupės vitaminus,plečiančius,gulėjau ligoninėje.skausmas ir tirpimas išliko.dabar po gimdymo sustiprėjo skausmas,tirpimas.gydytoja nedavė siuntimo tai nuėjau mokamai,gydytojas stebėjosi kaip galėjo gydyti ir dar ligoninėje gulėta,o rentgeno nuotraukos nedarytos,tai dabar pasidarius rentgeno nuotraukas pasirodo,kad tai ta pati liga tik neišgydyta iki galo ir įsisenėjusi.
prašykite siuntimo pas neurochirurgą 4u.gif
Atsakyti
Vaisyukas Milgamma ir yra sudetinis vitaminu B preparatas man jis tiko nuo skausmo nugarai, taip pat ir nuo raumenu skausmo kai buna mialgija irgi gerai panaudoti si b grupes preparata. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanuke @ 2009 05 07, 09:47)
Vaisyukas Milgamma ir yra sudetinis vitaminu B preparatas man jis tiko nuo skausmo nugarai, taip pat ir nuo raumenu skausmo kai buna mialgija irgi gerai panaudoti si b grupes preparata. rolleyes.gif

Milgamma yra gerai, labai tinka prie visų neuralginių skausmų, kurių metu pažeidžiamas nervo mielino dangalas. B grupės vitaminai labai reikalingi nervų sistemai, tiek impuso sklidimui, tiek mielinui. Bet deja skausmo jie nemalšina. Tam yra priešuždegiminiai nesteroidiniai preparatai, mažinantys skausmą ir uždegimą.
Kas nenorit ar negalit gert vaistų, kreipkitės į reabilitologus. Galima padėt ir fizinėm procedūrom. Daugiau info www.gemma.lt 4u.gif
Atsakyti
As vyrui leidau Milgamma N, vaista kai buvo radikulitas,nes gydytoja sake kad sitie vaistai geri esant neuralgijoms, neuritams ,radikulitui tai vyrui mano tikrai jie padejo clap.gif
Atsakyti
Taip ir as esu vartojusi milgama, injekcijas tikrai geras vaistas kuris nuime man visus radikulitinius skausmus, kiek zinau tai sudetinis B1,B6,B12 preparatas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvo vienoj is temu rasyta apie masazuotoja Romutę iš Ežerėlio, prie Kauno. Ji padeda esant stuburo isvarzom. Forumuose nepasisekėrasti tikslios informacijos apie ją.
Gal visdelto zino kas jos kontaktus, ar kaip surasti? Nugaros skausmai niekaip nepraeina...
Atsakyti
Jetau vakar kai uzejo nugaros skausmas.galvojau radikulitas surakino blink.gif ,tai gerai kad dar turejau milgammos ampules kelias ,kaimyne suleido doctor.gif ,sian galiu judeti.Reiks gal kokius masazus uzsirasyti,nes daznai kartojasi man tokie priepoliai.
Atsakyti
O man skauda nugara(kairio inksto srityje) kai ilgiau pajudu, bet uztenka trumpam pailsėti ir praeina,bet kol neprisėdu tai doh.gif . Galvojau, kad inkstas, bet darė echoskopą tai sakė viskas tvarkoj. Gal kam teko susidurti su tokiu skausmu?
Atsakyti
Milgamma B grupes vitaminas tai jis daugiau skausma nuramina, nei gydo, bet siaip geras preparatas milgamma , pati esu ne karta ji vartojusi, ir nuo raumenu skausmo jis gerai smile.gif
Atsakyti
Seniai vargstu su savo nugara, nors esu jauna (28m).
Man labai padejo Biokorekcijos centre (Vilnius), 2sav kursas, i kuri iejo: skenarterapija, osteopatija ir homeopatinis gydymas. smile.gif
Apsiiejau be jokiu vaustu!
thumbup.gif
Atsakyti