QUOTE(Zepter @ 2006 10 17, 20:23)
... su neramiais viesuliškais elementais...
to be continued
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 16, 22:53)
Kas cia toks per Enigma islindo ??? Sakiau , kad graziosios kojytes mano .... na man jau cia visai nebepatinka , tik kelias dienas prie kompo neprisedau ..... ziuriu , kad as vel cia nurasytas ... visa eile jaunikiu ... na gal senberniuku ..... issirikiavo .... NERAMIOJI ... juk Tu zinai , kad as tik Tau istikimas busiu
tikek tikru vyru .... 
Labadziena- aš tokia
O apuie ištikimybę geras bajeris
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 17, 19:53)
Lieti diskai, įpurškimas, snukis papiktintas, ane
Nu jus cia pavarot
<nerami> siulyciau susirasti jauna vyra,na iki 30metu-daugiausiai,nes tie vyresni niekam tike...
O tie truputi vede tegu ramus pabuna,ir nekabina kitu moteru,tpfu...! ant tokiu.
Cha , cha ....,, hi chi ... Grazioji , Neramioji
sakiau gi Tau , kad tas Viesuliuks ... ne toks jau "Liuks" ... tik pakalbejot apie kazkokia Nomeda ir isgaravo paskui kita sijona ....
))) .. Pardave Tave - net nesusimastes ... sakiau , kad Tu mano esi ir busi visada ..... O kas ten ant vyresniu "varo" Tie truputi vyresni .... hmmm. jie ne vaikai .... jie Moteris pazysta .... jie Moteryse draugo iesko ... o ne kaip visi jaunikliai - tik "skylutes mato " .... Neramioji ... rinkis mane ..... na pas nane diskai ne lieti , ir "snukis nepapiktintas" ... bet uz tai patirties turiu .... su kaupu ..... ir pati matai , tik po darbu prisoku kelioms minutems Tau laiskuti brukstelt ....ir vel i lovyte vienas miegot ...... O as akis pakeliau auksciau oooo o pas Tave ir " iskirpte" raudonoje sukneleje yra ......
Papildyta:
Oi atsiprasau ..... juodoje sukneleje ...... " sorry"
Papildyta:
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 17, 23:43)
O as akis pakeliau auksciau oooo o pas Tave ir " iskirpte" raudonoje sukneleje yra ......
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 18, 00:43)
Cha , cha ....,, hi chi ... Grazioji , Neramioji
sakiau gi Tau , kad tas Viesuliuks ... ne toks jau "Liuks" ... tik pakalbejot apie kazkokia Nomeda ir isgaravo paskui kita sijona ....
))) .. Pardave Tave - net nesusimastes ... sakiau , kad Tu mano esi ir busi visada ..... O kas ten ant vyresniu "varo" Tie truputi vyresni .... hmmm. jie ne vaikai .... jie Moteris pazysta .... jie Moteryse draugo iesko ... o ne kaip visi jaunikliai - tik "skylutes mato " .... Neramioji ... rinkis mane ..... na pas nane diskai ne lieti , ir "snukis nepapiktintas" ... bet uz tai patirties turiu .... su kaupu ..... ir pati matai , tik po darbu prisoku kelioms minutems Tau laiskuti brukstelt ....ir vel i lovyte vienas miegot ...... O as akis pakeliau auksciau oooo o pas Tave ir " iskirpte" raudonoje sukneleje yra ......
Papildyta:
Papildyta:
O ka su Tavo zmona darysim ?
NERAMIOJI , taip velai nemiegi ? ....
Na del truputi zmonos nesijaudink ..... ji seniai mane pigiai pardavus ....
Papildyta:
Na gerai einu "bai- bai" gero svelnaus Tau sapnelio ... ryt "susirasysim" buckis
Papildyta:
Na gerai einu "bai- bai" gero svelnaus Tau sapnelio ... ryt "susirasysim" buckis
ziuriu jus tikrai cia linksmai gyvenat