Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

Tikra lietuviska muilo opera lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zepter @ 2006 10 17, 20:23)
Tikra lietuviska muilo opera  lotuliukas.gif  thumbup.gif

... su neramiais viesuliškais elementais... drinks_cheers.gif

to be continued lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau nerami per daug isranki g.gif: ?arba... dazniau iseik i miesta, bendrauk su draugemis, eik apsipirkti ir pan.... ir tokioms kojoms ne vienas neatsispirs wink.gif
Atsakyti
linksma cia gi pas jus bigsmile.gif lotuliukas.gif gaila, kad vyra jau turiu verysad.gif nors dar pakolkas ne vyras bigsmile.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 16, 22:53)
Kas cia toks per Enigma islindo  ???  Sakiau , kad graziosios kojytes mano .... na man jau cia visai nebepatinka , tik kelias dienas prie kompo neprisedau ..... ziuriu , kad as vel cia nurasytas ...  visa eile jaunikiu ... na gal senberniuku ..... issirikiavo ....    NERAMIOJI ... juk Tu zinai , kad as tik Tau istikimas busiu  smile.gif  tikek tikru vyru .... smile.gif

Labadziena- aš tokia mirksiukas.gif
O apuie ištikimybę geras bajeris drinks_cheers.gif

QUOTE(Viesulas @ 2006 10 17, 19:53)
O ka,galvoji as prastesnis?Turiu daug privalumu,tiesiog nerastas lobis tongue.gif

Lieti diskai, įpurškimas, snukis papiktintas, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jus cia pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif <nerami> siulyciau susirasti jauna vyra,na iki 30metu-daugiausiai,nes tie vyresni niekam tike... mirksiukas.gif O tie truputi vede tegu ramus pabuna,ir nekabina kitu moteru,tpfu...! ant tokiu.
Atsakyti
Cha , cha ....,, hi chi ... Grazioji , Neramioji smile.gif sakiau gi Tau , kad tas Viesuliuks ... ne toks jau "Liuks" ... tik pakalbejot apie kazkokia Nomeda ir isgaravo paskui kita sijona .... smile.gif))) .. Pardave Tave - net nesusimastes ... sakiau , kad Tu mano esi ir busi visada ..... O kas ten ant vyresniu "varo" Tie truputi vyresni .... hmmm. jie ne vaikai .... jie Moteris pazysta .... jie Moteryse draugo iesko ... o ne kaip visi jaunikliai - tik "skylutes mato " .... Neramioji ... rinkis mane ..... na pas nane diskai ne lieti , ir "snukis nepapiktintas" ... bet uz tai patirties turiu .... su kaupu ..... ir pati matai , tik po darbu prisoku kelioms minutems Tau laiskuti brukstelt ....ir vel i lovyte vienas miegot ...... O as akis pakeliau auksciau oooo o pas Tave ir " iskirpte" raudonoje sukneleje yra ......
Papildyta:
Oi atsiprasau ..... juodoje sukneleje ...... " sorry"
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 17, 23:43)
O as akis pakeliau auksciau  oooo  o pas Tave ir " iskirpte"  raudonoje sukneleje yra ......

hihihi.gif ir cia dar tik pradzia... hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdas A @ 2006 10 18, 00:43)
Cha , cha ....,, hi  chi ...    Grazioji , Neramioji  smile.gif  sakiau  gi Tau , kad tas Viesuliuks  ... ne toks jau "Liuks"  ... tik pakalbejot apie kazkokia Nomeda ir isgaravo paskui kita sijona .... smile.gif)))  .. Pardave Tave  - net nesusimastes ...  sakiau , kad Tu mano esi  ir busi  visada  .....  O kas ten ant vyresniu "varo"  Tie truputi vyresni .... hmmm. jie ne vaikai .... jie Moteris pazysta .... jie Moteryse draugo iesko ... o ne kaip visi jaunikliai - tik "skylutes mato "  .... Neramioji ... rinkis mane ..... na pas nane diskai ne lieti , ir "snukis nepapiktintas" ... bet uz tai patirties turiu .... su kaupu .....    ir  pati matai , tik po darbu  prisoku kelioms minutems Tau laiskuti  brukstelt ....ir vel i lovyte  vienas  miegot ......    O as akis pakeliau auksciau  oooo  o pas Tave ir " iskirpte"  raudonoje sukneleje yra ......
Papildyta:
Oi  atsiprasau  .....  juodoje sukneleje ......  " sorry"

O ka su Tavo zmona darysim ? bigsmile.gif
Atsakyti
NERAMIOJI , taip velai nemiegi ? .... smile.gif Na del truputi zmonos nesijaudink ..... ji seniai mane pigiai pardavus ....
Papildyta:
Na gerai einu "bai- bai" gero svelnaus Tau sapnelio ... ryt "susirasysim" buckis
Atsakyti
ziuriu jus tikrai cia linksmai gyvenat biggrin.gif
Atsakyti
flirt.gif ...ir svelniai. Ne tik linksmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 17 spalio 2006 - 23:37