Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(jovitah @ 2006 10 18, 18:35)
Bajarunai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O isranki tai aisku turi buti,o tai kaip kitaip.O su vyresniu tai gyvenime nesusideciau,jei cia kazkas issireiske,kad jaunesni blogai.tai patikekit vyresni dar blogiau!!!!

kodel vyresni blogai? g.gif
o ka veikt su vaiku g.gif vyras iki 30 ar truputi daugiau - vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2006 10 18, 01:13)
Prisizvengiau..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif........ istisas serialas.....  lotuliukas.gif
" wub.gif Kaip neramioji vyro ieskojo wub.gif ". thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dar kilo tokia mintis: Neramioji paminėjo kad dirba ar su Nomeda, ar pas Nomeda (nepamenu tiksliai, o ieškoti tingiu jau), tai gal čia viso labo ne vyro ieškojimas, o koks tyrimukas, o po to nauja laida: ant kuo kimba mūsų vyrai (šiuo atvėju mes matem - nugi kojos) ir kokios pagalbos galima sulaukti iš moterų (konkurenčių) ieškant išsvajuotojo princo (teoriškai - tipo dedam visas pastangas kad padėti, o praktiškai - neduokdie gaus geresni nei mes turim)biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 10 19, 09:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O dar kilo tokia mintis: Neramioji paminėjo kad dirba ar su Nomeda, ar pas Nomeda (nepamenu tiksliai,  o ieškoti tingiu jau), tai gal čia viso labo ne vyro ieškojimas, o koks tyrimukas, o po to nauja laida: ant kuo kimba mūsų vyrai (šiuo atvėju mes matem - nugi kojos) ir kokios pagalbos galima sulaukti iš moterų (konkurenčių) ieškant išsvajuotojo princo (teoriškai - tipo dedam visas pastangas kad padėti, o praktiškai - neduokdie gaus geresni nei mes turim)biggrin.gif

Nu zinokit papyksiu dabar blink.gif

Zinot koki galeciau padaryti tyrimuka su sita tema? "Kaip Supermamos vertina telike dirbanti zmogu" Tyrimuko isvados: tokie zmones nemyli, nevalgo ir atsiprasant, nekakoja, tik daro tyrimus doh.gif

Kadangi, ne Tu pirma, lanuk, taip pagalvojai, galiu atsakyti visoms taip pagalvojusioms : MERGOS, TUREKIT SAZINES TAIP GALVOTI. TAI KA,MAN VYRO MANOT VISAI NEREIKIA? TYRIMUKAI MANE VAKARAIS APKABINS GRIZUSIA IS DARBO? TYRIMUKAI SU MANIMI MIEGOS? TYRIMUKAI MANE MYLES? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 10 19, 08:53)
Nu zinokit papyksiu dabar blink.gif

Zinot koki galeciau padaryti tyrimuka su sita tema? "Kaip Supermamos vertina telike dirbanti zmogu"  Tyrimuko isvados: tokie zmones nemyli, nevalgo ir atsiprasant, nekakoja, tik daro tyrimus  doh.gif

Kadangi, ne Tu pirma, lanuk, taip pagalvojai, galiu atsakyti visoms taip pagalvojusioms : MERGOS, TUREKIT SAZINES TAIP GALVOTI. TAI KA,MAN VYRO MANOT VISAI NEREIKIA? TYRIMUKAI MANE VAKARAIS APKABINS GRIZUSIA IS DARBO? TYRIMUKAI SU MANIMI MIEGOS? TYRIMUKAI MANE MYLES?
blink.gif

Nieko pyktinti nenorejau, sorry jei ižeidžiau 4u.gif
Tik gana dažnai užveda temą, prašo patarimų, o po to gaunasi, kad arba visa istorija yra išgalvota, ar kokiam darbui reikėjo medžiagos (psichologiniam ir pan.).
Atsakyti
Baikit čia neramią piktinti-nei čia bajeriai, nei čai tyrimukai, mes rimtai mirksiukas.gif 4u.gif dėl jūsų abejonių visi bernai išsilakstė-tai yra normalūs nepasirodo, tik vėjavaikiški viesulai ir nusenę valdai a schmoll.gif

[quote=Daiva777,2006 10 18, 21:31]
Kai susipazinom mano grynuoli pries pora metu buvo jauna zmona palikusi.Jam tuo metu buvo 31 m.Nors kai pagalvoji nevedes ar paliktas is esmes didelis skirtumas g.gif
[/quote]
ji kalbėjo apie iki 35 metų nevedusius "grynuolius", ir aš tai minčiai pritariu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne kas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o ir 40 -metis klimaksas ne už kalnų biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 10 19, 10:01)
Nieko pyktinti nenorejau, sorry jei ižeidžiau 4u.gif
Tik gana dažnai užveda temą, prašo patarimų, o po to gaunasi, kad arba visa istorija yra išgalvota, ar kokiam darbui reikėjo medžiagos (psichologiniam ir pan.).

Nepykstu, lanuk, tikrai .Ir atsiprasau, kad butent Tau kliuvo mano bambejimai 4u.gif Tiesiog ne Tu pirma ir ne paskutine, kuri taip mano. As su netikrom istorijom dar nesusiduriau isskyrus su vaistininkes pokstais g.gif
Papildyta:
Va mane mergina jau penkti, berods, metai toks virsketuriasdesimtmetis grynuolis. Bet jo tempai tokie, kad vis nespeja - vis kitas nusvilpia mane is panoses biggrin.gif Jau 2 kartus taip nutiko smile.gif
Gal si karta jam pasiseks?
Atsakyti
QUOTE(fishaqua @ 2006 10 19, 00:01)
Žodž, ieškok didesnės vyrų koncentracijos... tarp kiekybės, žiūrėk ir kokybę atrasi  bigsmile.gif

Koncentruotai vyrai renkasi poliklinikų/ligoninių urologijos skyriuose blush-anim-cl.gif: Bet tarp tokios kiekybės kokybės nė su žiburiu nerast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 19, 10:10)
Koncentruotai vyrai renkasi poliklinikų/ligoninių urologijos skyriuose blush-anim-cl.gif2:Bet tarp tokios kiekybės kokybės nė su žiburiu nerast lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 19, 11:10)
Koncentruotai vyrai renkasi poliklinikų/ligoninių urologijos skyriuose blush-anim-cl.gif: Bet tarp tokios kiekybės kokybės nė su žiburiu nerast lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 10 19, 11:10)

Nugi dar prie kioskelių, skveruose ir šiaip visokiuose vietuose, kur tik kvepia alučių ir ne tik blush2.gif Bet kokybės matyt irgi nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 10 19, 11:24)
Nugi dar prie kioskelių, skveruose ir šiaip visokiuose vietuose, kur tik kvepia alučių ir ne tik blush2.gif Bet kokybės matyt  irgi nebus schmoll.gif

nu baik čia man-manišksi keikvieną vakarą kvepia alučiu ir ne tik biggrin.gif nu bet kokia kokybė thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tu man pasakyk geriau kuris vyras nekvepia arba kuris nesirenka ten kur kvepia? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyras, alus, futbolas na ir kartais dar meilužė-neatskiriami dalykai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 10 19, 12:24)
Nugi dar prie kioskelių, skveruose ir šiaip visokiuose vietuose, kur tik kvepia alučių ir ne tik blush2.gif Bet kokybės matyt  irgi nebus schmoll.gif

aik jau, tai gi ten net apstu moteriskiu hihihi.gif Visos tokios grazios - jaunatviskai iraudusios, pamelusios, channel no.5 hihihi.gif
Atsakyti