Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(leliux @ 2006 10 31, 10:53)
lotuliukas.gif

esu pastebejusi didziule Viesulo neapykanta  kitu saliu gyventojams.
gal gerb. Viesulas yra nacistas  blink.gif

aha galimas ir toks variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 31, 11:53)
lotuliukas.gif

esu pastebejusi didziule Viesulo neapykanta  kitu saliu gyventojams.
gal gerb. Viesulas yra nacistas  blink.gif

As esu Viesulas,jeigu pusti tai pusti!
O jus tai k.... intrigantes,jums tik priestaraut,kai pradejau girt uzseniecius ir peikt lietuvius vyrus tai jus tada pradejote juos uzstot?Labai lengva jus tiesiog manipuliuoti ,o tokie zmones prisitaikeliai ,ir vaidmainiai tai man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 12:02)
O jus tai k.... intrigantes,jums tik priestaraut,kai pradejau girt uzseniecius ir peikt lietuvius vyrus tai jus tada pradejote juos uzstot?Labai lengva jus tiesiog manipuliuoti ,o tokie zmones prisitaikeliai ,ir vaidmainiai tai man nepatinka.

a tu man taikai??? ar as apie LT ka gero pasakiau?!? tongue.gif
nu blyn, Viesule, mane jau zinai, man atrodo, zinai ka manau apie LT vyrukus, taip kad man apie veidmainystes prasom nieko cia neaiskint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 11:02)

sunku su tavim diskutuot-ir prasivardžiuoji dar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o mes neveidmainiaujam-dar kartą patvirtinu, savo nuomonės nekeičiau-lietuviai lovoje yra prastesni už kitas tautas (na gal ne visas, nžn dėl visų-nebandžiau blush2.gif )na aišku gal tėčio puslapis ir ne vieta užseineičių pagyroms blush2.gif
ir dar-juk ne manipiliuoti vienas kitu čia susirinkom, ar ne? mirksiukas.gif 4u.gif
nžn, ar suprasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 31 spalio 2006 - 11:19
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 31, 12:09)
sunku su tavim diskutuot-ir prasivardžiuoji dar biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o mes neveidmainiaujam-dar kartą patvirtinu, savo nuomonės nekeičiau-lietuviai lovoje yra prastesni už kitas tautas (na gal ne visas, nžn dėl visų-nebandžiau blush2.gif )
tai kur tu veidmainaivimą įžvelgei?
ir dar-juk ne mapiliuoti vienas kitu čia susirinkom, ar ne? mirksiukas.gif  4u.gif
nžn, ar suprasi biggrin.gif

Se ,dabar tau akmenelis i tavo rupestingai ,rupestelio sutvarkyta darza.
Tai ko su tuo lietuviu tada prasidejai kad tokia nepatenkinta ant tu lietuviu?Ir is vis nesuprantu ka jus cia toje lietuvoje veikiate?
Na o jeigu rimtai snekant ,truksta is moteriskos puses isminties,pagarbos ,kulturai ,tevams,ir net paciai sau.
Niekada nesuprantu tu zmoniu kurie gyvendami uzsienyje ,tiesiog nori issirekti kaip joms ten gerai ,kokia ta lietuva prasta,vyrai negeri.
Esu aplankes nemazai pasaulio krastu ir tautu,ir niekada nebuvo man noro peikt ir niekint savo tevynes,tevu,mamos kokia ji bebutu.Ir neturejau tokio noro issirekt va paziurekite kaip as graziai ir turtingai gyvenu!As dziaugiuosi su savo artimais zmonemis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 11:21)
Se ,dabar tau akmenelis i tavo rupestingai ,rupestelio sutvarkyta darza.
Tai ko su tuo lietuviu tada prasidejai kad tokia nepatenkinta ant tu lietuviu?Ir is vis nesuprantu ka jus cia toje lietuvoje veikiate?
Na o jeigu rimtai snekant ,truksta is moteriskos puses isminties,pagarbos ,kulturai ,tevams,ir net paciai sau.
Niekada nesuprantu tu zmoniu kurie gyvendami uzsienyje ,tiesiog nori issirekti kaip joms ten gerai ,kokia ta lietuva prasta,vyrai negeri.
Esu aplankes nemazai pasaulio krastu ir tautu,ir niekada nebuvo man noro peikt ir niekint savo tevynes,tevu,mamos kokia ji bebutu.Ir neturejau tokio noro issirekt va paziurekite kaip as graziai ir turtingai gyvenu!As dziaugiuosi  su savo artimais zmonemis. 4u.gif

tai aš irgi tokia pati, savo tėvynės, senelių ir kitų artimų žmonių niekad neišduosiu. nu bet galėtumėm būti truputį ir savikritiškesni. ar tikrai ta teisybė akis taip bado? mirksiukas.gif doh.gif
net neįdomu diskutuot, koks rimtas vaikinas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 12:21)
Esu aplankes nemazai pasaulio krastu ir tautu,ir niekada nebuvo man noro peikt ir niekint savo tevynes,tevu,mamos kokia ji bebutu.Ir neturejau tokio noro issirekt va paziurekite kaip as graziai ir turtingai gyvenu!As dziaugiuosi  su savo artimais zmonemis. 4u.gif

zinai, tikrai graziai pasakei 4u.gif

kai as gyvenau svetur, ranka prie sirdies dedu, niekad nesakiau, kokia lietuva bloga salis, kaip ten viskas blogai ar kokie lietuviai negeri. turiu prisipazint, kad bunant toli nuo LT is kazkur buvo atsirades nepaprastas patriotizmas unsure.gif
taciau mes kalbam dabar tik apie vyrus mirksiukas.gif o tai jau kas kita... ir beje, kokios tolerancijos ir begalines meiles is musu nori, kai pats mus pavadini ir k... intrigantem, ir kitoj temoj esi ir dar grazesniu zodeliu pasakes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 13:21)

oi kaip negraziai cia viesulas ant musu deda...
niekas ant tos Lietuvos nevaro, pirmai galimybei pasitaikius griztam i LT su didziausiu noru...
lietuviu vyru yra geru... tik tas procentas nedidelis
jei del pagarbos kulturai, tai mes uzsienyje bent vaikams lietuviskus vardus duodam ( na as dar neturiu, bet jeigu atsiras tai tikrai bus azuolas ir t.t. ).... na nacionalini identiteta saugom... ir nevadinma kevinais ir sintijom kaip lt dabar pilna tokiu vaikiuku... doh.gif
pagarbos VISKAM truksta lietuvaiciams..., todel ir begam i kitus krastus kur labiau mylimos ir gerbiamos esam. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 31 spalio 2006 - 11:51
QUOTE(leliux @ 2006 10 31, 11:32)

ir kitoj temoj esi ir dar grazesniu zodeliu pasakes  blink.gif

tada tikrai jis nekenčia moterų...gal kokia paliko jį, pabėgo su užsieniečiu ir šitos jo kalbos kaip padarinys tos traumos g.gif

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 31, 12:50)
tada tikrai jis nekenčia moterų...gal kokia paliko jį, pabėgo su užsieniečiu ir šitos jo kalbos kaip padarinys tos traumos g.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kotty @ 2006 10 31, 12:43)
ir nevadinma kevinais ir sintijom kaip lt dabar pilna tokiu vaikiuku...  doh.gif

teisingai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 31, 12:50)

Surasyk pilna diagnoze,ir butu saunu jeigu israsytumei gydimo receptuka,jeigu nera dar isisenejusi liga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kotty @ 2006 10 31, 12:43)

lietuviu vyru yra geru... tik tas procentas nedidelis

Tai kam tada grybauti pievoje ,jeigu tam yra miskai?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 31, 14:04)
Surasyk pilna diagnoze,ir butu saunu jeigu israsytumei  gydimo receptuka,jeigu nera dar isisenejusi liga blush2.gif
Papildyta:

Tai kam tada grybauti pievoje ,jeigu tam yra miskai?

tau turbut moteriskos silumos ir meiles truksta....
ar koks pms tik vyriskas?
Atsakyti