Gal jau suradai svajonių patiną...?
QUOTE(fake @ 2006 10 31, 16:35)
nu ne svarbiausia bet LABAI LABAI SVARBU
QUOTE(plato @ 2006 10 31, 19:17)
Nu bet moteros, nereikėjo tėčio puslsapyje ant lietuvių vyrų varyti. Negi pamiršot, kad čia vyrai renkas, ir kad labai jautrūs tokiems dalykams. Nu neduok die vyrui pasakyt, kad jis sekso srity ne koks 
taip taip, aš irgi apie tai pagalvojau, bet jau buvo vėlu-viesulas jau buvo išvadinęs mus katytėmis
QUOTE(Paradigma @ 2006 11 02, 13:36)
Neramioji išvažiuoja į Ispaniją
tada ir parašys kai sekasi
QUOTE(Paradigma @ 2006 11 02, 14:36)
o kur parasyta, kad Nerami iesko patino
QUOTE(leliux @ 2006 11 02, 14:17)
patinelio
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 03, 10:26)
*nerami giliai dusauja, zvalgosi kur patogiau nualpti ir apgraibom iesko validolio, valerijonu etc.*
Kaip jus prie tokios dorovingos, dvasingos etc. moteros dristate kalbeti apie kazkokius patinus patinelius!!!! Man vyro reikia tam kad apie mena, kultura, zvaigzdes galeciau kalbetis
QUOTE(nerami @ 2006 11 03, 12:18)
*nerami giliai dusauja, zvalgosi kur patogiau nualpti ir apgraibom iesko validolio, valerijonu etc.*
Kaip jus prie tokios dorovingos, dvasingos etc. moteros dristate kalbeti apie kazkokius patinus patinelius!!!! Man vyro reikia tam kad apie mena, kultura, zvaigzdes galeciau kalbetis
niu
QUOTE(nerami @ 2006 11 03, 13:18)
O su moterim myletis?
QUOTE(Viesulas @ 2006 11 03, 15:02)
O su moterim myletis?
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 04, 04:03)
nerami, taigi šalimais temoje yra "tetis" su visu kraičiu. Čiupk jį ir gyvensit ilgai ir laimingai. Žinoma, jei jisai nekartos fatališkų Grušnio klaidų - tvarkingai skraidys.
Nors jei atvirai - kažkoks nečystas man tas tėtis, bet tiek to
Nors jei atvirai - kažkoks nečystas man tas tėtis, bet tiek to
Kas nors kiek pazinojo Grusni, sutiks, kad netvarkingas skraidymas ir grusnys - neimanomas dalykas.
Bet ne apie tai as. Kas cia per "tetis"?
QUOTE(nerami @ 2006 11 04, 11:59)
Kas nors kiek pazinojo Grusni, sutiks, kad netvarkingas skraidymas ir grusnys - neimanomas dalykas.
Prasom apie ji smulkiau, apie visus jo cystumus ir necystumus 
nu geras tas tete . skraidunas, augina suneli. siaip apie ji kitoj temelej yra - vaika auginu vienas ... bet kazkodel labai jau abeoju, kad jusu biolaukai sutaptu