Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 24, 00:42)
*uinia tos kojos, visos vertybės slypi tarp jų  biggrin.gif
nerami, nenorėjau tavęs įžeisti, po*ui tos kojos, argi jos svarbu. Man asmeniškai dzin. bet tema tiesiog sukurta spaminimui, gal davai perkeliokit ją kur nors į "gandrų kampelį", o tai čia iš toli smirda nuo jos.....

ohoho, iš kur tiek neapykantos g.gif
man patinka tema, linksma ir originali. bet pikčiurnų visur atsiranda cool.gif
bet reiktų pamąstyt prieš rašant, ar nuo temos smirdi, ar nuo ko nors kito biggrin.gif nuo gerbiamo v piršto pvz mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 24 lapkričio 2006 - 09:37
QUOTE(Lucky81 @ 2006 11 24, 04:42)
Tai kaip, Nerami, del to lietuvio, kuris patikrintas ir yra? Tai yra ar ne?  unsure.gif

..yra blush2.gif Va ieskojau SKUBIAI ir susiradau netiketai paciai sau SKUBIAI doh.gif

bendrauju su juo tik apie 3 savaites, tai nieko dar nenoriu prisikalbeti.. ax.gif .. nors emocijos netiketai stiprios siaucia po mano vidu... Bet viskas dar susipazindinimo lygmenyje. Nezinau dar kaip ir kuo viskas baigsis cool.gif

Vat. Kazkaip simboliska, kad i temos pabaiga suradau sau artima zmogu (butent taip tiksliausia galeciau apibudinti ji). Bet keista kazkaip: turi trenktis zmogus i kita europos krasta, kad surastum ...lietuvi vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 11 24, 09:49)
..yra blush2.gif  Va ieskojau SKUBIAI ir susiradau netiketai paciai sau SKUBIAI  doh.gif

bendrauju su juo tik apie 3 savaites, tai nieko dar nenoriu prisikalbeti.. ax.gif .. nors emocijos netiketai stiprios siaucia po mano vidu... Bet viskas dar susipazindinimo lygmenyje. Nezinau dar kaip ir kuo viskas baigsis cool.gif

Vat. Kazkaip simboliska, kad i temos pabaiga suradau sau artima zmogu (butent taip tiksliausia galeciau apibudinti ji). Bet keista kazkaip: turi trenktis zmogus i kita europos krasta, kad surastum ...lietuvi vyra  biggrin.gif

nepamiršk pabelst į stalą tpfu tpfu tpfu. bet jei ką, tai yra dar tas mano senbernis jei ką- nu čia aš jį taip vadinu, nžn ar 29-erių jau senbernis ar ne g.gif biggrin.gif gaila, kad tema baigiasi rolleyes.gif smagiai paplepėjom ir pamatėm kai kuriuos supertėčius ir supermamas kaip čia sakoma "visam gražume"
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 11 24, 09:49)
turi trenktis zmogus i kita europos krasta, kad surastum ...lietuvi vyra 

būk atsargi, visas zbrodas iš Lietuvos išvažiavo - nieko ten gero nerasi. Parduos tave kaip lėlę cray.gif

Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 11 24, 09:31)
ohoho, iš kur tiek neapykantos

rupesteli, tai yra ne tema, tai yra spamas vokrug do okolo.
Aš 100 proc. už pažinčių kampelį, kur gali būti:
- ieškau kurt šeimai; - ieškau draugystei; -ieškau pasipyškint......... ir t.t.t.
tai labai natūralu ir visur tas yra. O čia nei šis, nei tas....

Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 24, 11:56)
būk atsargi, visas zbrodas iš Lietuvos išvažiavo - nieko ten gero nerasi. Parduos tave kaip lėlę  cray.gif

aciu uz perspejima, pati zinau ir baisiuosi tai matydama. Nebuvau maciusi tokios stiprios ribotu zmoniu koncentracijis vienoje vietoje blink.gif
Bet jis totaliai skiriasi nuo tos mases. Kitoks. Ai... nezinau kas cia kalba: susizavejimas pirminis ar like proto likuciai.. vienzo, pagyvensim - pamatysim rolleyes.gif

Dabar turiu sparnus ir man gerai..
Atsakyti
panasu, kad tema jau tikrai i pabaiga atejo, ir gan naturaliai...
kazko panasaus ir tikejausi smile.gif gal cia musu geri palinkejimai suveike, gal dar kazkas, bet tai jau gyvenime buna, kad kartais atrandi visai ne ten kur ieskai...

4u.gif ramiai (jau?) 4u.gif

o jei ka - zinai kur musu ieskoti smile.gif

leliux, ingushka - reiktu mums kitos geros temos, kaip piktavaliai raso, "paspaminimui"

gero penktadienio ir dar puikesnio savaitgalio, ko nepamatysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 24, 09:56)
Aš 100 proc. už pažinčių kampelį, kur gali būti:
- ieškau kurt šeimai; - ieškau draugystei; -ieškau pasipyškint......... ir t.t.t.
tai labai natūralu ir visur tas yra. O čia nei šis, nei tas....

aš irgi tą patį rašiau šioj temoj, bet kad sm neturi pažinčių skyrelio, ar aš klystu g.gif o be to, pasipyškint čia nelabai rasi su kuo, bo supertėčių-gal kokie 10 unsure.gif ir tai arba seni, arba žvairi, arba nenutuokiantys apie pyškinimosi malonumus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apie šeimos sukūrimą net nekalbu...
neramiai palinkėkim gerų bernų ir gražiai užbaikim temelę, aš tai dar paspaminsiu iki 50 puslapėlio mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
spaminam tada!!!!! nedaug liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2006 11 24, 13:26)
spaminam tada!!!!! nedaug liko  biggrin.gif

jooo, viesulas taip ir neatsakė, kodėl nekviečia neramios į pasimatymą g.gif o valdas a išvis dingo-gal pačiutė tokius pasimatymus ištaisė, kad net neramios kojas vaikinas pamiršo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Varau i pasimatyma, tai kai griz=siu nebezinau ar berasiu neuzsibaigusia savo tema... Todel rasau dabar..
Merginos, buvo smagu su Jumis susipazinti ir susidraugauti cia drinks_cheers.gif
Aciu uz palaikyma, palinkejimus, rupesti! se visoms po baliona , dalinkites ir dziaukites gyvenimu , bei savo antrom pusem, kaip kad as dabar dziaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu toms, kurios informavo saviskius, kad man parasyti - smagu buvo pasirasineti, bet neuzkabino tiek, kiek sitas vyriokas. Matyt lemta taip ar ka ax.gif Bet vistiek aciu visiems uz gera laika. Aciu ir tiems, kurie atejo cia pakritikuoti - tik smaumo ineset i sita tema. Va ir jums balionu, dalinkites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :manau, su visais susitiksim ir kitose temose hi.gif

Vienzo, nesigailiu, kad ja uzvedziau...
Atsakyti
kuo dideliausios sekmes, laimes ir, aisku, meiles NERAMIAI ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

bet nesupratau g.gif tu ispanijon isleki su visam? unsure.gif
aj,kad ir kaip butu,svarbu, kad sirdyje butu gera ... wub.gif
faina temele buvo thumbup.gif
Atsakyti
happy end'u kvepia rolleyes.gif

smagu skaityt buvo biggrin.gif
Atsakyti