Įkraunama...
Įkraunama...

SKUBIAI IESKAU VYRO :)

be neramios kaip ir nebus ašies, ant kurios spamą sukti biggrin.gif
ar Nerami ilgam į pasimatymą?įdomiai nuteikė g.gif
Atsakyti
tai ka, viskas jau cray.gif ,kazkaip liudna pasidare mastau.gif sad.gif ,gaila kad baigiasi tema,labai smagu cia buvo,sekmes neramiai ir visiems kitiems,o gal dar, kas nors ieskot ,ko nors skubiai ? mirksiukas.gif lens.gif,jei ka padesim didis.gif aciuks.gif
Atsakyti
Nu geras..tai radai....!! nerami smagu buvo suspazint i su tamsta 4u.gif

ale dab,kaip pabaigai turetu subegt visi 'blogieciai ir 'gerieciai' y scena ir nusilenkt hihihi.gif

drinks_cheers.gif meiles ir kasdieniniu kojiniu kvapo ,tamstial mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 11 24, 13:39)
se visoms po baliona .... Va ir jums balionu

Pataupyk dar tuos balionėlius, gal gausi ant gero daikto užmaut, jei vyras nekreivabirkius pasitaikys biggrin.gif
Atsakyti
nu bet tas voverius ir grubus, anksčiau lyg toks ir nebuvo g.gif

paspaminam apie pažintis-ką galvojat apie aklas pažintis skypu-man dažnai nei iš šio nei iš to rašo "Hi. I am looking for a girlfriend" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ką tik atsiuntė nuotrauką-tuoj pažiūrėsim blush2.gif

simpatiškas, bet kažkoks arabas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip dabar į krūmus dėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš labai nenoriu įžeidinėt žmonių blush2.gif ai yra tokia funkcija "ignoruoti" mirksiukas.gif biggrin.gif vargšas vaikinas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 24 lapkričio 2006 - 17:34
QUOTE(rupestelis @ 2006 11 24, 19:15)
nu bet tas voverius ir grubus, anksčiau lyg toks ir nebuvo g.gif

paspaminam apie pažintis-ką galvojat apie aklas pažintis skypu-man dažnai nei iš šio nei iš to rašo "Hi. I am looking for a girlfriend" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ką tik atsiuntė nuotrauką-tuoj pažiūrėsim blush2.gif

visada toks.kuproto ne karsta neistiesins irnesakyk.gif

Kaip nuotrauka, rupesteli? vertas grieko? bigsmile.gif

As tai ka tik is pasimatymo. Nesijuokit, bet vyrukas galvoja apie vedybas nors dar NIEKO nebuvo.. rolleyes.gif

as dar ne, bet vistiek smagu wub.gif

Si savaitgali dar varau i Dublino pubus, kad visai aklai neisimyleciau, kad atvesciau, reik i airiu jaunikius paveizet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 11 24, 17:27)
As tai ka tik is pasimatymo. Nesijuokit, bet vyrukas galvoja apie vedybas  nors dar NIEKO nebuvo.. rolleyes.gif

as dar ne, bet vistiek smagu  wub.gif

Si savaitgali dar varau i Dublino pubus, kad visai aklai neisimyleciau, kad atvesciau, reik i airiu jaunikius paveizet  bigsmile.gif

Nerami, sakai, voverius ne tik senas, žvairas, bet ir kuprotas? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eik tu sau su tais airiais schmoll.gif tekėk už lietuvaičio thumbup.gif
juočkis prašo mano nuotraukos, sakiau pirmadienį, kol rasiu kaip tą ignoravimo funkciją įjungt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na va užblokinau berniuką, bet jis dar spėjo parašyt, kad aš meluoju blush2.gif ai susigėdau, daugiau taip nedarysiu blush2.gif blush2.gif neprasidėsiu su nepažįstamais blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 24 lapkričio 2006 - 17:47
skype amziais bando prisijungti tai turkai, tai arabai, tai dar kas...

siaip skype yra galimybe uzblokuot "user'i" arba isvis neleist prisijung - is serijos eik sau, man nereikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2006 11 24, 17:48)

siaip skype yra galimybe uzblokuot "user'i" arba isvis neleist prisijung - is serijos eik sau, man nereikalingas  mirksiukas.gif

jo jo, aš mat be patirties tuose reikaluose blush2.gif
užblokavau jau mirksiukas.gif taip jam ir reik, ir nėr čia ko gailėtis, žinos kaip mane melage vadint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2006 11 24, 19:48)

siaip skype yra galimybe uzblokuot "user'i" arba isvis neleist prisijung - is serijos eik sau, man nereikalingas  mirksiukas.gif

prie manes tai tik visokie vaikai jungiasi g.gif schmoll.gif
Atsakyti
sweikutės,aš dar čia nauja,tad domiuosi visais skyreliais.tai va čia man patiko.gal ir man nepamaišytu koks jaunikaitis blush2.gif
skubiai neieškau,bet kažkaip žiūrinėju,nes liūdna be vyriškos kompanijos mudviem console.gif
Atsakyti
prie manes jau koks 100 visokiu juodziu prisijunge. as tai nieko jiems nesakau. buna kalbina kalbina, nusibosta ir atstoja. tik viena turka turiu. beveik kas vakara pykstames skype, bet vis tiek jis mane kalbina. as jam ir pasikeikiu ir ko tik ne darau, bet sake, as vistiek esu jo meile lotuliukas.gif
Atsakyti