ar Nerami ilgam į pasimatymą?įdomiai nuteikė
be neramios kaip ir nebus ašies, ant kurios spamą sukti
tai ka, viskas jau
,kazkaip liudna pasidare
,gaila kad baigiasi tema,labai smagu cia buvo,sekmes neramiai ir visiems kitiems,o gal dar, kas nors ieskot ,ko nors skubiai ?
,jei ka padesim
Nu geras..tai radai....!! nerami smagu buvo suspazint i su tamsta
ale dab,kaip pabaigai turetu subegt visi 'blogieciai ir 'gerieciai' y scena ir nusilenkt
meiles ir kasdieniniu kojiniu kvapo ,tamstial
ale dab,kaip pabaigai turetu subegt visi 'blogieciai ir 'gerieciai' y scena ir nusilenkt
nu bet tas voverius ir grubus, anksčiau lyg toks ir nebuvo
paspaminam apie pažintis-ką galvojat apie aklas pažintis skypu-man dažnai nei iš šio nei iš to rašo "Hi. I am looking for a girlfriend"
ką tik atsiuntė nuotrauką-tuoj pažiūrėsim
simpatiškas, bet kažkoks arabas
kaip dabar į krūmus dėt?
aš labai nenoriu įžeidinėt žmonių
ai yra tokia funkcija "ignoruoti"
vargšas vaikinas
paspaminam apie pažintis-ką galvojat apie aklas pažintis skypu-man dažnai nei iš šio nei iš to rašo "Hi. I am looking for a girlfriend"
simpatiškas, bet kažkoks arabas
QUOTE(rupestelis @ 2006 11 24, 19:15)
nu bet tas voverius ir grubus, anksčiau lyg toks ir nebuvo
visada toks.kuproto ne karsta neistiesins
Kaip nuotrauka, rupesteli? vertas grieko?
As tai ka tik is pasimatymo. Nesijuokit, bet vyrukas galvoja apie vedybas nors dar NIEKO nebuvo..
as dar ne, bet vistiek smagu
Si savaitgali dar varau i Dublino pubus, kad visai aklai neisimyleciau, kad atvesciau, reik i airiu jaunikius paveizet
QUOTE(nerami @ 2006 11 24, 17:27)
As tai ka tik is pasimatymo. Nesijuokit, bet vyrukas galvoja apie vedybas nors dar NIEKO nebuvo..
Si savaitgali dar varau i Dublino pubus, kad visai aklai neisimyleciau, kad atvesciau, reik i airiu jaunikius paveizet
Nerami, sakai, voverius ne tik senas, žvairas, bet ir kuprotas?
eik tu sau su tais airiais
juočkis prašo mano nuotraukos, sakiau pirmadienį, kol rasiu kaip tą ignoravimo funkciją įjungt
na va užblokinau berniuką, bet jis dar spėjo parašyt, kad aš meluoju
QUOTE(de Nada @ 2006 11 24, 17:48)
skype amziais bando prisijungti tai turkai, tai arabai, tai dar kas...
siaip skype yra galimybe uzblokuot "user'i" arba isvis neleist prisijung - is serijos eik sau, man nereikalingas
siaip skype yra galimybe uzblokuot "user'i" arba isvis neleist prisijung - is serijos eik sau, man nereikalingas
jo jo, aš mat be patirties tuose reikaluose
užblokavau jau
QUOTE(de Nada @ 2006 11 24, 19:48)
skype amziais bando prisijungti tai turkai, tai arabai, tai dar kas...
prie manes tai tik visokie vaikai jungiasi
prie manes jau koks 100 visokiu juodziu prisijunge. as tai nieko jiems nesakau. buna kalbina kalbina, nusibosta ir atstoja. tik viena turka turiu. beveik kas vakara pykstames skype, bet vis tiek jis mane kalbina. as jam ir pasikeikiu ir ko tik ne darau, bet sake, as vistiek esu jo meile