Siaip dar skalauju plaukus su varnalesu saknu ir dilgeliu nuoviru, plaukai zvilga ir saugo nuo slinkimo
Pabandykit Dermovate Scalp Application - labai stiprus vaistai (mazas buteliukas 25 ml), reikia lasinti tik ant tu vietu kur yra pleiskanu, nereikia isplauti
. Iskart dingsta pleiskanos. Tik va buvau kirpykloj, isplove galva su kazkokiu sampunu, vel pamaciau keliose vietose issausejusia oda, bet uzlasinau vaistu ir vel nieko.
Siaip dar skalauju plaukus su varnalesu saknu ir dilgeliu nuoviru, plaukai zvilga ir saugo nuo slinkimo
Turėjau ir aš šią problemytę
bandžiau daug ką ir nizoral, tačiau išsiplovus galvą negalėjau net pirštų įkišti į plaukus, labai šiurkštūs buvo
.Bet padėjo gan paprastas šampūas head&shouders
vienitelis jis mane išgelbėjo ir neprireikė brangių priemonių
QUOTE(Sandrute77 @ 2008 06 21, 12:26)
Pabandykit Dermovate Scalp Application - labai stiprus vaistai (mazas buteliukas 25 ml), reikia lasinti tik ant tu vietu kur yra pleiskanu, nereikia isplauti
. Iskart dingsta pleiskanos. Tik va buvau kirpykloj, isplove galva su kazkokiu sampunu, vel pamaciau keliose vietose issausejusia oda, bet uzlasinau vaistu ir vel nieko.
Dermovate Scalp Application kaip suprantu cia vaistai ir ju reiktu ieskot vaistinej? ar ir kosmetikos parduotuvese galima rast?
o kaip manai - ar butu tas pats efektas jei plaukus tepciau su plauku vandeniu su dilgelem o ne su grynu dilgeliu nuoviru?
QUOTE(LOWSUN @ 2008 06 22, 17:38)
Kirpeja parekomendavo toki tepala SULSENA. kainuoja ~5lt, pirkau didelej Iki. Ten itrini, palaikai 10min ir nuplauni.. Man tikrai labai padejo 
Taip, čia dar mano mamos jaunystės vaistas
Man pleiskanų buvo atsiradę dėl netinkamo šampūno.
Bet panaudojau paprastą šampūną nuo pleiskanų ir dingo
.
Bet panaudojau paprastą šampūną nuo pleiskanų ir dingo
Būtų gerai, kad jos, bjaurybės, išnyktų visur ir visiems laikams
Aš nuo paauglystės su jomis kariauju ir neįveikiu. Išbandžiau marias šampūnų - neradau nė vieno, kuris tikrai padėtų. Apie HeadandSholdersus negaliu nė pagalvoti - nuo jų dar daugiau pleiskanų randasi.
Kiti iš prekybcentrių - panašūs. Išbandžiau ir gydomuosius - efektas trumpalaikis. Odos ligos gydytojai nerado jokios. Tyriausi 3jose vietose.
PADĖKITE
Aš nuo paauglystės su jomis kariauju ir neįveikiu. Išbandžiau marias šampūnų - neradau nė vieno, kuris tikrai padėtų. Apie HeadandSholdersus negaliu nė pagalvoti - nuo jų dar daugiau pleiskanų randasi.
Kiti iš prekybcentrių - panašūs. Išbandžiau ir gydomuosius - efektas trumpalaikis. Odos ligos gydytojai nerado jokios. Tyriausi 3jose vietose.
PADĖKITE
QUOTE(pašnekutė @ 2008 07 31, 18:13)
Būtų gerai, kad jos, bjaurybės, išnyktų visur ir visiems laikams
PADĖKITE
PADĖKITE
Tai pabandyk tą SULSENĄ man tai po 1 karto matosi rezultatas
AČIŪ
Daug čia apie tą Sulseną prisiskaičiau. Reiks būtinai išbandyti.
Gal ir būsiu apsirikusi manydama, kad pigus daiktas - mažai tevertas
Beje, naudojančioms Nizoralį galiu patarti kaip sutaupyti - dažna vaistinė turi ir kitokį identiškos sudėties bei poveikio šampūną - Altis. Bet nė vienas vaistininkas bent jau man to nepasakė - matyt nenaudinga finansiškai. Gi tas "Altis" per pus pigesnis, o poveikis - kaip Nizoralio.
Daug čia apie tą Sulseną prisiskaičiau. Reiks būtinai išbandyti.
Gal ir būsiu apsirikusi manydama, kad pigus daiktas - mažai tevertas
Beje, naudojančioms Nizoralį galiu patarti kaip sutaupyti - dažna vaistinė turi ir kitokį identiškos sudėties bei poveikio šampūną - Altis. Bet nė vienas vaistininkas bent jau man to nepasakė - matyt nenaudinga finansiškai. Gi tas "Altis" per pus pigesnis, o poveikis - kaip Nizoralio.
QUOTE(joguste @ 2008 07 26, 09:52)
Dermovate Scalp Application kaip suprantu cia vaistai ir ju reiktu ieskot vaistinej? ar ir kosmetikos parduotuvese galima rast?
o kaip manai - ar butu tas pats efektas jei plaukus tepciau su plauku vandeniu su dilgelem o ne su grynu dilgeliu nuoviru?
Taip, tai vaistai, gali pirkti turbut tik vaistineje, poveikis garantuotas! Pati isbanzdiau, ir turiu viena buteliuka atsargai, jei vel koki netinkama sampuna panaudociau ar pan. Nes siuo metu nebenaudoju net jokio sampuno nuo pleiskanu, tiesiog paprasta
Tikrai siulau visoms kovojoncioms isbandyti siuos vaistus