Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas!

Pabandykit Dermovate Scalp Application - labai stiprus vaistai (mazas buteliukas 25 ml), reikia lasinti tik ant tu vietu kur yra pleiskanu, nereikia isplauti thumbup.gif . Iskart dingsta pleiskanos. Tik va buvau kirpykloj, isplove galva su kazkokiu sampunu, vel pamaciau keliose vietose issausejusia oda, bet uzlasinau vaistu ir vel nieko.
Siaip dar skalauju plaukus su varnalesu saknu ir dilgeliu nuoviru, plaukai zvilga ir saugo nuo slinkimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi neseniai buvo atsiradusios ir gan ilgai.. is plaudavau su nizoraliu - praeidavo bet vel atsirasdavo:) Kirpeja parekomendavo toki tepala SULSENA. kainuoja ~5lt, pirkau didelej Iki. Ten itrini, palaikai 10min ir nuplauni.. Man tikrai labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš šią problemytę g.gif bandžiau daug ką ir nizoral, tačiau išsiplovus galvą negalėjau net pirštų įkišti į plaukus, labai šiurkštūs buvo schmoll.gif .Bet padėjo gan paprastas šampūas head&shouders thumbup.gif vienitelis jis mane išgelbėjo ir neprireikė brangių priemonių
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2008 06 21, 12:26)
Pabandykit Dermovate Scalp Application - labai stiprus vaistai (mazas buteliukas 25 ml), reikia lasinti tik ant tu vietu kur yra pleiskanu, nereikia isplauti  thumbup.gif . Iskart dingsta pleiskanos. Tik va buvau kirpykloj, isplove galva su kazkokiu sampunu, vel pamaciau keliose vietose issausejusia oda, bet uzlasinau vaistu ir vel nieko.
Siaip dar skalauju plaukus su varnalesu saknu ir dilgeliu nuoviru, plaukai zvilga ir saugo nuo slinkimo mirksiukas.gif

Dermovate Scalp Application
kaip suprantu cia vaistai ir ju reiktu ieskot vaistinej? ar ir kosmetikos parduotuvese galima rast?
o kaip manai - ar butu tas pats efektas jei plaukus tepciau su plauku vandeniu su dilgelem o ne su grynu dilgeliu nuoviru? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 26 liepos 2008 - 10:52
QUOTE(LOWSUN @ 2008 06 22, 17:38)
Kirpeja parekomendavo toki tepala SULSENA. kainuoja ~5lt, pirkau didelej Iki. Ten itrini, palaikai 10min ir nuplauni.. Man tikrai labai padejo  thumbup.gif

Taip, čia dar mano mamos jaunystės vaistas biggrin.gif Ir iš tiesų veikia, tik reikia bent 4 kartus panaudot, kad pajustum rezultatą. Jis ne tik pleiskanas naikina, ir šiaip plaukus stiprina, minkština thumbup.gif Va, netepiau kurį laiką, nes patingiu, tai laiko trūksta, ir vėl oda baisi doh.gif Bet pabrango jis dvigubai - prieš porą metų apie 2Lt temokainavo doh.gif g.gif
Atsakyti
Man pleiskanų buvo atsiradę dėl netinkamo šampūno.
Bet panaudojau paprastą šampūną nuo pleiskanų ir dingo bigsmile.gif .
Atsakyti
O ar galima tą SULSENĄ dažniau nei 1 kartą per savaitę naudoti? Gal kas žinot? Aš čia pasiskaičiusi nusipirkau ją ir man tikrai padėjo, bet nevisiškai, tai galvoju ar nieko blogo jei kas 2 dienos panaudosiu ją kol visai praeis? Kolkas tik 1 kartą naudojau. 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad visos pleiskanas išsinaikino, temoje nebesilanko rolleyes.gif
Atsakyti
Būtų gerai, kad jos, bjaurybės, išnyktų visur ir visiems laikams biggrin.gif
Aš nuo paauglystės su jomis kariauju ir neįveikiu. Išbandžiau marias šampūnų - neradau nė vieno, kuris tikrai padėtų. Apie HeadandSholdersus negaliu nė pagalvoti - nuo jų dar daugiau pleiskanų randasi. schmoll.gif
Kiti iš prekybcentrių - panašūs. Išbandžiau ir gydomuosius - efektas trumpalaikis. Odos ligos gydytojai nerado jokios. Tyriausi 3jose vietose.

PADĖKITE
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 07 31, 18:13)
Būtų gerai, kad jos, bjaurybės, išnyktų visur ir visiems laikams  biggrin.gif
Aš nuo paauglystės su jomis kariauju ir neįveikiu. Išbandžiau marias šampūnų - neradau nė vieno, kuris tikrai padėtų. Apie HeadandSholdersus negaliu nė pagalvoti - nuo jų dar daugiau pleiskanų randasi.  schmoll.gif
Kiti iš prekybcentrių - panašūs. Išbandžiau ir gydomuosius - efektas trumpalaikis. Odos ligos gydytojai nerado jokios. Tyriausi 3jose vietose.

PADĖKITE

Tai pabandyk tą SULSENĄ man tai po 1 karto matosi rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
AČIŪ

Daug čia apie tą Sulseną prisiskaičiau. Reiks būtinai išbandyti.
Gal ir būsiu apsirikusi manydama, kad pigus daiktas - mažai tevertas smile.gif

Beje, naudojančioms Nizoralį galiu patarti kaip sutaupyti - dažna vaistinė turi ir kitokį identiškos sudėties bei poveikio šampūną - Altis. Bet nė vienas vaistininkas bent jau man to nepasakė - matyt nenaudinga finansiškai. Gi tas "Altis" per pus pigesnis, o poveikis - kaip Nizoralio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 31 liepos 2008 - 18:55
QUOTE(joguste @ 2008 07 26, 09:52)

Dermovate Scalp Application
kaip suprantu cia vaistai ir ju reiktu ieskot vaistinej? ar ir kosmetikos parduotuvese galima rast?
o kaip manai - ar butu tas pats efektas jei plaukus tepciau su plauku vandeniu su dilgelem o ne su grynu dilgeliu nuoviru?  g.gif

Taip, tai vaistai, gali pirkti turbut tik vaistineje, poveikis garantuotas! Pati isbanzdiau, ir turiu viena buteliuka atsargai, jei vel koki netinkama sampuna panaudociau ar pan. Nes siuo metu nebenaudoju net jokio sampuno nuo pleiskanu, tiesiog paprasta mirksiukas.gif
Tikrai siulau visoms kovojoncioms isbandyti siuos vaistus thumbup.gif
Atsakyti