QUOTE(Madeleine @ 2008 12 17, 19:55)
sveikos

, įsiterpsiu ir aš
paskaičiau ir pašiurpau, kiek kai kurioms iš jūsų tenka ištverti - labai užjaučiu ir linkiu stiprybės bei sveikatos
Mūsų mažoji dukrytė (dabar 10,5 mėn.) prieš 2 dienas irgi susirgo ausų uždegimu (susikomplikavo sloga). Gydytoja iš kart darė tyrimus (kraują ir šlapimą, tik bendrus, ne pasėlį), kraujas parodė didelį uždegimą, geriam Zinnat. Šiaip per plauką išvengėm ligoninės (prieš 2 mėnesius jau buvom joje atsidūrę dėl inkstų uždegimo

), jau ir siuntimą buvo išrašę, nes būklė buvo sunki ir labai sunkiai bent mūsiškė geria tą zinatą (šlykštynė neįtikėtina). Kol karščiavo - tiesiog išvemdavo. Tai man didžiausias stresas dabar jai tuos vaistus sugirdyt...
O su vyresniąja irgi daug vargom su ausų uždegimais, tik tiek, kad ji sirgti vyresnė pradėjo, kažkur nuo 3 metų, kai pradėjo lankyti darželį. Tai vieni metai buvo, kai beveik
kas mėnesį vis ausų uždegimą turėdavom. Bet aišku, nevargom taip, kaip kai kurios mamos čia pasakojo... Galiu tik tiek pasakyti ir galbūt paguosti, kad kažkuria prasme vaikas tikrai išaugo. Nors vieno tokio uždegimo metu ir klausą buvo praradusi (panikos tada buvo

). Bet paskui sustiprėjo ir sloga jau nebūtinai baigdavosi ausų uždegimu (turbūt kai kokie 5 metai buvo). Dabar jau senokai vyresnioji besirgo, tfutfutfu...
Linkiu visoms ligoniukų mamoms stiprybės, o vaikiukams - sveikatos. O vasarą sakiau, reiks kažkokią grūdinimo programą susidaryt ir griežtai laikytis...
Ir kaskart antibiotika vartodavot ar be jo issiversdavot?
O mes jau buvom pas homepata.Na man kol kas reikia, kad susiguletu visa info,ka is jo gavau,nes galiu dar netycia ir ne taip perteikti.

Paskyre gydyma homeopatiniais vaistukais,pasake paluketi su adenoidu operacija.Patiko,kad kategoriskai nepasake,kad nereikia jokios operacijos,o tiesiog isamiai isiklausinejes pasamprotavo,kad jai gali buti visai ir ne adenoidai kalti.

Jis nutare,kad musus liga visada tik apgydoma,bet ne iki galo isgydoma,todel ir atsinaujina.
Siaip dabartine musu padetis -jau trecia savaite sloga,kosulys ir siuo metu atrodo apgijusios ausys.

Ir istisai geriami ivarus vaistai-antibiotikas ligos pradzioj,nuo nosies paburkimo,kosulio,slogos,o kur dar pastovus nosies valymas(jau maniske saukia paniskai pamaciusi,kad pareinu atlikti ta procedura

).Rytoj eisim pas LORiste-suzinoti ar tos ausytes isgijo ar ne.

Siaip turbut gydytojos tolimesnis zingsnis butu,jeigu sitiek vaistu sugerus nepraeina-ir vel anitbiotikas.
Na,gal jus ir labai skeptiskai sureaguosit...Homeopatas patare emus skaudeti ausytei-geriau lasinti ne otipax,o sogunu sultis.Jis sake,kad nuo ju tikrai blogiau nebus ir ir jos yra puikus naturalus antibiotikas,kai tuo tarpu otipax tik malsina skausma,o gydo minimaliai.
Buvau girdejusi apie svoguno poveiki ausims,bet nesiryzdavau eksperimentuoti,taciau dabartine musiske patirtis rodo,kad vaistai ne visada isgydo,tad reikia isbandyti viska.

Ziuresim kaip cia mums bus...
Sveikateles ligoniukams