šiąnakt mano vyresnėlei pradėjo skaudėt ausytę
labos mamytės
atrodo nepūliuoja, temperatūra 38 laikosi
lašinu otipax, tepam zuikio taukais
pas gyd tik ryt aišku eisim . Kažin kiek šansų išgydyt ausų uždegimą be antibų ?
QUOTE(fishke @ 2008 12 21, 19:00)
labos mamytės
pas gyd tik ryt aišku eisim . Kažin kiek šansų išgydyt ausų uždegimą be antibų ?
sansu yra. maniskei pernai buvo uzeje skaudet ausi viena karta, visa nakti nemiegojo, tempa buvo pakilus, kita diena pas lor nuvedziau, tai sake kamstis didelis ir neissivalo pats, isplove ji, sake biski paraudus ausyte buvo, israse Umckaloro, apsiejom be antibu ta karta. kazkaip ir skaudejo tik pusdieni ir nakti.. o siais metais jau antibus du kartus gere
tiesa del Citrosept - maniske geria su arbata
QUOTE(Eleina @ 2008 12 22, 14:43)
Cia per visus metus,ar nuo rudens
QUOTE(Tasira @ 2008 12 22, 14:49)
nuo spalio pabaigos, jei gerai pamenu
Sveikos
Fishke,sveikateles dukrytei
Gal tikrai apsieisite be antibu
Cia priklauso nuo padeties ausytese ir zinoma gydytojo.
Tokia auksta temperatura gali signalizuoti apie smarku uzdegima,tad...linkim kuo greiciau pasveikti.
O mes vis gydomes toliau.
Viena ausis dar neatsistaciusi,kaip Lorsiste sake,kad "kaip ant parako statines"
Laimei,kad neskauda,o kaip bus toliau ziuresim.
Pradejom ir vel sidabruota vandeni(Silver max) gerti. 
O jums,tiklsiau vaikams po antibu neisibalansuoja organizmas ,nesuserga ir vel tuoj pat?
O jums,tiklsiau vaikams po antibu neisibalansuoja organizmas ,nesuserga ir vel tuoj pat?
QUOTE(fishke @ 2008 12 21, 20:00)
labos mamytės
Šansų yra
Sveikatos
QUOTE(1-oji mama @ 2008 12 22, 18:04)
Sveikos
Gal tikrai apsieisite be antibu
Cia priklauso nuo padeties ausytese ir zinoma gydytojo.
Tokia auksta temperatura gali signalizuoti apie smarku uzdegima,tad...linkim kuo greiciau pasveikti.
Viena ausis dar neatsistaciusi,kaip Lorsiste sake,kad "kaip ant parako statines"
Laimei,kad neskauda,o kaip bus toliau ziuresim.
Pradejom ir vel sidabruota vandeni(Silver max) gerti. 
Išsibalansuoja
Sveikit ir kuo ilgiau nesirkit
maniskei po paskutiniu dvieju kursu antibiotiku kazkaip nieko blogo nesidare
nei viduriavo, nei siaip jokiu pozymiu organizmo issibalansavimo nepastebejau
zinoma - gaudavo jogurto tableciu, bet manau ne tas svarbiausiai buvo.. nes kazkada anksciau buvo viduriavus ir su jom gerdama antibiotikus
itariu cia apskritai nuo organizmo ir nuo konkreciu antibiotiku priklauso
aisku bet kokiu atveju jie nera geras dalykas
na labos, ačiū už pasisakymus
visgi nebenuvedžiau pas gydytoją vakar, nes tempos nebebuvo, o ir ausytę labai mažai beskaudėjo . Lašus lašinus, kompresus irgi dar dedu , bet žinokit vistiek kirba mintis nueit antibų išsirašyt, nes gi dab bus tos ilgos šventės, o kas jeigu ......
nors ir mūsų gydytoja bei LOR nebepasitikiu
na gal taip negalvočiau, jei pati neturėčiau labai skaudžios patirties su ausim ( rašiau ir čia temoj )
o kraujo mums tikrai nedarytų, nes 5dienį ėmė dėl kosulių ir labai raudonos gerklės, tai pakitimų nebuvo ir antibų neskyrė, bet va į ausytę persimetė virusiukas
o kraujo mums tikrai nedarytų, nes 5dienį ėmė dėl kosulių ir labai raudonos gerklės, tai pakitimų nebuvo ir antibų neskyrė, bet va į ausytę persimetė virusiukas
Mano vyresneliui sianakt skaudet ausyte pradejo, pries miega pasiskunde, kad skauda, tai sulasinau Otipax ir uzmigo... Bet po valandos pabudo rekdamas, kad skauda, atrodo kad ji kas pjautu
Kadangi kosejo jau savaite, pagalvojau kad nebutu jokiu komplikaciju, aprengiau ir nuvezem i Santariskes. Patikrino, ir ka, ausies uzdegimas
Nuo skausmo Ibufen duoti sake, lasinti Otipax, siltai laikyti ausyte ir i nosi lasinti Vibrocil, kadangi dar sloga pas ji. O po savaitgalio savo gydytojai pasirodyti, dar antibiotiku israse, jei nepraeis po keleto dienu, sake pradet duot, bet su sitais dalykais dar neskubu
Siandien atsikele, tai lygtais nesiskundzia kad skauda , ziuresim
Sveikos gyvos
Kaip laikotes po svenciu?
Gerdulka,sveikit
Jeigu ausyte nebeskauda,dar nereiskia,kad uzdegimo nebera.Ilgainiui vaistukai skausma numalsina,o ausyte atsistato ne taip greitai.Tai dazniausiai priklauso nuo to kaip sloga gyja.Jeigu jos nebera,tai ir ausis pagyja.
Mums jau menuo bus,o viena ausyte pries savaite buvo dar neatsistaciusi.
Atrodo slogos kaip ir nebera,tad kazi kaip ta ausyte.Jau eitume penkta karta pas LOriste.
Gerdulka,sveikit
Jeigu ausyte nebeskauda,dar nereiskia,kad uzdegimo nebera.Ilgainiui vaistukai skausma numalsina,o ausyte atsistato ne taip greitai.Tai dazniausiai priklauso nuo to kaip sloga gyja.Jeigu jos nebera,tai ir ausis pagyja.
Mums jau menuo bus,o viena ausyte pries savaite buvo dar neatsistaciusi.
QUOTE(Eleina @ 2009 01 01, 18:00)
Gerdulka, na kaip taviskio ausyte?
su Naujaisiais visas beje
kad siemet butu kuo maziau ausyciu skausmu ir uzdegimu

su Naujaisiais visas beje
Su Naujais,mielosios!