Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikutis ne(be)geria mišinuko

Padėkite, nebežinau ką daryti. Mano pienelio nebepakanka, reikia papildomai maitinti mišinuku, bet mano mažoji (1,5 mėn.) nė į burną neima mišinuko, nei iš buteliuko, nei iš šaukštelio. Išbandžiau NAN 1 ir Hipp. Gal ir jūs susidūrėte su šia problema ir kaip ją išsprendėte? Nežinau ką daryti, skaudu matyti kaip vaikas verkia, nes nori valgyti.
Atsakyti
Sveika,

Jei misinuku negeria pabandyk isvirti ryziu klijuku, gal gers.

Jei ir tu neims pabandyk duoti karves pienuko, nors tavo mazylei dar labai naksti jo duoti, bet vis geriau negu nieko blush2.gif

O musinuko saldint nebandei, gal saldesni gertu?...
Atsakyti
Mano dukryte mišinukais vemė. Kol bandžiau nujunkt kai jai buvo 8-9 men taip pat mišinukų sandeliuką namuose įrengėm doh.gif Kol prasidėjo rimtesnes problemos ir po menesio ligoninej neišsirašėm su diagnozu "bronchine astma". MP valgėm beveik iki dvėjų metukų. Po to mūsų alergija pienui kaškur išgaravo ax.gif o vat su bronchais dar kartais buna blogai unsure.gif

Jeigu vaikas reikalauja pienuko, reiškia jam jo reikia. Jeigu yra galimybe, geriau visa energija ir liešas kurias dabar išleidžiamos pratinant vaiką prie mišinio išleisti žindymo sunkumams spresti.
Atsakyti
Sveikutė, turėjau tokią problemą, todėl puikiai tave suprantu. Man šiek tiek lengviau buvo, nes mano pupa buvo kiek didesnė ir jau valgė košes, tai alkana nebūdavo, nors pienuko labai norėjo ir jokio mišinio neįsiūlydavau. Jei kišdavau per prievartą, išvemdavo. Prasikankinom dvi savaites, išbandėm vos ne visus parduotuvėj rastus mišinius. Ir radom tinkamą- tutteli. Labiau mėgsta jau paruoštą, jo išgeria daugiau, bet jis brangokas, tai perkam ir miltelių pavidale. Puikiai geria. Pabandykit, gal ir jums tiks.
Papildyta:
Beje, aš irgi pradėjau bandymus nuo NAN ir Hipp.
Atsakyti
sveika,
mano vyrukas irgi buvo labai protingas ir iš pigesnių mišinukų nieko nevalgė,tai teko pirkti brangiausią- aptamil.valgom iki šiol. pabandyk,gal ir tau padės.
Atsakyti
Na pas mus irgi tokia problema, neima nors tu ka. Reiks pabandyti su vanilia duoti.
Atsakyti
Mano vaikinas irgi atsisako gerti mišinuka. Galvojau kad pradėsiu po truputi atpratinti nuo krūties. blush2.gif Nieko neišėjo verysad.gif spjovė Tutteli, NAN, ir Similaka. sakau gal jau nė neverta mišinuko bandyt. Gal reikia pradėti karvės pieneli siūlyt. nes net košes spjauna jei su mišinuku. doh.gif Laaaabai išrankus. Net valgydamas košes pasilieka vietos mano pienukui. Tai tik gerai kad dar to turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena. Ziuriu ne mes vienos tokios. Mes ir diena atsisakom valgyt misinuko. Nakti dar miegodama suvalgo, o niena nei pro kur schmoll.gif
Atsakyti
jetau as tai jau nebezinau ka daryti... siandien dukryte visai niweko beveik nevalge,kai duodu misinuko buteliuke losia galvyte atgal,pyksta..nebezinau ka daryti..jai 4menesiai...padekit...
Atsakyti
Sveikos mamytės

Dukrytei 9 mėnesiukai,iki šiol maitinau MP ,bet jo beturiu labai mažai.Be to MP ji tegeria nakti,o diena krūties iš vis neima.Pirkau Hipp mišinuką,bandžiau kelis kartus duoti,bet ji visiškai jo negeria.Nežinau ką daryt,ar bandyt pirkt kitą mišinuką? Juk tokio amžiaus vaikui dar reikią ar Mp arba mišinio,juk karvės pieno dar negalima.Gal kas yra su tuom susidūres ir gali patart.Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2007 04 04, 15:28)
Sveikos mamytės

Dukrytei 9 mėnesiukai,iki šiol maitinau MP ,bet jo beturiu labai mažai.Be to MP ji tegeria nakti,o diena krūties iš vis neima.Pirkau Hipp mišinuką,bandžiau kelis kartus duoti,bet ji visiškai jo negeria.Nežinau ką daryt,ar bandyt pirkt kitą mišinuką? Juk tokio amžiaus vaikui dar reikią ar Mp  arba mišinio,juk karvės pieno dar negalima.Gal kas yra su tuom susidūres ir gali patart.Dėkui.

Na pas mus truputi kita situacija, MP seniai jau nebegeria bet misinukus tai taip, bet irgi kol atradau kuris tinka turejau ilgai pavargti ir isbandyti ne viena. Bet dabar susiduriau su problema kurios anksciau nebuvo. Mum tuoj bus 7 men ir nelabai norim valgyti misinuka, o ir koses darzoviene neskanu, tai valgo tik tyreles ir koki banana, na kas saldu, o pienuka tai geria labai nenoriai, tai ir nezinau kas darosi.
O mergaite, tai bandziau ivairius misinukus kol vienas tiko, valge ir iki siol valgo noriai.
Nezinau kiek mano patarimas pades, bet gal pabandyk duoti kitos firmos misineli ir jai gal patiks.
Atsakyti
Kai mano mazei buvo 5 men., man pradejo mazeti MP, o ji kategoriskai atsisake gerti bet koki misinuka. Isbandem visus, kuriuos tik radom parduotuvej, bet mazyle tik klykdavo, o tu misiniu negerdavo. Per diena teisgerdavo po 200-300 ml MP, svoris neaugo. Tada pabandem ozkos pieniuka, bet ji irgi nelabai gere. O nuo 6 men. pradejom gerti paprasta karves pieniuka. Gydytojai to daryti nerekomenduoja, bet mano panai jis tinka, tai ir geriam ji ax.gif Juk ir as su karves pieniuku uzaugau, isgyvens ir mano panele biggrin.gif
Atsakyti