Maniskei ir taip buna ryte po miego....Sklinda kvapelis.....Po to praeina....Nors is ties per diena geria labai dauk...Gal del to..Bet per dauk i galva neimu..Normalu man tai atrodo..
Maniškiam kartais kvepia.....rabarbarais
bet taip,kad jei jis sėdi mašinos gale, tai man priekyje akis griaužia
o pasirodo dėl virškinimo.

Mes adenoius turejome ispjauti, kai mums buvo 2 metukai, nes jau naktimis taip knarkejo
ir tik biski tokia sloga budavo, kuria niekaip neisgydysi ir pereidavo i bronchitus. Kai ispjovem is tiesu pagerejo, bet prasidejo chroninis tonzilitas plius sloga lengva, bet ji pereina greit i ausu uzdegima.
Tai va, kadangi pas mus gerkles tonziles netvarkoj, tai yra pastoviai padidejusios(o operuoti tikrai nesiruosiu), kaip uzdelsto veikimo mina-nezinai, kada sprogs
Tai ir kapas pas mus is burnos ryte yra - daktare sake, kad tai del tonziliu!

O maniškei ir tonsilės pašalintos, ir vis tiek kažkoks acetono kvapas iš burnos,kol nevalgius.

QUOTE(smilly @ 2007 01 29, 15:42)
O maniškei ir tonsilės pašalintos, ir vis tiek kažkoks acetono kvapas iš burnos,kol nevalgius. 

Kiek metuku buvo, kai pasalino tonziles?Ir kas rekomendavo ta padaryti?

Tonziles šalino beveik ketveriu metuku,nes ištisinės pūlingos anginos ėmė atsiliepti širdukei.
Pas mus tai pulingu anginu nebera, bet tonziles pastoviai padidejusios ir raudonos. Gana daznai sergasme virusine tonzilitu
Bet daktare kategoriskai pries juos salinti

Dabar pasirodysiu neišmanėlė
bet paaiškinkit man,kuo skiriasi angina nuo tonzilių

QUOTE(Ede @ 2007 01 30, 13:50)
Tai tas pats.
Mano mazylei jau antra savaite is burnos sklinda blogas kvapas (tarsi rugesiu).
Pavalgius tas kvapas praeina, taciau po kiek laiko vel atsiranda. Net nezinau nuo ko atsirado ir kaip gydyti? Kas per liga cia mus uzpuole? Ar gali buti kad atsirado pakeitus dantu pasta ? Ar cia jau grynai skrandzio problemos? Susidurusias su sia problema mamytes labai prasau pagelbeti !!!!!

QUOTE(Riole @ 2007 02 15, 10:58)
Mano mazylei jau antra savaite is burnos sklinda blogas kvapas (tarsi rugesiu).
Pavalgius tas kvapas praeina, taciau po kiek laiko vel atsiranda. Net nezinau nuo ko atsirado ir kaip gydyti? Kas per liga cia mus uzpuole? Ar gali buti kad atsirado pakeitus dantu pasta ? Ar cia jau grynai skrandzio problemos? Susidurusias su sia problema mamytes labai prasau pagelbeti !!!!! 

mano dukrai jau seseri metai kaip "kvepia" is burnos