dažnai vaikams kvapas toks nemalonus iš burnytės sklinda tada, kai serga vaikas sloga

O koks tas kvapas
Dėl skysčių trūkumo atsirandantis kvapas dažnai primena acetono, nors šiaip jau sveikam, nevemiančiam, neviduriuojančiam, nekarščiuojančiam vaikui skysčių neturėtų trūkti. Kaip jau buvo minėta, viena iš nemalonaus kvapo iš burnytės priežasčių gali būti infekcija nosiaryklėje, jei neramu, pasirodykit LOR'ui

dar skaiciau kad acetono kvapasbuna, nes vaikiuku skrandis turetu buti mazdaug kas dvi valandos apkrautas, t.y. nors biski kazka uzvalgyti tyreles, sausaini ir pan.
mums tas padejo.
mums tas padejo.
Na mum irgi kartais kvapas kazkoks buna. Irgi nezinau nuo ko.
maziuke neserga slogyte, bet greiciausia, kad skysciu truko, nes dabar kai karsta, daug geria, ir jokio kvapulio
nors tas kvapas man ne kiek neprimine acetono...

QUOTE(Gaile_ @ 2007 05 11, 22:54)
Sveikos mamytes! Gal kam irgi teko su tuo susidurti - mano mazylei kartas nuo karto toks keistas ir nemalonus kvapas is burnytes jauciasi jai iskvepiant... nesuprantu, nuo ko tai galetu buti... kazkur skaiciau, kad gali skysciu vaikui trukti, bet ji pakankamai geria ir arbatytes, ir sulciu. Siaip geriam misinuka Aptamil 2, gal nu jo cia? Negi nu darzovyciu su mesyte ar vaisiu?
Mano sūnui 2,5 metų ir tas kvapas dažniausiai būna ryte, po miego. klausiau gydytojos, sake, kad gali būti dėl maisto. Ji kažkaip atlaidžiai į tai pasižiūrėjo, tai ir aš nusiraminau, nors dabar jau kaip ir nebežinau....
Sveiki, nemalonus kvapas gali atsirasti ne tik nuo slogos bet ir nuo anginos, ypac jei ji pulinga.
Beto vaikuciams kurie jau su dantukais, tai gali buti kad tarp dantuku kas nors

Soskės naktį neturit? Gali būti nuo soskės prabuvusios ilgai burnytėje

Pas mus irgi tas kvapas po miego buvo,dar beto turėjom kosulį be priežasties,pasirodo tai rūgštys sukelia kosulį ,erzina gerklytę ir tas kvapas nemalonus nuo jų ,liežuvis lipnus su apnašomis;daktaras uždraudė valgyti šokoladą,saldumynus perpus sumažinti,pieno negerti ,glaistytų sūrelių nevalgyti,vakare nevalgyti mėsos,dažnai gerti vandenį.
Mano maziui irgi kartais buna, bet kaip pastebejau anksciau, kad atsiradus blogam kvapeliui, po 1-2 dienu susirgdavo. Tai sieju su gerklyte. Dabar, kai tik pajauciu, is karto ta diena purskiu i gerkle liugoli, tai kita diena jau nebebuna.
Mūsų dukriukui dabar sloga. ir tikrai sklinda toks negeras kvapas... o ir soskutė karts nuo karto pabuvoja burnytėje

sveikos visos,blogas kvapas is burnos buna vaikams kai valgoma traskuciu,geriama gazuotu gerimu dag perkepto maisto(na,tai labiau galioja vyresnems vaikams)kita gali but ir del rimtesniu lygu plauciu,skrandzio ligu,cukralige,na aisku kartu su blogu kvapu buna ir kitu simtomu,negazdinu,tik kad zinotumet....bukit sveiki..