Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas burnos kvapas

pas amniski nuo kokiu 11 men jauciamas blogas kvapas is burnytes, ipac kai pabunda po nakties ar pietu miego unsure.gif

buvau pas gydytojsu klinikuose>sake tai normalu mazam vaikiui, nes jo stemple trumpa ir voztuvas neuzsidaro, del to jauciasi skrandzio rugsiu kvapas.
laikui begant turetu susitvarkyti g.gif

bet man vistiek labai neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2007 08 13, 12:01)
pas amniski nuo kokiu 11 men jauciamas blogas kvapas is burnytes, ipac kai pabunda po nakties ar pietu miego  unsure.gif

buvau pas gydytojsu klinikuose>sake tai normalu mazam vaikiui, nes jo stemple trumpa ir voztuvas neuzsidaro, del to jauciasi skrandzio rugsiu kvapas.
laikui begant turetu susitvarkyti g.gif

bet man vistiek labai neramu  unsure.gif

Va va pas mus tas mats.Mazajai 10men,bet po miegelio negeras kvapas.As galvodavau gal nuo ciulptuko,bet ji miega be jo.Tik pries uzmigdama.Perskaicius jusu zinute nurimau.Gal tikrai yra taip kaip sako daktarai g.gif
Atsakyti
sveiki!as ka tik uzsiregistravau net nezinau ka dar daryt kaip elgtis cia.Gal galetu kas padet,mano sunyciui 3 metukai man atrodo apsinuodijo, jam sukasi galvyte,pikina,ka daryt, padekit prasau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia22 @ 2007 08 19, 23:26)
sveiki!as ka tik uzsiregistravau net nezinau ka dar daryt kaip elgtis cia.Gal galetu kas padet,mano sunyciui 3 metukai man atrodo apsinuodijo, jam sukasi galvyte,pikina,ka daryt, padekit prasau! smile.gif

parasyk atskira tema ten virsuj yra(nauja tema)/ o del leliuko tai kuo jis tavo manymu galejo apsinuodyti?
Papildyta:
QUOTE(jolituze @ 2007 08 18, 19:10)
Va va pas mus tas mats.Mazajai 10men,bet po miegelio negeras kvapas.As galvodavau gal nuo ciulptuko,bet ji miega be jo.Tik pries uzmigdama.Perskaicius jusu zinute nurimau.Gal tikrai yra taip kaip sako daktarai g.gif

o mum irgi taip sake bet paskui po 3 men tokio kvapo uzejo skausmai ir atsidurem ligoninej su skranduko uzdegimu uzsitesusiu doh.gif ir tada mum vln paaiskino kad blogas kvapas buna jei yra kazkokia bedele skranduke doh.gif aisku cia gal kiekvienam individualiai bet mum buvo problemyte verysad.gif
Atsakyti
man rytais buna blogas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 17:34)
man rytais  buna blogas kvapas.

Nu nieko sau g.gif eik kur nors kitur.Baikom ne vieta čia.Tikriausiai vaikų neturi,kad čia taip juokauji.Mamoms tai nepatiks.
O į temą tai mano sūnui 6 m ir nuo kokių3 metų jaučiasi negeras kvapas beveik visą dieną.Iš pradžių siūlė operuoti adenoidus,bet juos kaažkaip sumažinom vaistais.Tik kvapas niekur nedingsta.
Atsakyti
[quote=Viesulas,2007 08 20, 17:34]
man rytais buna blogas kvapas.
Pas jus burnoj 32 dantys ir labai retascdalykas,kad jie butu idealiai sveiki ir svarus.O kalbame mes cia apie vaikuciu burnytes
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 10 12, 23:45)
Aš savąją net pas gydytoją vedžiau dėlto kvapo iš burnos. Buvo visokių vaistų prirašius skirtų vartoti tik nuo 12 metų  g.gif  bet aš jų nedaviau  schmoll.gif ir tablečių kad mažintų norą gerti. Man išaiškino kad atseit kvapas yra nuo per didelio kiekio skysčių vartojimo hihihi.gif vaikui per dieną užtenka 200ml skysčių be sriubų  blink.gif  juokinga  doh.gif
Vienu žodžiu mes tų vaistų negėrėm o kai nuėjom po "gydymo" tai sakė kad viskas gerai hihihi.gif nu tokia gydytoją tai tik gun_bandana.gif
Beje, dabar to kvapo kaip ir nebeliko  g.gif

Sveiki, noreciau paklausti o kaip vadinasi tie vaistukai nuo kuriu nesinori taip daug gerti, nes mums tai didele beda ypac nakti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
noriu pasidalinti savo patirtim apie vaiku bloga burnos kvapa. jei viskas gerai su dantukais, tai nebutinai( pasirodo) bus skrandzio problemos. mano sunui 12 metu. kokius 5 metus gydem refliuksa. vaistai nieko nepadejo. doh.gif vaistinej pasiule burnos kvapa gerinanciu petrazoliu ekstrakto kapsuliu( beje labai pravartu tureti rankineje ir mums). jos padedavo, bet trumpam. verysad.gif problema radom visai atsitiktinai. pakliuvom pas labai gera gydytoja, kuri istyrus krauja pasake, kad vaiko tonzilese (vadinamoj anginoj) yra 4 kartus padidejes streptokokiniu bakteriju kiekis!!! unsure.gif

pasalinom tonziles, rezultatai jau geri, nors dar iki galo nepasveikom. patarciau apsilankyti pas LOR ir paprasyti padaryti si tyrima. KAK jis daromas tik 2metai, o mes vargom tiek ilgai...
Atsakyti
Pas musu vaika blogas kvapas buvo del grybelio zarnyne. Galima pasidaryti kaprologini ismatu tyrima ir viskas matosi. Kai grybeli isvarem kvapas ir dingo.
Atsakyti
mum irgi kartais buna blogas kvapas is burnos, perskaiciau sita tema ir pradejau stebet, pasirodo irgi buvo skisciu trukumas
Atsakyti
Maniskei irgi budavo nekoks kvapas is burnytes.Ypac po pietu miegelio..Tada ji vartojo nedaug skysciu.Dabar geria tikrai daugiau ir kvapo nebera smile.gif
Atsakyti