Gimdziau Klinikose ir su niekuo nesitariau. Kas is to , kad susitarsi, juk maziau neskaudes, o jie dirba savo darba ir prasciau neatliks jo. Is pardziu masciau tartis, bet tikrai nesigailiu , kad nesitariau.
QUOTE(Deborah @ 2005 02 16, 15:15)
Neduok dieve kam nors papulti pas abraiti, as gulejau ligoninej, tai jis buvo mano palatos gyd. Jis susvaigo kad man nesivystantis nestumas, ir norejo nutraukti visiskai normalu nestuma. Jei jis nemoka tikslai nustatyti kiek yra nestumo savaiciu, tai ka jau jam bekalbet apie gimdymo priemima.

O as apie Gintauta pasakyt norejau - kazkaip teke nemazai girdeti abejoniu jo gebejimais echoskopuoti

Rami rami, manau, kad sprest pagal tai jog gydytojas suklydo del busimo vaiko lyties yra labai normalu, nes juk tik 24 nestumo savaite, mane echoskopavo ne vienas gyd, bet ne vienas nepastebejp tai, ka pamate butent Gintautas ir palyginti turejau su kuo, nes kiti echoskopave gydytojai, labai paskubom atlikdavo apziura(ypac Mazylyje)
QUOTE(Edith @ 2005 01 28, 13:16)
Labas . Gal kuri gimdet pas Maciuleviciene.Gal galite papasakoti kaip sekesi. Ar ji uz ar pries epidurini . Ar reikia labai prasyti , kad ji padarytu. 

Labai faina gydytoja, labai nuoširdi, rami, man labai patiko. Beje ji tikrai ne prieš epidūrinį, jai malonu, kad moteriai neskauda. Mes irgi gavom vienvietę palatą ir mus lankė kasdien

QUOTE(Daivytė @ 2005 02 16, 16:35)
kas liecia anesteziologa irgi buvo superinis pavarde Istigicevas,po epiduro sekancia diena jau vaiksciojau 

mano anesteziologas jis irgi buvo. nesigailiu- super

jau vasarai vel uzsisakiau is anksto pas ji...sakau gydytojau, liepa neimkit atostogu....

QUOTE(Staarm @ 2005 02 21, 18:50)
Rami rami, manau, kad sprest pagal tai jog gydytojas suklydo del busimo vaiko lyties yra labai normalu, nes juk tik 24 nestumo savaite, mane echoskopavo ne vienas gyd, bet ne vienas nepastebejp tai, ka pamate butent Gintautas ir palyginti turejau su kuo, nes kiti echoskopave gydytojai, labai paskubom atlikdavo apziura(ypac Mazylyje)
Na matai - kaip kam papuola - ar tik ne sioje temoje seeenokai jau kazkuri mama parase, kad butent Gintautas padares paskubom echo pasake, kad viskas ok, o gerai kad dar kazkas paziurejo - pavyko vaikeli issaugot. Tai as del to cia

Ramirami, viskas juk normalu tu issakei savo,o as savo nuomone, o kad jos nesutampa irgi juk naturalu, kas vienas gerai, tas kitam gali but blogai, tai tiek
Gal kas gimdėte pas R.Armaitienę,ar šiaip kokių reikalų turėję.Kaži kokie atsiliepimai.
Norėčiau gimdyti pas Černių, gal kas galite patarti kaip su suo susitarti? Gi nenueisi ir nepareikši, kad "gimdysiu pas Jus"? Gal kas jo telefoną į AŽ įmestumėt? Please
Gimdyti man balandžio pabaigoj, tai, manau, pats laikas tartis, ar ne?

Paskaiciusi jusu isgyvenimu nutariau ir as pasiguosti.
37 sav.
per eiline apziura, savo seimos gydytojai pasisakiau, kad pagausejo vandeningu isskyru, tai ji nieko nelaukus mane nusiunte daryti ultragarso.
Man teko tokia "laime" susidurti su Stankevicium, toks laabai stambus vyras su iskreiptu humoro jausmu.
Visu pirma jis sia malonia procedura laaabai skaudziai daro!
Tai gi pradejo ziureti ir ka jus manot, aisku sake, kad vandenu like labai maziai (kritinis atvejis is 130 ml liko tik 33,5ml) dar vaikelui nustate hopotrofija,
sakau - kas tai?, jis man,- tai, kad jusu vaikas nesivysto!
jis man pareiske ramiu veidu! Sakau tai koks jo svoris, atsakymas buvo - 2445gr. sakau, kad negali buti, nes ankstesne apziura rode 2745gr.As iskart puoliau i nevilti,
mane nuvare i gymdykla, susirinko kruva daktaru, visi ejo kas pusvalandi ir vis didesnis burys. Kai pasake, kad nakti praleisiu gimdykloj, ir ryte leis skatinancius,
tada as netekusi kantrybes paprasiau, kad dar karta mane apziuretu ultragarsu. Kai mane paziurejo atsirado ir vandenys ir vaikelio svori jau buvo per 3 kg.
Tai gi per kazkoki g.... vos nepagimdziau pries laika.
Patikekit as niekam nelinkiu tokios "laimes"
37 sav.

Tai gi per kazkoki g.... vos nepagimdziau pries laika.

Patikekit as niekam nelinkiu tokios "laimes"
QUOTE(LINCE @ 2005 01 31, 13:09)
Na neznau, kaip tu bet as pas si gydytoja tikrai negimdyciau (na nebet jis butu paskutnis Zemeje:)

Is savo patirtu isgyvenimu galiu pasakyti, kad yra dau tikrai geru daktaru, o susitarti su visais galima.
Linkiu pakeisti nuomone, o gal tiesiog sekmes!!!
Mes gimdeme klinikose pas gimdyklos vadova gyd.Kliucinska-superinis daktaras.kiek esu apskritai pas ka nors is ginekologu viso nestumo metu besikreipusi,nieks taip neziurejo ir nesirupino kaip jis.Tiktai pas ji gimdysiu ir antra karta(po kokiu keleriu meteliu) 
Kalbant apie echoskopijas,tai kieciausia aki klinikose turi doc.Kruminis.Mums vaikiuko lyti pamate net esant 13nest.savaitei.Ir siaip jei irgi kokiu komplikaciju yra,tai verta tik juo pasitiketi.
Dar noreciau pasakyti,kad daugiau niekada gyvenime neperzengsiu Mazylio ligonines ir konsultac.poliklinikos slenkscio.Nes baisesnes nekompetencijos gydytoju sutikus gyvenime nesu.Faktiskai per ju nekompetencija ir neismanyma man buvo diagnozuota dvirage gimda ar net du gimdos kunai,konstatuota,kad as persileisiu,kad neturesiu vaiku ir is vis...kaip cia taip as sugebejau pastoti????Ir visa tai man isreze net sesiu daktaru"delegacija",spoksanti i mane gulincia ant echoskopijos kusetes.Nezinau ir nemoku apsakyti,kaip galima iskenteti ir isgyventi ta skausma,kuri mes patyreme su vyru.Per asaras ir nevilti nemaciau kelio.Baisesnio laikotarpio mano gyvenime nera buve.O kai kreipiausi pagalbos pati savo iniciatyva pas doc.Krumini,patikekit,uzpludo tik geri jausmai ir ramybe.Docentas padare echoskopija,paneige visus tu mazylio-sundaktariu kliedesius ir liepe laukt sunelio.Dabar jis jau krykstauja salia musu,dziugina kas diena savo naujais pasiekimais ir yra sveikas ir grazus vaikiukas.
Pabaigai noreciau pridurti,kad pati esu gydytoja ir kad tiems,kurie dirba ir save vadina gydytojais Mazylyje reiktu padaryti griezta atestacija.Matyt daugiau nei puse ju negautu licenzijos darbui.
Tai va,tokia tat musu istorija...sekmes belaukiancioms gandru ir teisingu pasirinkimu

Kalbant apie echoskopijas,tai kieciausia aki klinikose turi doc.Kruminis.Mums vaikiuko lyti pamate net esant 13nest.savaitei.Ir siaip jei irgi kokiu komplikaciju yra,tai verta tik juo pasitiketi.
Dar noreciau pasakyti,kad daugiau niekada gyvenime neperzengsiu Mazylio ligonines ir konsultac.poliklinikos slenkscio.Nes baisesnes nekompetencijos gydytoju sutikus gyvenime nesu.Faktiskai per ju nekompetencija ir neismanyma man buvo diagnozuota dvirage gimda ar net du gimdos kunai,konstatuota,kad as persileisiu,kad neturesiu vaiku ir is vis...kaip cia taip as sugebejau pastoti????Ir visa tai man isreze net sesiu daktaru"delegacija",spoksanti i mane gulincia ant echoskopijos kusetes.Nezinau ir nemoku apsakyti,kaip galima iskenteti ir isgyventi ta skausma,kuri mes patyreme su vyru.Per asaras ir nevilti nemaciau kelio.Baisesnio laikotarpio mano gyvenime nera buve.O kai kreipiausi pagalbos pati savo iniciatyva pas doc.Krumini,patikekit,uzpludo tik geri jausmai ir ramybe.Docentas padare echoskopija,paneige visus tu mazylio-sundaktariu kliedesius ir liepe laukt sunelio.Dabar jis jau krykstauja salia musu,dziugina kas diena savo naujais pasiekimais ir yra sveikas ir grazus vaikiukas.
Pabaigai noreciau pridurti,kad pati esu gydytoja ir kad tiems,kurie dirba ir save vadina gydytojais Mazylyje reiktu padaryti griezta atestacija.Matyt daugiau nei puse ju negautu licenzijos darbui.
Tai va,tokia tat musu istorija...sekmes belaukiancioms gandru ir teisingu pasirinkimu