Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno klinikose

Apklausa: Pas kurį gydytoja patartumėte gimdyti? ;) (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ohoho, koks tas Stankevičius. Šiaip aš irgi buvau kartą su juo susitikusi. Man irgi jis darė ultragarsą ir pasirodė laaabai nemalonus. Kai padarė ultragarsą paprašiau paaiškinti, kas man yra, tai jis ir sako gimdos matmenys tokie ...., kiaušidės tokios, ..... funkcionuoja, ..... nefunkcionuoja, aišku? kas neaišku klauskit savo gydytojos, visogero. Nieko nesupratau, ką jis norėjo tuo pasakyti. Aš norėjau tik kad man pasakytų ar viskas normoj, o jis pradėjo išsidirbinėti ir kalbėti med. terminais. Nu vnž. šitą pavardę atsiminsiu ilgai ir tikrai daugiau pas jį neisiu.

Ringa, parašiau tau į AŽ dėl Černiaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2005 02 22, 09:35)
Gal kas gimdėte pas R.Armaitienę,ar šiaip kokių reikalų turėję.Kaži kokie atsiliepimai.

Vasara gimdziau pas Armaitiene. Mano padetis buvo tragiska, t.y. jau atvaziavau su nepataisoma padetim. Tad Armaitiene prieme gimdyma. Labai nuostabus zmogus, ir po to labai paguode ir profesionaliai viska paaiskino. O susiuvo idealiai. Nes daugiau kiek ejau pas koki gyd., visi klause to "meistro " vardo.
Ir beje, neeme pinigu..
Tikrai nenusivyliau, o labai likau patenkinta...

Idomu butu dar kieko nors nuomone isgirsti
Atsakyti
Kas del Stankeviciau, tai as pas ji taip pat neiciau niekada gyvenime,o jei netycia papulciau, tiesiog paprasyciau kito gydytojo apziuros. O mazylio gydytoju kvalifikacija as jau seniai esu suabejojusi, nes jei kiekviena musu parasytu kas ir kaip, tai manau ten ir gimdanciu maziau liktu, nes siai dienai Mazylyje gimdyti yra mados reikalas, bet kiekviena musu pasirenka kur gimdyt
Atsakyti
Patikekit manim,turbut eilineje kaimo ambulatorijoje paprasta felcere ir ta daugiau ismano apie ultragarso daryma.Ir tikrai manau sugebetu ekrane atskirti gimda, tarkim nuo zarnos ar slapimo pusles.O cia 6 Mazylio daktaru konsiliumas( 12akiu)-skyriu vedejai,gydytojai it t.t. ir saip MAZYLIO GIMDYMO NAMAI....KAUNAS....vaje,vaje
Galima butu tik paspelioti,kaip ten jiems teismais taip daznai nekvepia.
Atsakyti
jo, susidūriau ir aš su Stankevičiumi. man nėštumo pradžioje patarė pasidaryti... išvalymą, nes pasakė, kad nėštumas ne gimdoje. Na, nieko sau g.gif
Sako, ateikit kitą dieną su daiktais, mes greit "patvarkysim". Irgi mums su vyru buvo ašarų pakalnės cry.gif cry.gif cry.gif Bet mes tada nesiryžom

O dabar laukiam savo mažulėlio 2.gif

Šiandien sužinojau, kad mano gydytoja Aniulienė jau nebepriiminėja gimdymų. Todėl pradėsiu ieškotis gero gydytojo. Galvoju apie Bogušytę arba Kliučinską.

Gal as turite Bogušytės koordinates?
Atsakyti
Na,aš jau ir pagimdžiau pas Stankevičių ,likau viskuo patenkinta ir laiminga.Jo žmogiškas silpnybes žinau ,bet niekada nepasakysiu blogo žodžio apie gydytoją ,be kurio nebūčiau turėjusi savo dukrytės(čia ne apie gimdymą). smile.gif
Atsakyti
Janike ,iš kur ištraukei ,kad ANIULIENĖ nepriima gimdymų?Gimdžiau su moterim,kuri pas ją lankės,bet Aniulienė tiesiog tą naktį negalėjo priimt gimdymo.Veiksmas vyko vasario 11-12d.
Atsakyti
Lince, na aš irgi žinojau, kad priima, lyg ir nėštumo pradžioje buvomapie tai pasikalbėjusios, bet matyt, pasikeitė jos nuomonė. Kalbėjau su ja šią savaitę, tai sakė, kad priiminėja gimdymus tik giminaičiams ir artimiesiems. Dar pareiškė, kad jai neapsimoka naktimis ir savaitgaliais aukotis, nes niekas jai papildomai už tai nemoka. Kažkaip po to pasakymo nesiryžau pulti įtikinėti, kad mes jai sumokėsim. schmoll.gif
Na, priežaščių, kodėl ji atsisakė, tikrai net nesistengsiu prisigalvoti.

Todėl, kad būčiau rami, nutariau susirasti kitą gydytoją, kuris galėtų priimti mano gimdymą. Dabar galvoju apie Kliučinską, Bogušytę ir dar bandysiu draugės paklausinėt apie Gintautą.
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 02 25, 10:48)
Na,aš jau ir pagimdžiau pas Stankevičių ,likau viskuo patenkinta ir laiminga.Jo žmogiškas silpnybes žinau ,bet niekada nepasakysiu blogo žodžio apie gydytoją ,be kurio nebūčiau turėjusi savo dukrytės(čia ne apie gimdymą). smile.gif

n matai jis tau tik gimdyma prieme, o ka sakytum jei del jo kaltes butum priversta visai be reikalo gimdyti anksciau, arba pasidaryti valyma kurio tai pat nereikia??? nemanau kad cia jo zmogiskos silpnybes, as tai vertinciau kaip neprofesionaluma, kompetensijos stoka! gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Vasaryte,nesiruošiun savo gyd.gint,nes jis pats atsako už savo klaidas.Janikės istorija apie išvalymo siūlymą man žinoma.Aišku ,ačiū dievui ,kad to neprireikė,nes nėštumas buvo dar visai mažas ir ftikrai gal ne viskas buvo taip aišku.Bet čia mano daržas. smile.gif
O aš ne tik gimdžiau pas jį ,bet mano dukrytė ypatinga,nes ilgai gydžiausi ,kad pastočiau ,ir buvo atlikta viena iš dirbtinio apvaisinimo procedūrų.Visada lankiausi tik pas jį,taigi aš turiu už ką lenkt jam galvą,o jei kuri turi už ką pykt ,tegu pyksta. smile.gif Juk tokia gausybė gyd.ir yra ,kad rastume verta mūsų pasitikėjimo.Aš kol kas pasitikėjimą juo jaučiu.
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 02 25, 12:57)
Vasaryte,nesiruošiun savo gyd.gint,nes jis pats atsako už savo klaidas.Janikės istorija apie išvalymo siūlymą man žinoma.Aišku ,ačiū dievui ,kad to neprireikė,nes nėštumas buvo dar visai mažas ir ftikrai gal ne viskas buvo taip aišku.Bet čia mano daržas. smile.gif
O aš ne tik gimdžiau pas jį ,bet mano dukrytė ypatinga,nes ilgai gydžiausi ,kad pastočiau ,ir buvo atlikta viena iš dirbtinio apvaisinimo procedūrų.Visada lankiausi tik pas jį,taigi aš turiu už ką lenkt jam galvą,o jei  kuri turi už ką pykt ,tegu pyksta. smile.gif Juk tokia gausybė gyd.ir yra ,kad rastume verta mūsų pasitikėjimo.Aš kol kas pasitikėjimą juo jaučiu.

ZInomaLINCE, cia kiekvieno nuomone, dziaugiuosi uz tave ir tavo angeleli:2.gif ) thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai, clap.gif sutinku cia kiek zmoniu tiek nuomoniu:) clap.gif Bet matai, kai patiri savo kailiu, tai visai nesinori jo prie sirdies deti!
Atsakyti
sveikutes,
as taip pat gimdziau pas Gintauta ir man laaabai nepatiko! kadangi konsultacijas lankiau pas jo mama. Gintautiene, tai ji aisku rekomendavo savo sunu! visu pirma jo stebima pernesiojau vaikeli, o veliau nesulaukiau jokio demesio (nors gavo dvigubai tiek kiek buvo iprasta). gimdziau sunkiai su skatinamaisiais be jokio nuskausminimo, nors prasiau, bet niekas negirdejo cry.gif . maciau ji gal kokius 2-3 kartus per gimdyma labai trumpai, o pagimdziusi sulaukiau jo malones viena karta kai uzejo siaubingi skausmai, tai atleke suleisti vaistu, tiek as ji ir maciau!
zodziu daugiau jokiu reikalu su siuo ponu tureti nenoriu schmoll.gif !!!
Atsakyti