Gimdžiau pas Mačiulevičienę

Iš 100 proc.- 100 proc, įvertinimas.
Ji labai švelni, maloni, taktiška ir, kas svarbiausia profesionali ir kompetetinga gydytoja. Kai gimdymo pradžioj budinti gydytoja, vėliau ir anesteziologė aiškino apie įvairiausius būdus ir sakė, kad moteris turi pati pasirinkti, Mačiulevičienė žiūrėjo, kas geriau man ir vaikeliui. Pvz., man lengviau buvo sarėmių skausmus iškęst sėdint, tačiau vaikelio širdies tonai blogėjo, tai ji neleido sedėt. Ant gimdymo kėdės patogiau buvo gydytojai, bet man žiauriai skaudėjo, tai ji rodė, ką daryt: tupėt, klūpėt ir pan, kad man būtų patogiau.
Epidūro siūlė nedaryt, nes kaklelis lėtai atsidarinėjo, o epidūras dar labiau lėtina.
Per gimdymą nemažai plyšau, tai labai gerai susiuvo, jau trečią dieną pradėjau daugiau sedėt, po to vis daugiau ir daugiau, o kažkur po 10 dienų pasiūlė apsilankyt, siūlus ištraukė ar prakirpo ir galiu sedėt normaliai. aišku, dar jaučiu diskomfortą, bet kaip 2 savaitės po gimdymo- tai labai gerai.
Už jos priežiūrą, profesionalumą ir servisą po gimdymo atsilyginom tikrai ne per daug- davėm 400Lt. Mano vyras, kuris dalyvavo gimdyme, taip pat liko giliai susižavėjęs gydytojos darbu.