QUOTE(rolana @ 2005 02 28, 14:56)
Kaip tai nieks nemoka? Nu dar negirdėjau kad kuris gydytojas aukotų savo laiką dėl kažkokios gimdyvės. Maniau, kad visos kurios tariasi, tai ir moka. Negi dar būna tokių geranoriškų gyd, kurie dirba ne savo darbo laiku ir už tai neima babkių?
Labas vakarelis,
Gimdziau klinikose nesitarusi (pirma karta kaip ir buvau susitarus su H.Stankevicium, bet niekas tuo telefonu rago nekele, paskui pasake, kad buvo uzsieny konferencijoj ir turbut zmona isjunge telefona, nes buvau labai pavarges ir visvien niekuo negaleciau padet)abi mergaiciukes ir nieko nemokejau gydytojams. Pirmo gimdymo nelabai ka atsimenu nes pagimdziau per 4 valandas (nuo pirmu saremiu) , antraji karta viska dare akusere priziurima gydytojo. Siaip buvau nusprendus ir neduot, nors turiu pasakyt, kad gydytojo veiksmai buvo labai vietoj labai profesionalus ir gimdymas praejo labai sklandziai. Likau patenkinta, nes man patinka kai viskas daroma konkreciai, tiksliai be jokiu ten isvedziojimu ir pasivaipymu, nemegstu kai aplink sokineja. Gydytojas Dirzauskas, o akuseres pavardes nezinau, bet varda rasau didziosiomis raidemis BRONELE. Galeciau drasiai rekomenduot ir gydytoja ir akusere.
Tik po gimdymo pakliuvau pas toookia, mamos apeikit ratais MEIŠTAVIČIENĘ. Jau kaip prisikentejau

O isgirdau ko buvau negirdejus iki absurdo.
Sekmes gimdysiancioms, bukit drasios ir stiprios, jusu mazuliams to labai labai reikia