Sveikos.
As abudu gimdziau klinikose ir su niekuo nesitarusi, bei nemokejau (na tik tortas ir kava jau po visko). Pirmaji gimdziau pas L. Bagusyte - laaaabai patiko, svelni, maloni ir profesionale. Nei trupucio neplysau, zodziu -super.
Antraja atvaziavau gimdyti nakti taip pat nesitarusi. Papuoliau pas gyd rezidente, nors pries tai buvo apziureti ir tikra gyd., bet tur but pamate, kad viskas OK ir perleido jaunesnei. Tiesa sakant net pavardes neatsimenu, bet vel likau labai patenkinta ir ja ir akusere, kuri realiai ir prieme gimdyma.
Tad drasiai galit vaziuoti ir nesitarusios.
Beje ir prieziura klinikose labai gera. Man ir vaiku gyd. ir ginekologes pasirode labai svelnios ir malonios. O jau slaugutes (ar kitaip jos vadinasi) tai is viso neturejau zodziu kokios rupestingos, bet kada nakti issikviesdavau vien tam, kad nosyte mazulei uzsikimso.
Man viskas buvo super, nors uz nieka nemokejau.
O gal kas nors turite ka pasakyti apie Blauzdzhiuniene???Niekas jokiam skyreli apie ja nerashe
Laukiu

As gimdziau pas V.Gintauta, esu viskuo patenkinta.Apie Cerniu atsiliepimai geri, o Nadisauskiene bet ko nepriima, juk ji jau profesore.Pas H.Stankeviciu nepatarciau, atsiliepimai tik blogi
AS IRGI GIRDEJAU NE IS VIENU LUPU,KAD CERNIU LABAI LIUKS
GYDYTOJAS

Parašykit tuos blogus atsiliepimus apie H.Stankevičių,nes visada pas jį lankausi ,jo dėka pastojau ,bet nežinau ,kaip jis elgiasi per gimdymą.

QUOTE (LINCE @ 2004 09 21, 16:35) |
Parašykit tuos blogus atsiliepimus apie H.Stankevičių,nes visada pas jį lankausi ,jo dėka pastojau ,bet nežinau ,kaip jis elgiasi per gimdymą. ![]() |
Taip del pastojimo jis puikus gydytojas,bet pakliuti tiesiog eilinei apziurai ne kas.Nebent pas ji lankaisi visa nestuma. I ne savo pacientes jis ziuri aplaidziai.As pati buvau perspeta pas ji neiti ir jei jau pakliuciai, tai nueiti konsultacijos pas kita gydytoja, jau po jo apziuros.
Papildyta @ [mergetime]1095853830[/mergetime]
QUOTE (LINCE @ 2004 09 21, 16:35) |
Parašykit tuos blogus atsiliepimus apie H.Stankevičių,nes visada pas jį lankausi ,jo dėka pastojau ,bet nežinau ,kaip jis elgiasi per gimdymą. ![]() |
Taip del pastojimo jis puikus gydytojas,bet pakliuti tiesiog eilinei apziurai ne kas.Nebent pas ji lankaisi visa nestuma. I ne savo pacientes jis ziuri aplaidziai.As pati buvau perspeta pas ji neiti ir jei jau pakliuciai, tai nueiti konsultacijos pas kita gydytoja, jau po jo apziuros.
Tai dar ne tokie blogi atsiliepimai,kad negimdyčiau pas jį.
Aš lankausi dabar pas jį ir man visai patinka

As gimdziau Klinikose pas gydytoja Blauzdziuniene. Atvaziavo, nors ir buvo sekmadienis ir visa laika isbuvo salia.
Visa nestuma lankiausi kitur, bet apsilankius pas gyd.Blauzdziuniene is karto supratau - gimdysiu tik pas ja. Super
Labai dalykiska, ismananti, konkreti. Viska pasakoja, jei panikuoji nuramina. Sugeba suteikti jegu ir istvermes
Buvo ir labai gera anesteziologe. Viskas buvo laiku ir be jokiu problemu. Labai patiko, tikrai rekomenduoju.
Visa nestuma lankiausi kitur, bet apsilankius pas gyd.Blauzdziuniene is karto supratau - gimdysiu tik pas ja. Super

Labai dalykiska, ismananti, konkreti. Viska pasakoja, jei panikuoji nuramina. Sugeba suteikti jegu ir istvermes

Parasykite savo komentarus apie siuos gydytojus. Kokios "stavkes"
ir pan.

ash irgi ruoshiusoi gimdyti klinikose. mane domintu ka reiketu ten vezhtis, ka vietoj duoda?
pvz naktiniai, vaikiuko rubeliai,ir etc
Papildyta @ [mergetime]1096626830[/mergetime]
gimdyti tik ne pas Gembickiene
mano mamos pazhystama, bet ash vistiek nesirinkau jos
o Gintauta nesenia ishpeike bendroje temoje. daugiausiai geru atsiliepimu girdejau apie bogushyte, ir yvairiuose zhurnaluose jos straipsniu daugiausia sutikau.
tokios maciulienes negirdejau, yra machiulevichiene ar pn pavarde, sake ji irgi labai
pvz naktiniai, vaikiuko rubeliai,ir etc
Papildyta @ [mergetime]1096626830[/mergetime]
gimdyti tik ne pas Gembickiene

tokios maciulienes negirdejau, yra machiulevichiene ar pn pavarde, sake ji irgi labai

As irgi ruosiuosi gimdyti klinikose. Man rekomendavo V.Černių. Sake pats Černius, jei negali dalyvauti gimdyme, rekomenduoja Gembeckiene.
As tik pas Cerniu !
Gaila, jo nera variantuose..

Gaila, jo nera variantuose..