Jus tik nepalaikykit manęs tundra, bet kokios medžiagos palas geriausia pasiruošti po gimdymo?
Palas duoda, ju nereikia pasiruosti. Kiek Tau ju reikes, tiek ir duos. Tai paprastos medvilnines palos. Atskirai Tau, atskirai leliukui. O jas naudoti tikrai gerai, geriau nei iklotai. As taip pat po pirmo gimdymo perejus prie iklotu, turejau "atsiprasyti" palu. Po antrojo tokios klaidos nebedariau.
As gimdziau pas Cerniu! fantastika! Tik jis truputi naturalistas, nelabai skub aepidura siulyti.Plysau, nes vaikas per greitai ejo, ir pati per greitai istumiau, bet susiuvo bais graziai ir gerai, jokiu randu skausmu ar dar ko. Apie Gintauta mano nuomone nelabai.... Va cia galite pasiskaityti :
http://www.supermama...gintautas&st=24
O beje, del palu, man labiau tiko iklotai.Pradziai pirkau pogimdyvinius diiideeeelius tokius, o po to naudojau Libress tuos ilgiausius su daugiausiai lasiuku.Vis tiek daznai keistireikia, tiek palas tiek il;otus.O su pala jauciausi kaip kimsta antis...
http://www.supermama...gintautas&st=24
O beje, del palu, man labiau tiko iklotai.Pradziai pirkau pogimdyvinius diiideeeelius tokius, o po to naudojau Libress tuos ilgiausius su daugiausiai lasiuku.Vis tiek daznai keistireikia, tiek palas tiek il;otus.O su pala jauciausi kaip kimsta antis...
Mane tas labiausiai ir gasdina. Jau susitariau su Černium ir galvoju, jeigu skausmas bus nepakeliamas, o jis nesutiks daryti epiduro?

QUOTE (editukas. @ 2004 10 12, 08:23) |
Mane tas labiausiai ir gasdina. Jau susitariau su Černium ir galvoju, jeigu skausmas bus nepakeliamas, o jis nesutiks daryti epiduro? ![]() |
Jis sutiks, nera jis toks piktybinis

merginos ash galvoju apie tai, kad klinikose gimdyti
parashykite kuri vaziavote nesitarusi
aci

aci
QUOTE (Liorka @ 2004 10 01, 12:32) |
gimdyti tik ne pas Gembickiene ![]() ![]() |
norejau paklausti kodel ne...
nes as pas ja ruosiuosi gimdyti, mano gimdymas nusimato komplikuotas, papasakok placiau jei gali..

QUOTE (glinglingas @ 2004 10 12, 10:22) |
merginos ash galvoju apie tai, kad klinikose gimdyti ![]() aci |
As antra kart gimdyti vaziavau nesitarus ir likau labai patenkinta ir gydytoju prieziura ir paciu gimdymu

Ir as nesitariau...
Nei su pirmu, nei su antru.
Ir niekam nemokejau.
Visi gyd. abu kartus buvo
Tiek per gimdyma, tiek po jo.
Nors siek tiek ant Gembickienes pykstu. As gulejau po gimdymo su kita moterim, kuri irgi pas Gembickiene gimde. Tai, kai pas ja ji ateidavo pasiziureti kaip sekasi, tai i mano puse net galvos nepasukdavo. (Kaip jau supratot tikriausiai-mano palatos drauge Gembickienei atsilygino)
Bet as nenusiminiau. Nes tai tik parode gyd. Gembickienes tikra veida. Na nejau jai buvo sunku ir manes paklausti kaip mes su
laikomes?
As labai dziaugiausi savo palatos gydytoja, kuri mane toliau priziurejo jau po gimdymo. Ir
gyd. buvo visos
Aciu joms!
Atsidekojom tik simboliskai - saldainiu dezute.
Nei su pirmu, nei su antru.
Ir niekam nemokejau.
Visi gyd. abu kartus buvo

Nors siek tiek ant Gembickienes pykstu. As gulejau po gimdymo su kita moterim, kuri irgi pas Gembickiene gimde. Tai, kai pas ja ji ateidavo pasiziureti kaip sekasi, tai i mano puse net galvos nepasukdavo. (Kaip jau supratot tikriausiai-mano palatos drauge Gembickienei atsilygino)
Bet as nenusiminiau. Nes tai tik parode gyd. Gembickienes tikra veida. Na nejau jai buvo sunku ir manes paklausti kaip mes su

As labai dziaugiausi savo palatos gydytoja, kuri mane toliau priziurejo jau po gimdymo. Ir

Aciu joms!
Atsidekojom tik simboliskai - saldainiu dezute.
QUOTE (rugpjute @ 2004 10 12, 22:40) |
Ir as nesitariau... Nei su pirmu, nei su antru. Ir niekam nemokejau. Visi gyd. abu kartus buvo ![]() Nors siek tiek ant Gembickienes pykstu. As gulejau po gimdymo su kita moterim, kuri irgi pas Gembickiene gimde. Tai, kai pas ja ji ateidavo pasiziureti kaip sekasi, tai i mano puse net galvos nepasukdavo. (Kaip jau supratot tikriausiai-mano palatos drauge Gembickienei atsilygino) Bet as nenusiminiau. Nes tai tik parode gyd. Gembickienes tikra veida. Na nejau jai buvo sunku ir manes paklausti kaip mes su ![]() As labai dziaugiausi savo palatos gydytoja, kuri mane toliau priziurejo jau po gimdymo. Ir ![]() ![]() Aciu joms! Atsidekojom tik simboliskai - saldainiu dezute. |
Man asmeniskai prieziuros po gimdymo nereikejo ,po to yra artimieji kurie padeda.Ai vistiek pagimdysi duosi ar ne

Na as irgi ruosiuosi KMUK gimdyti. Ir tai turetu buti pirmadieni (spalio 18). Jau susitariau su gydytoja L. Bagusyte, kadangi man daro cezari. Ir paskutiniu metu pas ja lankiausi. Vyro draugas ja rekomendavo. Man tai ji labai patiko.
Ir uz konsultacijas litu neeme. Siandien vaziuosiu viska smulkiai ir iki galo issiaiskinti: kaip, kas ir panasiai. Galesiu informuoti ir jus.

QUOTE (zivira @ 2004 10 13, 10:01) |
Na as irgi ruosiuosi KMUK gimdyti. Ir tai turetu buti pirmadieni (spalio 18). Jau susitariau su gydytoja L. Bagusyte, kadangi man daro cezari. Ir paskutiniu metu pas ja lankiausi. Vyro draugas ja rekomendavo. Man tai ji labai patiko. ![]() |
Laukiam laukiam informacijos! O per konsultacijas vokeli siulete? Ir neime? As tai net pasiulyti neisdrisau (na, pas kita daktare KMUK lankausi, bet visvien) is to strioko, kad neims