Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno klinikose

Apklausa: Pas kurį gydytoja patartumėte gimdyti? ;) (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jus tik nepalaikykit manęs tundra, bet kokios medžiagos palas geriausia pasiruošti po gimdymo?
Atsakyti
Palas duoda, ju nereikia pasiruosti. Kiek Tau ju reikes, tiek ir duos. Tai paprastos medvilnines palos. Atskirai Tau, atskirai leliukui. O jas naudoti tikrai gerai, geriau nei iklotai. As taip pat po pirmo gimdymo perejus prie iklotu, turejau "atsiprasyti" palu. Po antrojo tokios klaidos nebedariau.
Atsakyti
As gimdziau pas Cerniu! fantastika! Tik jis truputi naturalistas, nelabai skub aepidura siulyti.Plysau, nes vaikas per greitai ejo, ir pati per greitai istumiau, bet susiuvo bais graziai ir gerai, jokiu randu skausmu ar dar ko. Apie Gintauta mano nuomone nelabai.... Va cia galite pasiskaityti :
http://www.supermama...gintautas&st=24

O beje, del palu, man labiau tiko iklotai.Pradziai pirkau pogimdyvinius diiideeeelius tokius, o po to naudojau Libress tuos ilgiausius su daugiausiai lasiuku.Vis tiek daznai keistireikia, tiek palas tiek il;otus.O su pala jauciausi kaip kimsta antis...

Atsakyti
Mane tas labiausiai ir gasdina. Jau susitariau su Černium ir galvoju, jeigu skausmas bus nepakeliamas, o jis nesutiks daryti epiduro? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (editukas. @ 2004 10 12, 08:23)
Mane tas labiausiai ir gasdina. Jau susitariau su Černium ir galvoju, jeigu skausmas bus nepakeliamas, o jis nesutiks daryti epiduro? blink.gif

Jis sutiks, nera jis toks piktybinis laugh.gif laugh.gif Jei pasakysi , kad nori grieztai su epiduru, padarys.Man dave kazkokiu tableciu nuo skausmo, ir skausmas buvo pakeliamas laugh.gif
Atsakyti
merginos ash galvoju apie tai, kad klinikose gimdyti smile.gif parashykite kuri vaziavote nesitarusi
aci
Atsakyti
QUOTE (Liorka @ 2004 10 01, 12:32)

gimdyti tik ne pas Gembickiene rolleyes.gif mano mamos pazhystama, bet ash vistiek nesirinkau jos biggrin.gif o

norejau paklausti kodel ne...
nes as pas ja ruosiuosi gimdyti, mano gimdymas nusimato komplikuotas, papasakok placiau jei gali..smile.gif
Atsakyti
QUOTE (glinglingas @ 2004 10 12, 10:22)
merginos ash galvoju apie tai, kad  klinikose gimdyti  smile.gif  parashykite kuri vaziavote nesitarusi
aci

As antra kart gimdyti vaziavau nesitarus ir likau labai patenkinta ir gydytoju prieziura ir paciu gimdymu thumbup.gif .Pati gydytoja netgi pasiule epidura atlikt ir as sutikau .Epiduras irgi uz dyka buvo.Per pati gimdyma suleke kokie septyni daktarai,stengesi kiek imanydami ,kad nereiktu cezario ,nes pirma kart per cezari gimdziau.Tikrai pinigai nieko nereiskia ,sakau todel nes pirma kart tariausi su gydytoja ,o antra kart ne ir malonesni prisiminimai liko antro gimdymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 12 spalio 2004 - 21:40
Ir as nesitariau...
Nei su pirmu, nei su antru.
Ir niekam nemokejau.
Visi gyd. abu kartus buvo thumbup.gif Tiek per gimdyma, tiek po jo.

Nors siek tiek ant Gembickienes pykstu. As gulejau po gimdymo su kita moterim, kuri irgi pas Gembickiene gimde. Tai, kai pas ja ji ateidavo pasiziureti kaip sekasi, tai i mano puse net galvos nepasukdavo. (Kaip jau supratot tikriausiai-mano palatos drauge Gembickienei atsilygino)
Bet as nenusiminiau. Nes tai tik parode gyd. Gembickienes tikra veida. Na nejau jai buvo sunku ir manes paklausti kaip mes su 2.gif laikomes?
As labai dziaugiausi savo palatos gydytoja, kuri mane toliau priziurejo jau po gimdymo. Ir 2.gif gyd. buvo visos thumbup.gif
Aciu joms!
Atsidekojom tik simboliskai - saldainiu dezute.

Atsakyti
QUOTE (rugpjute @ 2004 10 12, 22:40)
Ir as nesitariau...
Nei su pirmu, nei su antru.
Ir niekam nemokejau.
Visi gyd. abu kartus buvo thumbup.gif Tiek per gimdyma, tiek po jo.

Nors siek tiek ant Gembickienes pykstu. As gulejau po gimdymo su kita moterim, kuri irgi pas Gembickiene gimde. Tai, kai pas ja ji ateidavo pasiziureti kaip sekasi, tai i mano puse net galvos nepasukdavo. (Kaip jau supratot tikriausiai-mano palatos drauge Gembickienei atsilygino)
Bet as nenusiminiau. Nes tai tik parode gyd. Gembickienes tikra veida. Na nejau jai buvo sunku ir manes paklausti kaip mes su 2.gif laikomes?
As labai dziaugiausi savo palatos gydytoja, kuri mane toliau priziurejo jau po gimdymo. Ir 2.gif gyd. buvo visos thumbup.gif
Aciu joms!
Atsidekojom tik simboliskai - saldainiu dezute.

Man asmeniskai prieziuros po gimdymo nereikejo ,po to yra artimieji kurie padeda.Ai vistiek pagimdysi duosi ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Na as irgi ruosiuosi KMUK gimdyti. Ir tai turetu buti pirmadieni (spalio 18). Jau susitariau su gydytoja L. Bagusyte, kadangi man daro cezari. Ir paskutiniu metu pas ja lankiausi. Vyro draugas ja rekomendavo. Man tai ji labai patiko. thumbup.gif Ir uz konsultacijas litu neeme. Siandien vaziuosiu viska smulkiai ir iki galo issiaiskinti: kaip, kas ir panasiai. Galesiu informuoti ir jus.
Atsakyti
QUOTE (zivira @ 2004 10 13, 10:01)
Na as irgi ruosiuosi KMUK gimdyti. Ir tai turetu buti pirmadieni (spalio 18). Jau susitariau su gydytoja L. Bagusyte, kadangi man daro cezari. Ir paskutiniu metu pas ja lankiausi. Vyro draugas ja rekomendavo. Man tai ji labai patiko. thumbup.gif Ir uz konsultacijas litu neeme. Siandien vaziuosiu viska smulkiai ir iki galo issiaiskinti: kaip, kas ir panasiai. Galesiu informuoti ir jus.

Laukiam laukiam informacijos! O per konsultacijas vokeli siulete? Ir neime? As tai net pasiulyti neisdrisau (na, pas kita daktare KMUK lankausi, bet visvien) is to strioko, kad neims laugh.gif
Atsakyti