Gal kas gimdet KMUK pas Abraiti? Butu malonu isgirsti nuomone.
Mes pas Bagusyte ejom taip susitare, kad uz konsultacijas mokesim (cia taip vyro draugas praaiskino.Jis ten anesteziologas). KAi jau mane apziurejo, isklause ir norejo paleisti, tai vyras tik pinigelius kyst! O ji saunuole, atsisake.
Sako jusu leliui labiau reikes.
Ir kitus kartus kiek lankemes ji nieko neeme, nors ir vyras dave. Tai kad taip labai kvailai nesijaustumem, tai nupirkom toki nebloga brendziuko buteliuka ir nuvezem. Labai raukes, bet paeme.
O pas Abraiti gimde viena pazistama pries tris menesius. Ji su juo taresi. Dare cezari, tai liko labai patenkinta. Jei kam reikia, tai turiu ir jo telefona. Ai, tiesa, jam i kisene dave 300 lt.

O pas Abraiti gimde viena pazistama pries tris menesius. Ji su juo taresi. Dare cezari, tai liko labai patenkinta. Jei kam reikia, tai turiu ir jo telefona. Ai, tiesa, jam i kisene dave 300 lt.
Zivira, aciu, as Abraicio tel. pati turiu. Planuoju pas ji lankytis, jei pavyks vel pastoti ( nes turejau nesivystancius 3 nestumus ). Bet neturiu informacijos, kaip jis gimdymus priimineja.
O kodel tavo pazistama butent ji pasirinko?
O kodel tavo pazistama butent ji pasirinko?
Tiksliai nieko negaliu pasakyti, bet ji pas Abraiti jau trecia vaikiu gimde. Ir sake jei dar gimdytu, tai tik pas ji.
Jei jau visus tris pas Abraiti, turbut, verta...
Aciu uz info, ZIVIRA.
Gal dar daugiau atsiras zinanciu apie si gydytoja?
Aciu uz info, ZIVIRA.
Gal dar daugiau atsiras zinanciu apie si gydytoja?
Oar tikrai Kauno klinikose už epidūrą nieko mokėti nereikia?Kažkur skaičiau,kad davė 150 lt.
QUOTE (emma @ 2004 10 13, 12:21) |
Oar tikrai Kauno klinikose už epidūrą nieko mokėti nereikia?Kažkur skaičiau,kad davė 150 lt. |
Tai vat kad dave, o ne mokejo - subtilus skirtumas

QUOTE (maida @ 2004 09 29, 18:26) |
Parasykite savo komentarus apie siuos gydytojus. Kokios "stavkes" ;) ir pan. |
Ar kas nors girdejote apie gyd. R.Armaitiene?
Papildyta @ [mergetime]1097667013[/mergetime]
QUOTE (maida @ 2004 09 29, 18:26) |
Parasykite savo komentarus apie siuos gydytojus. Kokios "stavkes" ;) ir pan. |
Ar kas nors girdejote apie gyd. R.Armaitiene?
QUOTE (SANTA @ 2004 10 13, 07:13) |
Man asmeniskai prieziuros po gimdymo nereikejo ,po to yra artimieji kurie padeda.Ai vistiek pagimdysi duosi ar ne ![]() |
Na, man ir kaip labai jau dideles prieziuros nereikejo...
O palatos gyd. nori nenori- turesi. Ji toliau lieka atsakinga uz tave po gimdymo( na, nebent tariesi ir turi savo gyd.

Si karta mano palatos gyd. buvo Meistaviciene.(lyg nesuklydau) Tai smagi moteryte. Tokia greita. Neleidzia nosies nukabinti.
Dziaugiuosi, kad sitoj mini apklausoj pirmauja Bagusyte. Tikrai

Daznai dar ja prisimenu. Aciu jai uz savo

Tai va, mamytes! Ka tik grizau is Kliniku. Jau viska kiek buvo imanoma susitarem tiksliai. Dar karta i gimdyklas uzsukau, nors as ten pabusiu tik kol ruos operacine. Labai jaukios. Pogimdyvines palatos daugiausia dvivietes, nors yra ir vienvieciu. Taip tikiuosi, kad viena is ju klius man...
Siaip sake, kad sau reikia veztis tik higienos reikmenis ir paketu storesniu. Is pradziu duoda palas. Na, sake palas reiks naudot tol, kol pooperacinej palatoj gulesiu. Leliui sake paimti tik vilnones kojinytes ir sauskelniu. Ir rubu leliui liepe nesivezti. Tik parsivezimui namo. Vyras palatose gali pasilikti nakvoti, jei palata yra vienviete. Nors bande itikint, kad tai nera butina. Labai bijojau del personalo ir slaugos. Tai nuramino, kad yra naujagimiu sesutes, palatu akuseres, kurios viska paaiskina. Dar rytais per vizitacijas stengiasi kuo daugiau papasakoti. (cia man taip sake). Vienintelis dalykas, kuris man labai nepatinka, yra tai, kad klinikose maistas tragiskas. Paciai ten teko paguleti ir juo pasimegauti! Bet vyras zadejo, kad tris kartus per diena ves viska, ko tik noresiu...
Na kaip ir viskas. Su gydytoja susitariau, anesteziologas savas, tai dabar belieka tik laukti...

Na kaip ir viskas. Su gydytoja susitariau, anesteziologas savas, tai dabar belieka tik laukti...

Zivira, puiku, kad apsiziurejai ir viska susiderinai. Pervizitacijas(patarimas is savo patirties) geriau klausti kuo daugiau, kad ir kvailu ir paprastu klausimu - viskas, kas tik neaisku. Del to neturetu buti nepatogu. Daznai medikams atrodo savaime aiskus kai kurie dalykai, ir jie nezino, kad tu gali nezinoti
Del maisto, manau, labai nerimauti nera ko. Kazin ar pirma para pagimdziusi isvis ko nors noresi, isskyrus skysciu.
Viskas bus super, sekmes tau!!!
Del maisto, manau, labai nerimauti nera ko. Kazin ar pirma para pagimdziusi isvis ko nors noresi, isskyrus skysciu.
Viskas bus super, sekmes tau!!!
Mano draugė gimdė klinikose pas Abraitį. Kai jos daktarė paklausė, kur ji ruošiasi gimdyti ir kai ji atsisakė gimdyti rajono ligoninėj ir buvo nusprendusi "na ura" važiuoti gimdyti į klinikas, tai jos ginekologė pasiūlė jai Abraitį.
Sakė labai liuks gydytojas, matė, kad natūraliai nieko nesigaus ir padarė cezarį. Kadangi ta mano draugė tokia biški skūpoka, tai ji jam davė 200 Lt, bet gydytojas buvo labai super. Nežinau, gal čia tokia stavkė pas jį...
Sakė labai liuks gydytojas, matė, kad natūraliai nieko nesigaus ir padarė cezarį. Kadangi ta mano draugė tokia biški skūpoka, tai ji jam davė 200 Lt, bet gydytojas buvo labai super. Nežinau, gal čia tokia stavkė pas jį...