Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

Man jau gal menesi buna tokie pamaudimai, ypac naktimis. kartais net 4 val kokias prakenciu ta pilvo ir nugaros tempima ar skausma, net nzn kaip pavadint ir tada jis dingsta. taip pavargau del jo sukt galva, kad tiesiog jeigu nakti uzeina apsimetu, kad miegu ir tiek biggrin.gif galvoju jei jau pradesiu gimdyt, tai tikrai pastebesiu.
nors mano gydytoja sake reiketu juos stebet, nes cia greiciausiai parengiamieji saremiai, kurie bet kada gali pereit i tikruosius.
nepaminejau,kad man 39 savaite siuo metu prasidejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirniukas0508: 29 gruodžio 2014 - 14:05
QUOTE(Zirniukas0508 @ 2014 12 29, 15:05)
Man jau gal menesi buna tokie pamaudimai, ypac naktimis. kartais net 4 val kokias prakenciu ta pilvo ir nugaros tempima ar skausma, net nzn kaip pavadint ir tada jis dingsta. taip pavargau del jo sukt galva, kad tiesiog jeigu nakti uzeina apsimetu, kad miegu ir tiek  biggrin.gif  galvoju jei jau pradesiu gimdyt, tai tikrai pastebesiu.
nors mano gydytoja sake reiketu juos stebet, nes cia greiciausiai parengiamieji saremiai, kurie bet kada gali pereit i tikruosius.
nepaminejau,kad man 39 savaite siuo metu prasidejo.


Taip, pažįstama situacija. Man tie pamaudimai ir žiaurūs gimdos susitraukimai (sukietėjimai) jau buvo nuo 30 sav. Teko ir ligoninėje pabūti dėl per didelio gimdos tonuso.
O dabar - tai jau paruošiamieji sąrėmiai su gan dideliu skausmu ir "banguojantys" - prasidedantys, kap pamaudimas, tada skausmas stiprėja ir po kurio laiko vėl lieka tik pamaudimas. Šiandien paryčiais maniau, kad jau reiks važiuoti, bet išlipus iš lovos - apmažėjo. Terminas - sausio 17-22 dienomis, tai nedaug ir liko, tik labai jau vargina tie paruošiamieji skausmingi, norėtųsi, kad viskas greičiau baigtųsi.
Atsakyti
Sveikos brangiosios😊 laukiam antrojo maziuko ir kaip butu keista viskas atrodo nauja ar bent jau kitaip nei su pirmuoju. Noriu isgirsti jusu nuomone ar gal pasidalinsite savo patirtimi del paruosiamuku. Ar gali jie kamuoti visa diena be perstojo?😯 man jau 3cia diena nereguliariai bet kas 10 15 min uzeina ir gana stiprus mums tik 37 savaitele eina. Jau lyg ir skausmeliai su spazmais prasideda... ar gali paruosiamukai buti nepraeinantys tiek laiko?
Atsakyti