Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

QUOTE(narutike @ 2011 04 24, 02:03)
Sveikos Mamytes, o man iki termino liko 10 dienu, bet nera nei paruosiamuju nei dar kokiu saremiu, arba nejauciu schmoll.gif  Ir isvis nestumas mano (tfu tfu tfu) lengvumo, atrodo niekad nepagimdysiu 4u.gif

Man iki pat gimdymo nebvo jokiu paruosiamuju saremiu, arba as ju nejutau g.gif . Nejutau ir jokiu skausmu, kai prasidejo tikrieji saremiai ir nubego vandenys, tik i pabaiga porai valandu kaip sueme, tai mazai nepasirode smile.gif Nors aparatas, rodes saremiu stipruma jau beveik nuo atvaziavimo i ligonine rode stiprius saremius, ir gydytoja vis siule nuskausminamu. Kai pasakiau, kad visai neskauda dar, tai sako vadinas ir nereikes nuskausminimo. Labai apsidziaugiau! Bet va i pabaiga jau ir akyse temo, tik kad jau per velu buvo nusiskausminti biggrin.gif
Atsakyti
Idomu butu paklaust jau pagimdziusiu, kiek laiko teko vaiksciot su paruosiamaisiais, nes man jau kelinta savaite, ir jie vis stipreja ir stipreja, kiekviena karta pagalvoju, kad viskas, siankat jau tikrai gimdysiu, bet isausta rytas ,saremiai aprimsta ir vel viskas ispradziu, jauciuos kaip kokiam uzburtam rate..pavargau baisiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2011 05 31, 19:46)
Idomu butu paklaust jau pagimdziusiu, kiek laiko teko vaiksciot su paruosiamaisiais, nes man jau kelinta savaite, ir jie vis stipreja ir stipreja, kiekviena karta pagalvoju, kad viskas, siankat jau tikrai gimdysiu, bet isausta rytas ,saremiai aprimsta ir vel viskas ispradziu, jauciuos kaip kokiam uzburtam rate..pavargau baisiai verysad.gif

na as gimdziau viena karta. bet esu prisiklausius daugybes draugiu istoriju, kurios tokios skirtingos.... toks ispudis, kad kai esi nescia tai bet ko gali tiketis ir tikrai negali zinoti, kaip tau bus... taip, kad svarbiausia nesijaudinti ir viskas bus gerai.
Atsakyti
labas vakaras visoms.Man reiktu jusu patarimo ar tai netikri saremiai ar kas?esu jau 34 savaites man 3 diena is eiles vis paskausta pilvo apacia kaip per menesines tik truputi stipriau skausmas nebuna pastovus jis i diena uzeina kokius 4 ar 5 kartus paskauda kokias 5min ir praina. buvau sindi pas savo daktere pasakiau jai tai jin manes paklause ar apendicitas man operuotas sakau ne tai tada ji man ir sako kai labai skaudes jai kas aik i primamaji pas hirurgus tegul isoperuoja o pati manes netikrino nei ant kede nei ka.nejau man is tikro gali buti but apendiksas?as kazksaip netikiu
Atsakyti
Sveikos,niu man 37 savaite eina i pabaiga (pagal vaikiuka 38 nes didesnis savaite sake),tai buvo pirma karta skausmas kai per menesines uzejes 33 savaite bet viena karta,o dabar jau kokia savaite laiko kasnakti,irgi vis manau jau gimdysiu bet ir pasiabigia,maziukas duodas ,judesiukai nemazeja:)o sia nakti isvis kas 2h buvo eme skaudet ir paryciais dingo....:)jaucia sirdis kad ilgai nebetempsiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na man 36 sav ir jau du kartus teko gulet ligoninej nes buvo saremiai nuo 32 sav.bet po vaistuku viskas praeidavo.Dabar vel uzeina skausmai,tai irgi galvuoju,kad vaziuosiu gimdyt.Su pirmu vaikeliu nieko tokio nebuvo tai ir negaliu paligint g.gif kiekviena diena vis laukiu ir galvuoju kaip datempt iki 37 sav,nes paskui jau galima gimdyt ir tai skaitysis,kad vaikas gime laiku,o ne bus prieslaikinis gimdymas.toks laukimas yra varginantis.Ir turbut tie paruosiamieji saremiai pas kiekviena skirtingos nestuke.gif
Atsakyti
mane paruosiamieji kamavo nuo 36 savaites, i gala vis smarkejo. nesugebejau atskirti kada tikri saremiai prasidejo blush2.gif susipratau, kad veiksmas vyksta, kai jau buvo 8 cm atsidarymas doh.gif

i klausima "ko taip ilgai lauket???" neturejau ka pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2011 07 03, 00:21)
mane paruosiamieji kamavo nuo 36 savaites, i gala vis smarkejo. nesugebejau atskirti kada tikri saremiai prasidejo blush2.gif susipratau, kad veiksmas vyksta, kai jau buvo 8 cm atsidarymas doh.gif

i klausima "ko taip ilgai lauket???" neturejau ka pasakyt blush2.gif

As mastau, ar man tik nebus tas pats. Paruosiamuosius saremius jau jauciu pora savaiciu ir jie vis stipresni ir daznesni, bet.. ne tokie, kokie buvo su pirmagime, tai neimu i galva, nes vaikscioti, tvarkytis ir t.t. galiu. Tik tiek, kad jie kartas nuo karto ateina, suspaudzia ir po poros sekundziu dingsta. Su pirmagime jokiu saremiu paruosiamuju nebuvo, tai neturiu net su kuo palyginti. Tada tik uzejo saremiai, tuo pat metu vandenys nubego ir i ligonine. O dabar.. viskas kitaip, tai net nezinau ka daryti. Neskauda taip, kaip skaudejo pirma karta, kai pajutau saremius, tai ir nevaziuoju i ligonine ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra kam buve, kad parengiamieji saremiai pereitu i reguliarius tikruosius saremius? mane tie parengiamieji kankina kas antra nakti, taip noriu kad viskas kuo greiciau prasidetu, bet isasus rytui vel tas pats laukimas, nors iki termino dar 4 dienos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auskarija @ 2012 01 04, 12:28)
sveikos, gal yra kam buve, kad parengiamieji saremiai pereitu i reguliarius tikruosius saremius? mane tie parengiamieji kankina kas antra nakti, taip noriu kad viskas kuo greiciau prasidetu, bet isasus rytui vel tas pats laukimas, nors iki termino dar 4 dienos... blush2.gif

Sveika. Man 37 savaites, parengiamuosius saremius jauciu jau gal antras menuo. Is pradziu jie budavo reti, dabar kartojasi po daugybe kartu i diena, kartais net nakti, bet taip ir neperauga i nieka daugiau, nors jau buciau visai nieko pries, kad tas gimdymas greiciau prasidetu smile.gif Taciau pilvukas dar nesileidzia, taigi panasu, kad mazoji dar linkusi patupeti jame ir niekur neskuba g.gif
Su pirmagime jokiu parengiamuju nebuvo, tai va kartais irgi bijau, kad nepraziopsociau tos tikrosios pradzios. Buna net kartais, kad gimda susitraukineja ir atsileidzia kas kokiu 15min, rodos, net reguliariai, o po to vel viskas aprimsta kokiai pusei dienos. Gydytoja tikrino kakleli, tai sake, jog jis minksteja, bet gimdymas dar tikrai negresia. Tai vat ir laukiu su vis stiprejanciais parengiamaisiais, o kada uzeis tie tikrieji, nelabai aisku ax.gif
Bet tu nepanikuok, nes, manau, mes visos save gasdinam panasiu nerimu - ar suprasim, kai prasides gimdymas - taciau visos puikiai pajuntam, kai jis isties prasideda smile.gif Linkiu greito ir lengvo gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukas241 @ 2012 01 05, 12:00)
Sveika. Man 37 savaites, parengiamuosius saremius jauciu jau gal antras menuo. Is pradziu jie budavo reti, dabar kartojasi po daugybe kartu i diena, kartais net nakti, bet taip ir neperauga i nieka daugiau, nors jau buciau visai nieko pries, kad tas gimdymas greiciau prasidetu smile.gif Taciau pilvukas dar nesileidzia, taigi panasu, kad mazoji dar linkusi patupeti jame ir niekur neskuba g.gif
Su pirmagime jokiu parengiamuju nebuvo, tai va kartais irgi bijau, kad nepraziopsociau tos tikrosios pradzios. Buna net kartais, kad gimda susitraukineja ir atsileidzia kas kokiu 15min, rodos, net reguliariai, o po to vel viskas aprimsta kokiai pusei dienos. Gydytoja tikrino kakleli, tai sake, jog jis minksteja, bet gimdymas dar tikrai negresia. Tai vat ir laukiu su vis stiprejanciais parengiamaisiais, o kada uzeis tie tikrieji, nelabai aisku ax.gif
Bet tu nepanikuok, nes, manau, mes visos save gasdinam panasiu nerimu - ar suprasim, kai prasides gimdymas - taciau visos puikiai pajuntam, kai jis isties prasideda smile.gif Linkiu  greito ir lengvo gimdymo  mirksiukas.gif

tai va, jau turiu leliuka, o tie tikrieji saremiai man prasidejo tik praejus porai valandu po to kai nubego vandenys, o parengiamieji buvo pravere kakleli 2cm. Tikejausi kitokios gimdymo eigos, pasirodo galima ir be normaliu saremiu pagimdyt unsure.gif daktare sake kad mano saremiai neatliko savo darbo, tai padare skatinamieji blink.gif galima skaityt kitu istorijas, bet savoji vistiek kitokia buna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! As ir turiu rupesti su tais paruosiamaisiais. Vakar buvo gimdymo terminas,bet nieko neivyko. Uzpraeita nakti pajutau gimdos susitrsukimus,tokius silpnus,neskausmingus,bet kaip bebutu keista reguliarius,mazdaug kas 7 min. Ir taip 3val. Diena vel ramu. Na ir siandien nakti prasidejo balius,visa nakti gimda susitraukinejo kas 7 min ir gan skausmingai. Siandien is ryto nuvariau i gimdymo namus,paziurejo,tonusai geri,kaklelis ne tik kad neatsiveres bet dar net nesutrumpejes. Isleido namo. Na ir kankinuosi jau visa diena su kas 7min skausmingais susitraukimais,kurie trunka apie 40sekundziu ir net nebezinau ka cia ir galvoti. g.gif Baisu darosi pagalvojus, jei dabar taip tai kas bus kai tikrieji saremiai prasides doh.gif
Atsakyti