Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

Sveikos mergytes, labai atsiprasau jei tokia tema jau yra ar kazkas panasaus, tiesiog skubu suzinoti bent kazka siuo metu!
Mums tik 7 menesiukai, tiksliau dar net nera 28 savaiciu, bus uz dvieju dienu, bet siandien pajutau kazka panasaus i Brekstono Hikso saremius, beskausmiai, ir reguliarus gan sakyciau, todel nezinau ka daryti, ar kelti panika ar tiesiog eiti ramiai miegoti?Esme tame, kad atvaziavome I lietuva tik atostogoms, o cia se tau prasom ir ko laukt nezinau...
Gal kas galite patarti kur galeciau pasiskambinti tokiu velyvu laiku, kad nuramint save, gal yra kokia visa para akuseriu pagalba ar kazkas panasaus?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Aliniukas @ 2012 07 03, 23:33)
Sveikos mergytes, labai atsiprasau jei tokia tema jau yra ar kazkas panasaus, tiesiog skubu suzinoti bent kazka siuo metu!
Mums tik 7 menesiukai, tiksliau dar net nera 28 savaiciu, bus uz dvieju dienu, bet siandien pajutau kazka panasaus i Brekstono Hikso saremius, beskausmiai, ir reguliarus gan sakyciau, todel nezinau ka daryti, ar kelti panika ar tiesiog eiti ramiai miegoti?Esme tame, kad atvaziavome I lietuva tik atostogoms, o cia se tau prasom ir ko laukt nezinau...
Gal kas galite patarti kur galeciau pasiskambinti tokiu velyvu laiku, kad nuramint save, gal yra kokia visa para akuseriu pagalba ar kazkas panasaus?Aciu

vaziuot i ligonine ginik.skyriaus priimamaji manyciau, arba pasirodyti privacioi klinikoi konsultuotis
Atsakyti
QUOTE(voliotismeduje @ 2012 02 03, 16:12)
Sveikos! As ir turiu rupesti su tais paruosiamaisiais. Vakar buvo gimdymo terminas,bet nieko neivyko. Uzpraeita nakti pajutau gimdos susitrsukimus,tokius silpnus,neskausmingus,bet kaip bebutu keista reguliarius,mazdaug kas 7 min. Ir taip 3val. Diena vel ramu. Na ir siandien nakti prasidejo balius,visa nakti gimda susitraukinejo kas 7 min ir gan skausmingai. Siandien is ryto nuvariau i gimdymo namus,paziurejo,tonusai geri,kaklelis ne tik kad neatsiveres bet dar net nesutrumpejes. Isleido  namo. Na ir kankinuosi jau visa diena su kas 7min skausmingais susitraukimais,kurie trunka apie 40sekundziu ir net nebezinau ka cia ir galvoti.  g.gif Baisu darosi pagalvojus, jei dabar taip tai kas bus kai tikrieji saremiai prasides  doh.gif

Panasi ir mano situacija, tik kelios svarbios detales skiriasi smile.gif iki termino 10d, bet sia nakti prasikankinau su kas 5-7min reguliariai besikartojanciais saremiais, tik jie buvo visai neskausmingi... Su pirmuoju viskas buvo panasiai, kartojosi kas 5min, truko apie 30-50s, tik buvo labai skausmingi ir nulekiau i ligonine, po 10h kankynes - turejau sunu wub.gif
Dabar ir diena uzeina reguliarus, bet neskausmingi, visa pilva apimantys ir suspaudziantys saremiai. Net nzn ar vaziuoti ar ne, nes skausmo JOKIO smile.gif tik kad jauciu juos, tai kiek nemalonu, bet neskauda. O be skausmingu saremiu turbut vistiek nepagimdysiu smile.gif tik neramu, nes jie reguliarus ir dazni ir trunka nuo 2 iki 4h, taip kokius 2-3kart per para.
Atsakyti
Saliut mergaites smile.gif
Na stai, laukiu antro, jau 32sav. nu bet zinokit dar taip nebuvo. Kirksnis skauda jau pora savaiciu, vakar gal biski didesni atstuma pasivaiksciojau, tai ciutr namo parejau, taip maude pilvo apacia, perejo net i nugara. dar ir siandien sunku vaiksciot atrodo pacioj maksty vaikas persisukineja, vaikas juda tikrai ryskiai. Kadangi su pirmu nestumu jokiu tokiu reikalu nebuvo.... tai vat klausiu Jusu, ar cia jau tie paruosemieji? blink.gif ir ar jie mane kankins dar visas 8 savaites? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Va man irgi idomu, kad tie paruosiamieji saremiai? Man beveik 38 savaite, bet jokiu panasiu skausmu i saremius nejauciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2013 01 08, 15:20)
Saliut mergaites smile.gif
Na stai, laukiu antro, jau 32sav. nu bet zinokit dar taip nebuvo. Kirksnis skauda jau pora savaiciu, vakar gal biski didesni atstuma pasivaiksciojau, tai ciutr namo parejau, taip maude pilvo apacia, perejo net i nugara. dar ir siandien sunku vaiksciot atrodo pacioj maksty vaikas persisukineja, vaikas juda tikrai ryskiai. Kadangi su pirmu nestumu jokiu tokiu reikalu nebuvo.... tai vat klausiu Jusu, ar cia jau tie paruosemieji? blink.gif  ir ar jie mane kankins dar visas 8 savaites?  blink.gif  doh.gif

ne, tai ne paruošiamieji sąrėmiai, tai tiesiog nėštuminis maudimas, svorio spaudimas į makštį...bet tokie pojūčiai gali lydėti iki pat gimdymo 4u.gif

QUOTE(Costta @ 2013 01 08, 17:30)
Sveikos smile.gif

Va man irgi idomu, kad tie paruosiamieji saremiai? Man beveik 38 savaite, bet jokiu panasiu skausmu i saremius nejauciu  rolleyes.gif

aš nejaučiau nė vieno paruošiamojo sąrėmio, nė vieno iš trijų nėštumų metu schmoll.gif
Atsakyti
as paskutiniu metu ypac jauciu svorio spaudima i maksti, vis nudiega taip skaudokai, ir nakti uzeina skausmai, tokie kaip skausmingi spazmai pivlo apacioje. vis baiminuosi, kad nepradeciau gimdyti, nes dar norisi bent kelias savaiteles palaukti....
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 08 22, 15:00)
as paskutiniu metu ypac jauciu svorio spaudima i maksti, vis nudiega taip skaudokai, ir nakti uzeina skausmai, tokie kaip skausmingi spazmai pivlo apacioje. vis baiminuosi, kad nepradeciau gimdyti, nes dar norisi bent kelias savaiteles palaukti....

aš irgi būna jaučiu spaudimą į TEN ir nudiegia lyg skausmas išeitų pro TEN, pilvo apačią suskausta, kai staigiai atsistoju. Bet juk tie skausmai nėra reguliarūs, vadinas, ne sarėmiai. Dėl to ramiai reaguoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man 33sav, antra diena pastoviai kieteja pilvas, tikrai daznai, kas koki pusvalandi tikrai, vakar vakare diege pilvo apacia, siandien lyg ne,
Taip turi buti? Viskas cia gerai?? Aciu,
Atsakyti
mane jie kankina jau 4 dienos doh.gif toks jausmas, staigus skausmas trunkantis jos kelias sekundes, pereinantis per visa pilva nuo virsaus i apacia ir kartais i nugaros puse, po to iskarto ir pilvelis sukieteja, tiesiog surieciantis skausmas verysad.gif praeina ir vel viskas thumbup.gif ir taip kartojasi kelis kartus.
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif Esu jau 41sav. Ryt tureciau jau keliauti pas gydytoja, kur man viska tikrins ir nuspres ar dar luktelti viena kt diena, ar jau gultis ir skatinti gimdyma. As jau kokias 3 sav.jauciu speju paruosiamuosius, kartais jau atrode, kad tuoj tuij mausiu i ligonine gimdyt, bet pralaukdavau ir praeina. Skauda man jau strenas, tirpsta pati nugaros apacia, plius jei jau nugara tai kartu ir pilva kaip per menesines, gimda per diena susitraukia po koki 10kartu. Pabuna taip 2-3val. ir vel ramybe. Jokiu isskyru kraujingu, kad galeciau sakyti, jog tai gleiviu kamstis ar vandenys nubege...Zodziu, lyg ir susiruose pas mane jau, bet niekas neintencyveja. Dbr galvoju, kokio intencyvumo tyri buti tie saremiai? Snd lyg tycia gimda jau keleta valandu susitraukia po kelis kartus, bet as kada gi visa nestuma kaip tankas darau, ir pakvepuot galiu, letai jei reikia susilenkti...Tad koks tas saremiu skausmas turi buti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2012 10 03, 15:17)
Panasi ir mano situacija, tik kelios svarbios detales skiriasi smile.gif iki termino 10d, bet sia nakti prasikankinau su kas 5-7min reguliariai besikartojanciais saremiais, tik jie buvo visai neskausmingi... Su pirmuoju viskas buvo panasiai, kartojosi kas 5min, truko apie 30-50s, tik buvo labai skausmingi ir nulekiau i ligonine, po 10h kankynes - turejau sunu  wub.gif 
Dabar ir diena uzeina reguliarus, bet neskausmingi, visa pilva apimantys ir suspaudziantys saremiai. Net nzn ar vaziuoti ar ne, nes skausmo JOKIO smile.gif tik kad jauciu juos, tai kiek nemalonu, bet neskauda. O be skausmingu saremiu turbut vistiek nepagimdysiu smile.gif tik neramu, nes jie reguliarus ir dazni ir trunka nuo 2 iki 4h, taip kokius 2-3kart per para.

Gydytoja sake, kad saremiai turi but skausmingi..
Atsakyti