Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

QUOTE(Kvakuska @ 2009 05 29, 20:53)
Sveikos, norejau paklausti o jei strenas tempia cia irgi netikrieji saremiai? ar kitkas kiek tas nemalonus jausmas trunka? ar normalu , kad visa diena?, gal esate susidurudios? Esu nestuke.gif 36 sav.

Nelabai ir as nusimanau,bet man nugara daznokai paskaudedavo,bet kai pavargdavau,o prie saremiu turbut ir gali paskaudeti.
Atsakyti
zinokit nestukes nestuke.gif nesinervuokit, tikrai pajusit tikruosius saremius ir suprasit kada jau laikas vykti i ligonine, pati artejant gimdymo terminui vos ne kiekviena vakara galvodavau kad jau...laukdavau stipresniu skausmu, kad isitikinciau kad tikri saremiai ir belaukdama uzmigdavau, kai prisimenu, net juokas ima 4u.gif kelis kartus buvau nuvaziavus net i kita miesta i ligonine, galvojau gimdysiu, lb bijojau paveluot, gydytojei apziuredavau ir vel grizdavau namo,
bet kai istikruju atejo laikas, skausmas nerealus doh.gif tokie skausmingi saremiai buvo kad vos ant lubu nelipau, gerai kad aplinkui buvo medicinos personalas ir vyras salia, tai padejo moraliskai istvert thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 06 01, 20:43)
zinokit nestukes nestuke.gif  nesinervuokit, tikrai pajusit tikruosius saremius ir suprasit kada jau laikas vykti i ligonine, pati artejant gimdymo terminui vos ne kiekviena vakara galvodavau kad jau...laukdavau stipresniu skausmu, kad isitikinciau kad tikri saremiai ir belaukdama uzmigdavau, kai prisimenu, net juokas ima 4u.gif kelis kartus buvau nuvaziavus net i kita miesta i ligonine, galvojau gimdysiu, lb bijojau paveluot, gydytojei apziuredavau ir vel grizdavau namo,
bet kai istikruju atejo laikas, skausmas nerealus doh.gif  tokie skausmingi saremiai buvo kad vos ant lubu nelipau, gerai kad aplinkui buvo medicinos personalas ir vyras salia, tai padejo moraliskai istvert thumbup.gif

drinks_cheers.gif 100% tiesa..skauda nerealiai,nors yra ir isimciu,bet tai tikisimtys smile.gif
Atsakyti
Diegiantis skausmas i maksti daugiau byloja apie tai kad statosi vaikelio galvyte, aplamai pilvo diegliai gali buti ir apatineje dalyje - gal viduriukai pakieteja, o vat tas maudziantis menesiniu gali apimti ir nugara ir nesuprasi kas ten darosi kartu lydimas su pilvelio sukietejimu tai yra paruosiamieji. Pvz man jau jie kokias 2 savaites ramybes neduoda po koki viena du i valanda o nakti tai ir daugiau. Tiesiog vargina. Tai kartu su jais atsidarineja po truputi gimdos kaklelis. O pries pirma gimdyma paruosiamieji buvo tik karta ir nereguliarais tarpais net pagalvojau kad gimdysiu:) bet dingo isnyko ir viskas. Paprastai jie praeina pagloscius pilvuka, atsigulus, pasildzius po dusu:)
Atsakyti
O man siandien nuo pacio ryto maudzia pilva, vis begioju i wc, atrodo, kad noriu didelio....nesuprantu ar maudzia pilva ar skrandi ten skauda, duria g.gif unsure.gif
gal kas susidure su ta pacia problema? g.gif
Atsakyti
Na man irgi diegliai baisus,apacioj uzeina lyg su adata duria,o siandien ir pilva maudzia,strenos isvis saibom eina,nu vien zodziu ir baisu ir manau tai dar ne gimdymas uz koki 2 sav pagimdysiu tikiuos..
Atsakyti
Va, ir man pries kelias dienas pradejo durti zemai,kai einu. Neimanoma zingsnio zengti tongue.gif Mums jau 38 sav. nestuke.gif laukiam nesulaukiam mazylio tongue.gif Matyt,neuzilgo sulauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2009 06 15, 19:40)
Va, ir man pries kelias dienas pradejo durti zemai,kai einu. Neimanoma zingsnio zengti tongue.gif  Mums jau 38 sav. nestuke.gif laukiam nesulaukiam mazylio tongue.gif  Matyt,neuzilgo sulauksim smile.gif

Cia greiciausiai leliuko galvyte spaudzia,nes ir man kazkas panasaus yra buve
Atsakyti
Siaubingai kieteja pilvukas doh.gif
nakty tekdavo prabusti nuo skausmo...siandien va visa diena kieteja....ir ne viena kart i valanda, o gal 100 kart.....
gal kam tie susitraukimai buvo taip daznai?ar prasidejo del to gimdymas?ko man tiketis siomis dienomis g.gif
gal jau greit gimdysiu?a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 25, 16:39)
nakty tekdavo prabusti nuo skausmo...siandien va visa diena kieteja....ir ne viena kart i valanda, o gal 100 kart.....
gal kam tie susitraukimai buvo taip daznai?ar prasidejo del to gimdymas?ko man tiketis siomis dienomis g.gif
gal jau greit gimdysiu?a?  blush2.gif

Gal butu ramiau jei pasirodytum ligonineje?
Kiek zinau tai dazni sistraukinejimai gali issaukti gimdyma.
Atsakyti
siandien kaip tik buvau....pasake ka ir as pati zinojau....''kad cia viskas yra normalu, kad galim sulaukti anksciau leliuko ir viskas''
cia mano pirmas 2.gif tai truputi parinuosi kaip ir kas unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 06 25, 16:39)
gal jau greit gimdysiu?a?  blush2.gif

man šiąnakt tas pats buvo doh.gif Gimda beveik pastoviai spazmuoja, pilvą skauda.Aišku skausmas ne toks kaip per gimdymą, greičiau mėnesinių.Galvoju , kad čia jau paruošiemieji prasidėjo.o kas svarbiausiai, mano ginė atostogauja, nei nueiti pasitikrinti nei ką.o ligoninę taip nesinori be reikalo gultis.Juk jei paruošiamieji, tai čia normalu unsure.gif
Atsakyti