Įkraunama...
Įkraunama...

Paruošiamieji sąrėmiai

Ar jum kieteja pilvukas? g.gif man taip..ka tai reiskia?
Atsakyti
O as jau noreciau tikruju saremiu ax.gif Tik man idomu,ar prasidejus tikriesiems saremiams leliukas juda ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 12, 12:01)
O as jau noreciau tikruju saremiu  ax.gif  Tik man idomu,ar prasidejus tikriesiems saremiams leliukas juda ar ne?

Zinoma, juda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 12, 11:15)
Ar jum kieteja pilvukas? g.gif  man taip..ka tai reiskia?

Tavo gimda susitraukineja, rengdamasi gimdymui ax.gif
Atsakyti

Tavo gimda susitraukineja, rengdamasi gimdymui ax.gif
[/quote]

supratau ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi taip pilvas kartais sukietėja, kad baimė apima, kad tik neplyštų smile.gif ir kuo toliau, tuo labiau kirkšnis skaudėti pradeda... kai vaikštau nieko, o vakare atsigulus, sunku koją iš lovos iškelti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2009 05 19, 17:49)
man irgi taip pilvas kartais sukietėja, kad baimė apima, kad tik neplyštų  smile.gif ir kuo toliau, tuo labiau kirkšnis skaudėti pradeda... kai vaikštau nieko, o vakare atsigulus, sunku koją iš lovos iškelti  rolleyes.gif

Tau jau mazai ir beliko thumbup.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
man vakar gana daznokai pilvukas buvo kietas,bet jokiu skausmu nebuvo,laukiau saku gal jau reiks vaziuoti.Kaip tik vakar buvai pas gyd,tai sake,kad gimdos kaklelis tvarkoje.Bet ar gali taip daznai pilvukas kieteti?Rodos nieko vakar nedariau,kiek zinau pervargimas savo daro.Gal kuriai taip yra buve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 05 28, 09:44)
man vakar gana daznokai pilvukas buvo kietas,bet jokiu skausmu nebuvo,laukiau saku gal jau reiks vaziuoti.Kaip tik vakar buvai pas gyd,tai sake,kad gimdos kaklelis tvarkoje.Bet ar gali taip daznai pilvukas kieteti?Rodos nieko vakar nedariau,kiek zinau pervargimas savo daro.Gal kuriai taip yra buve? g.gif

Man irgi kieteja pilvukas, pamaudzia pilva kaip pries menesines rolleyes.gif dazniausiai tai buna vakare, kai atsigulu miegoti. tai kartais baisu ir uzmigti, vis galvoju, o gal jau doh.gif biggrin.gif bet dar liko 7 savaites iki pasimatymo su 2.gif taigi kiek zinau, tai paruosiamieji saremiai, musu gimda ruosiasi po truputuka gimdymui nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 28, 12:18)
Man irgi kieteja pilvukas, pamaudzia pilva kaip pries menesines rolleyes.gif  dazniausiai tai buna vakare, kai atsigulu miegoti. tai kartais baisu ir uzmigti, vis galvoju, o gal jau doh.gif  biggrin.gif  bet dar liko 7 savaites iki pasimatymo su 2.gif  taigi kiek zinau, tai paruosiamieji saremiai, musu gimda ruosiasi po truputuka gimdymui nestuke.gif  4u.gif

man tai jokio skausmo,bet tokio dazno kietejimo dar nera buve
Atsakyti
gimda kieteja man nuo kokios 14 sav. Gydytoja sake, kad jei 10 kartu per diena, tai nieko tokio. Bet pries pora savaiciu turejau kokias 4 dienas, kai man kietedavo su skausmu (buvo 23 savaites ), gulejau, bet vis tiek...na cia nuo streso...
neseniai apsilankiau pas gydytoja savo, sako KITA KARTA kai taip nutiks- tiesiai i ligonine, nes gali prasideti prieslaikinis gimdymas. Tiesa, mano kaklelis labai sutrumpejes (apie 1,5 cm) ir jau centruotas, tai del to rizika dar padideja. Plius, placenta labai zemai (aciu dievui pakilo kazkiek, nes is pradziu kakleli net denge).

Taigi, issiklausinekit gydytoju savo, kaip ir kas, ir saugokit save. Jei nepaminejau, kad gulimas rezimas beveik visa nestuma, aisku, einu ir darau ka reikia, atostogaudama, nepersitempdama, bet is esmes saugotis kai spazmuoja gimda reikia labiau, nei kai nestumas yra be jokiu blogybiu.
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 05 28, 16:48)
gimda kieteja man nuo kokios 14 sav. Gydytoja sake, kad jei 10 kartu per diena, tai nieko tokio. Bet pries pora savaiciu turejau kokias 4 dienas, kai man kietedavo su skausmu (buvo 23 savaites ), gulejau, bet vis tiek...na cia nuo streso...
neseniai apsilankiau pas gydytoja savo, sako KITA KARTA kai taip nutiks- tiesiai i ligonine, nes gali prasideti prieslaikinis gimdymas. Tiesa, mano kaklelis labai sutrumpejes (apie 1,5 cm) ir jau centruotas, tai del to rizika dar padideja. Plius, placenta labai zemai (aciu dievui pakilo kazkiek, nes is pradziu kakleli net denge).

Taigi, issiklausinekit gydytoju savo, kaip ir kas, ir saugokit save. Jei nepaminejau, kad gulimas rezimas beveik visa nestuma, aisku, einu ir darau ka reikia, atostogaudama, nepersitempdama, bet is esmes saugotis kai spazmuoja gimda reikia labiau, nei kai nestumas yra be jokiu blogybiu.

bet kaip tik vakar gydytoja mane apziurejo,sake kaklelis tvarkoje,o tie pilvuko sukietejimai be jokio skausmo.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti o jei strenas tempia cia irgi netikrieji saremiai? ar kitkas kiek tas nemalonus jausmas trunka? ar normalu , kad visa diena?, gal esate susidurudios? Esu nestuke.gif 36 sav.
Atsakyti