Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

pasimylejau su vaikinu, poto kai baigem viska, nuejom i vonia ir pripylem i perezervatyva vandens, jis isitimepe ir pradejo begti pro skylute vanduo.. bet ta skylute tokia lyg butu su adata pradurta. ar galimas daiktas kad jis galejo islieti sperma manyje, ir kad pastojau?
Atsakyti
man tik šiaip smalsu...kokio bieso jūs tą vandenį pylėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 01 02, 16:38)
man tik šiaip smalsu...kokio bieso jūs tą vandenį pylėt?  bigsmile.gif

del to kad kai istrauke, prezervatyvas buvo kazkoks keistai slapias... nu nzn palieciau ja, kai nuleido, kazkaip keista buvo... tada nuejom i vonia ir leidom vandeny.. leidom leidom ir pradejo pro skylute begti vanduo....... nesuprantam, galiu as pastoti? siandien paskutine diena kada galiu vaistu isgerti, bet nezinau ar verta.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _anna_: 02 sausio 2007 - 15:43
QUOTE(_anna_ @ 2007 01 02, 16:42)
del to kad kai istrauke, prezervatyvas buvo kazkoks keistai slapias... nu nzn palieciau ja, kai nuleido, kazkaip keista buvo... tada nuejom i vonia ir leidom vandeny.. leidom leidom ir pradejo pro skylute begti vanduo....... nesuprantam, galiu as pastoti? siandien paskutine diena kada galiu vaistu isgerti, bet nezinau ar verta.....

O kuri tau ciklo diena? Kiek tesiasi tavo ciklas? Jis reguliarus?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 01 02, 16:58)
O kuri tau ciklo diena? Kiek tesiasi tavo ciklas? Jis reguliarus?

man menesines po ~10 dienu bus. reguliarus.... tesiasi 5 dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _anna_: 02 sausio 2007 - 16:03
bet tikrai kam i prezervatyva vandeni pilti doh.gif
atsiprasau uz ne takta, kiek tau metu ir kiek tavo partneriui? nes elgetes kaip mazvaikiai laugh.gif
Greiciausiai tas prezervatyvas ir plyso tuo metu, kai i ji vandeni pilet...
Atsakyti
QUOTE(_anna_ @ 2007 01 02, 17:02)
man menesines po ~10 dienu bus. reguliarus.... tesiasi 5 dienas...

Jei 10 nuo dabar,o nuo smileysex.gif 10+3=13 tai sakyčiau gerk ir kuo greičiau unsure.gif Jei nuo smileysex.gif iki mmm 12 ir mažiau, gali bandyt apsieit maldom... (ta prasme, negert)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 02 sausio 2007 - 16:15
QUOTE(Mirėja @ 2007 01 02, 17:13)
Jei 10 nuo dabar,o nuo  smileysex.gif  10+3=13 tai sakyčiau gerk ir kuo greičiau  unsure.gif

man menesines 11-15d kazkur turi prasidet... 15 veliausiai. praeitos 15d buvo... cia su ta 13d juokelis tikrai prastas. tai ta skylute atsirado nuo to vandens ar del ko dar??? nieko isvis nesuprantu...... gert man tu vaistu ar ne? verysad.gif tikrai blogai jauciuos.....

Papildyta:
o del tu menesiniu... esu skaicius kazkur internete forumuose, kad vienai merginai po lytinio akto, pirmus du menesius buvo menesines normalios o trecia ne.. kai nuejo pas daktara pasake kad ji jau 3men nescia.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _anna_: 02 sausio 2007 - 16:19
QUOTE(_anna_ @ 2007 01 02, 17:20)
man menesines 11-15d kazkur turi prasidet... 15 veliausiai. praeitos 15d buvo... cia su ta 13d juokelis tikrai prastas.  tai ta skylute atsirado nuo to vandens ar del ko dar??? nieko isvis nesuprantu...... gert man tu vaistu ar ne?  verysad.gif tikrai blogai jauciuos.....

Nežinau iš kur ta skylė doh.gif Pagal ciklą užtaikiai ant pačių vaisingiausių dienų... Postinor yra nuodas, bet renkantis vaikas ar tai, jei vaiko nenori, tai geriau nuodytis. Pažįstu kelis žmones kurie IKI pirmo nėštumo gerė tą vaistą ir ne kartą, o dabar turi po kelis sveikus vaikus... Vaisingumo prasme ilgalaikių pasiekmių nėra.

Kaip bebūtų, sprendimą teks priimt tau, nei kokiai forumietei,tavo vaikinui ar dar kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 02 sausio 2007 - 16:32
o tai tikimybes kad pastojau yra, del to ka rasiau?? as tuoj isprotesiu.. man tik 17 metu ........ o mylejausi tik trecia karta dar ir del to susilaukt vaiko?? nejaugi tuos vaistus gert? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_anna_ @ 2007 01 02, 17:33)
o tai tikimybes kad pastojau yra, del to ka rasiau?? as tuoj isprotesiu.. man tik 17 metu ........ o mylejausi tik trecia karta dar ir del to susilaukt vaiko?? nejaugi tuos vaistus gert?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Anna, na niekas be tavęs tos skylutės nematė, aš prezervatyvais iš viso nesinauduoju, na ką aš žinau. Ir niekas nežinos. Jei tau tie vaistai atrodo baisūs dėl moralinių priežasčių... gal bandyk nieko nedaryt ir laukt... (turėk omeny, kad dėl nervų ciklas gali užsitęst, nebutinai tai nėštumas, pasidarysi testą) Bet jei jie tau baisūs kaip vaistai, tai nelabai yra ko bijot...

Pažįstų moterį, kuri per VISĄ GYVENIMĄ mylėjosi VIENĄ kartą ir augina dukrą, o vaikinas, su kurio iki sekso draugavo 7 metus ją paliko.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 01 02, 17:42)
Anna, na niekas be tavęs tos skylutės nematė, aš prezervatyvais iš viso nesinauduoju, na ką aš žinau. Ir niekas nežinos. Jei tau tie vaistai atrodo baisūs dėl moralinių priežasčių... gal bandyk nieko nedaryt ir laukt... (turėk omeny, kad dėl nervų ciklas gali užsitęst, nebutinai tai nėštumas, pasidarysi testą) Bet jei jie tau baisūs kaip vaistai, tai nelabai yra ko bijot...

Pažįstų moterį, kuri per VISĄ GYVENIMĄ mylėjosi VIENĄ kartą ir augina dukrą, o vaikinas, su kurio iki sekso draugavo 7 metus ją paliko.

kiti sako, kad skylute galbut atsirado del vandens... nes kai pylem vandeny i prezervatyva, iskart nepradejo begti vanduo pro ta skylute.. siek tiek isipute prezervatyvas tik tada pradejo begti. bet isvis kaip ta skylute galejo atsirasti.... juk kiek zinau jei plysta prezervatyvas, tai jau matosi ir nereik tikrint... o pvz kaip mum atsitiko, tai jei nebutumem nueja i vonia pilt vandens tai butumem ir nepagalvoja, kad ten kakzokia skylute yra......
bijau del tu vaistu, nes prisiskaiciau kiek visko gali atsitikti del ju, beto ir vaistininke kai pirkau sake kad blogai tokiam amziui juos vartoti....
ryt jau bus 72valandos praejusios, taip kad dar yra laiko juos isgerti, bet daba kiek zinau tik 58% veiksmingumas.. isvis nzn ar as nescia ar ne, tex isgerti noriu to ar ne.... o po menesiniu pasidareesiu nestumo testa....
Atsakyti