Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE(Calaquendi @ 2006 12 09, 19:00)
mums prieš ~mėnesį irgi plyšo, greit išgėriau Postinorą (gal valanda praėjo po nelaimės, arba mažiau). Tai nusprendėm geriau Marveloną naudot. Kaina panaši į prezervatyvus, bet lyg ir saugiau.

Dabar man kaip ir turėtų prasidėt mėnesinės (t.y. turėjo prasidėt mėnesio pradžioje), tik kad jų nėra... Čia normalu?.. Nuo Postinoro ar Marvelono taip? :-O p.s. nėštumo testas neigiamas  ax.gif

pas mane ta pati bedele nutiko...po kiek val isgerei postinora?as tai po 8 val...ir jokio norimo rezultato...laukiames ... 2.gif gyditoja pasake kad postinoras nera veiksminga priemone apsisaugoti nuo nepageidaujamo nestumo...tai kuo dabar ateity pasitiket? fear.gif
Atsakyti
po valandos ar greičiau. mes greit sureagavom wink.gif tik man dabar neramu, kodėl man neprasideda mėnesinės :/
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2006 12 09, 19:16)
pas mane ta pati bedele nutiko...po kiek val isgerei postinora?as tai po 8 val...ir jokio norimo rezultato...laukiames ... 2.gif gyditoja pasake kad postinoras nera veiksminga priemone apsisaugoti nuo nepageidaujamo nestumo...tai kuo dabar ateity pasitiket? fear.gif

veluoti gali del daugelio priezasciu...pvz nuo pergyvenimu neslaukiant menesiniu. na, jai testas neigiamas tai nera ko jaudintis...p.s. testai parodo tik nuo savaites laiko nestumo, jai praejo daugiau laiko, tai buk tada rami, sulauksi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 12 09, 19:00)
mums prieš ~mėnesį irgi plyšo, greit išgėriau Postinorą (gal valanda praėjo po nelaimės, arba mažiau). Tai nusprendėm geriau Marveloną naudot. Kaina panaši į prezervatyvus, bet lyg ir saugiau.

Dabar man kaip ir turėtų prasidėt mėnesinės (t.y. turėjo prasidėt mėnesio pradžioje), tik kad jų nėra... Čia normalu?.. Nuo Postinoro ar Marvelono taip? :-O p.s. nėštumo testas neigiamas  ax.gif

mums irgi buvo tokių "nelaimių" pora kartų (prieš 4metus ax.gif ). Valandos bėgy išgerdavau postinoro ir viskas liuks. Tik mėnesinės vėluodavo gerokai, kartą porą mėnesių buvo dingusios. Čia postinoro minusas- išbalansuoja visą ciklą.
Jei išgėrei postinorą ~po valandos- būk rami, nesilauki, tik ciklas išsibalansavęs
Atsakyti
uj kaip gerai smile.gif jau galvojau, kas čia dabar yra biggrin.gif ar kontraceptikai čia kalti, ar postinoras, ar kas biggrin.gif
Atsakyti
Man tai irgi laukimo periodas. Bus, Nebus. doh.gif
O nestumo testai tai kiek zinau ne anksciau kaip per 14 dienu rodo. Nebent galit pasakyt kuris jau cia taip greit arodo, lekciau ta pacia akimirka.
Jei neprasides teks ir toki daikciuka nusipirkt kaip nestumo testa, nors postinora geriau per 10 min nuo avarijos.
Tikiuosi nestuke.gif nebus.
Atsakyti
Čia tema apie nėštumo planavimą? g.gif
Atsakyti
Sveikute,
As noreciau kvailo galbut klausimo paklausti..bet ar gerai matosi kaip plysta?Nes nepastebejau nei karto:), turi pradet begti?
O jeigu naudojiesi spec. lubrikantais su spermicidiniu geliu tai sumazina tikimybe pastoti kaip jus galvojat ?
Atsakyti
Kaip jums taip plyšinėja... unsure.gif Mums nė karto taip nebuvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2006 12 29, 20:17)
Kaip jums taip plyšinėja...  unsure.gif  Mums nė karto taip nebuvo...  smile.gif

Va delto as ir paklausiau galvojau gal nepamatau blush2.gif
Atsakyti
na mums per 6 m. nėra plyšę
tik vieną kartą prezervatyvas liko manyje blush2.gif
Atsakyti
Mes naudojam tik gumytes, plyšimų nepastebėjom...reikės pasekt. Na nežinau, gal ne savo išmierą naudoja,reikia didesnių.Gali kartais būt užmovimo klaida:ant pimp...galo reikia palikt daugiau laisvos gumytės. g.gif
Atsakyti