99% sakyciau
, bet gl ir nepastojai
, testa pasidaryk ir zinosi

Na mum irgi buvo plyšęs vieną kartą, nebegalėjau net miegoti
iš pat ryto nulėkiau pirkt postinorą už beprotišką kainą, vos pavyko gaut be recepto
viskas baigėsi gerai

QUOTE(electra @ 2009 12 05, 20:07)
Na mum irgi buvo plyšęs vieną kartą, nebegalėjau net miegoti
iš pat ryto nulėkiau pirkt postinorą už beprotišką kainą, vos pavyko gaut be recepto
viskas baigėsi gerai 

gal pamenat kiek mg Postiron buvo? aš gavau tik vieną tabletę..rašo, kad 1500mg... Pirkau Postiron ne lietuvoj...

QUOTE(nebezinau:) @ 2009 12 06, 00:44)
gal pamenat kiek mg Postiron buvo? aš gavau tik vieną tabletę..rašo, kad 1500mg... Pirkau Postiron ne lietuvoj... 

Jau išsiaiškinau, kad čia dviejų tablečių dozė

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 10 03, 17:48)
na maniskis visada istraukia neprilaikydamas bet nepalieka

Na per pirmus 2 draugystes metus su savuoju atsakingai naudojomes prezervatyvais, pora kartu buvo jis nusmukes tai neslepsiu - baimes apturejau
paskui suzinojom kad skiriasi ju skersmens dydziai, taigi naudojantis mazesnio skersmens prezervatyvais faktiskai nera tikimybes, kad jie nusmuktu

QUOTE(raimute89 @ 2010 08 03, 01:59)
Na per pirmus 2 draugystes metus su savuoju atsakingai naudojomes prezervatyvais, pora kartu buvo jis nusmukes tai neslepsiu - baimes apturejau
paskui suzinojom kad skiriasi ju skersmens dydziai, taigi naudojantis mazesnio skersmens prezervatyvais faktiskai nera tikimybes, kad jie nusmuktu 

Pas mus priesinga problema, daznai plysta prezervatyvas, panasu kad del to kad per mazas.
Maciau reklama nauju kazkokiu Mysize prezervatyvų, jie pagal skirtingus dydzius pardavinejami. Niekur nerandu atsiliepimu apie juos.

Gal iš jūsų kas bandę ? www.mysize.lt ?
Mums irgi plyšta vis kas kelis mėnesius, dar blogiausia, kad naudojam juos tik vasingomis dienomis, tai kai plyšta jau aišku būna, kad laukia daug visokių emocijų laukiant mmm.
QUOTE(Dija. @ 2011 01 08, 15:44)
Man iki pilnametystės dar trūksta nepilnų metelių ir nesenai praradau nekaltybę. Bet vaikinas kai ištraukė buvo prezikas pusiau nusmukęs. yra tikimybės, kad pastojau?
Manau, kad nelabai.