Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

Pas mus plyso ir mes nepastebejom, ir mano vaikinas nuleido. Kokia tykimybe kad pastojau?
Atsakyti
99% sakyciau 4u.gif , bet gl ir nepastojai g.gif , testa pasidaryk ir zinosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mum irgi buvo plyšęs vieną kartą, nebegalėjau net miegoti doh.gif iš pat ryto nulėkiau pirkt postinorą už beprotišką kainą, vos pavyko gaut be recepto tongue.gif viskas baigėsi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(electra @ 2009 12 05, 20:07)
Na mum irgi buvo plyšęs vieną kartą, nebegalėjau net miegoti  doh.gif  iš pat ryto nulėkiau pirkt postinorą už beprotišką kainą, vos pavyko gaut be recepto  tongue.gif  viskas baigėsi gerai  smile.gif

gal pamenat kiek mg Postiron buvo? aš gavau tik vieną tabletę..rašo, kad 1500mg... Pirkau Postiron ne lietuvoj... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2009 12 06, 00:44)
gal pamenat kiek mg Postiron buvo? aš gavau tik vieną tabletę..rašo, kad 1500mg... Pirkau Postiron ne lietuvoj... doh.gif

Jau išsiaiškinau, kad čia dviejų tablečių dozė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 10 03, 17:48)
baiges tegu vyras istraukia prezervatyva neprilaikydamas, ir suzinosi  tongue.gif  wink.gif

na maniskis visada istraukia neprilaikydamas bet nepalieka tongue.gif
Atsakyti
Na per pirmus 2 draugystes metus su savuoju atsakingai naudojomes prezervatyvais, pora kartu buvo jis nusmukes tai neslepsiu - baimes apturejau blush2.gif paskui suzinojom kad skiriasi ju skersmens dydziai, taigi naudojantis mazesnio skersmens prezervatyvais faktiskai nera tikimybes, kad jie nusmuktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 08 03, 01:59)
Na per pirmus 2 draugystes metus su savuoju atsakingai naudojomes prezervatyvais, pora kartu buvo jis nusmukes tai neslepsiu - baimes apturejau blush2.gif paskui suzinojom kad skiriasi ju skersmens dydziai, taigi naudojantis mazesnio skersmens prezervatyvais faktiskai nera tikimybes, kad jie nusmuktu  g.gif

Pas mus priesinga problema, daznai plysta prezervatyvas, panasu kad del to kad per mazas.
Maciau reklama nauju kazkokiu Mysize prezervatyvų, jie pagal skirtingus dydzius pardavinejami. Niekur nerandu atsiliepimu apie juos. doh.gif Jauciu reiks patiems isbandyt tongue.gif
Gal iš jūsų kas bandę ? www.mysize.lt ?
Atsakyti
Mums irgi plyšta vis kas kelis mėnesius, dar blogiausia, kad naudojam juos tik vasingomis dienomis, tai kai plyšta jau aišku būna, kad laukia daug visokių emocijų laukiant mmm.
Atsakyti
va staipsniukas tuo klausimu : http://www.condomani...s.php?id_cms=12

g.gif
Atsakyti
Man iki pilnametystės dar trūksta nepilnų metelių ir nesenai praradau nekaltybę. Bet vaikinas kai ištraukė buvo prezikas pusiau nusmukęs. yra tikimybės, kad pastojau?
Atsakyti
QUOTE(Dija. @ 2011 01 08, 15:44)
Man iki pilnametystės dar  trūksta nepilnų metelių ir nesenai praradau nekaltybę. Bet vaikinas kai ištraukė buvo prezikas pusiau nusmukęs. yra tikimybės, kad pastojau?

Manau, kad nelabai.
Atsakyti