QUOTE(akutivo @ 2011 02 22, 14:21)
nesijaudink taip , va skaitei kaip man buvo, as isgeriau postinor po 11-12 val.. ir nieko nejutau, tik va po 13 dienu as pradejau kraujuoti, man issauke menesines..
manau reiketu ir jums palauksti bennt 12 dienu, tada jei susirgsi tai viskas liux, o jei ne pasidarysi testa nestumo, ir viskas bus aisku, bet tu extra kontraceptu tu neperdozuok, nes jei sakai dar geresni nei postinor tai nelb yra ko ir pergyventi, man postinor padejo , tai tau tiek tikrai turetu padeti...
o siaip o tas skystis pabnasus i sperma turejo astru kvapa? jei ne tai ten buvo tavo pacios skysciai...
nes spremos kvapas lb asttrus.. bet gal neuostei ? ar uzuodei ? 

manau reiketu ir jums palauksti bennt 12 dienu, tada jei susirgsi tai viskas liux, o jei ne pasidarysi testa nestumo, ir viskas bus aisku, bet tu extra kontraceptu tu neperdozuok, nes jei sakai dar geresni nei postinor tai nelb yra ko ir pergyventi, man postinor padejo , tai tau tiek tikrai turetu padeti...

o siaip o tas skystis pabnasus i sperma turejo astru kvapa? jei ne tai ten buvo tavo pacios skysciai...

Aciu, ramina tokios zinutes

Astraus kvapo neturejo kaip ir. Manau supanikavau. Bet lauksiu dabar didziosios "sventes" - menesiniu ;D. Jei ateis, kuo labai tikiu, tai nueisim i kavine su vaikinu. I lova neisim, kad vel nereiktu laukt kitos "sventes".