Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

QUOTE(akutivo @ 2011 02 22, 14:21)
nesijaudink taip , va skaitei kaip man buvo, as isgeriau postinor po 11-12 val.. ir nieko nejutau, tik va po 13 dienu as pradejau kraujuoti, man issauke menesines.. 4u.gif 
manau reiketu ir jums palauksti bennt 12 dienu, tada jei susirgsi tai viskas liux, o jei ne pasidarysi testa nestumo, ir viskas bus aisku, bet tu extra kontraceptu tu neperdozuok, nes jei sakai dar geresni nei postinor tai nelb yra ko ir pergyventi, man postinor padejo  , tai tau tiek tikrai turetu padeti... 4u.gif
o siaip o tas skystis pabnasus i sperma turejo astru kvapa? jei ne tai ten buvo tavo pacios skysciai...  4u.gif  nes spremos kvapas lb asttrus.. bet gal neuostei ? ar uzuodei ? ax.gif

Aciu, ramina tokios zinutes 4u.gif
Astraus kvapo neturejo kaip ir. Manau supanikavau. Bet lauksiu dabar didziosios "sventes" - menesiniu ;D. Jei ateis, kuo labai tikiu, tai nueisim i kavine su vaikinu. I lova neisim, kad vel nereiktu laukt kitos "sventes". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kepurele @ 2011 02 22, 23:54)
Aciu, ramina tokios zinutes  4u.gif 
Astraus kvapo neturejo kaip ir. Manau supanikavau. Bet lauksiu dabar didziosios "sventes" - menesiniu ;D. Jei ateis, kuo labai tikiu, tai nueisim i kavine su vaikinu. I lova neisim, kad vel nereiktu laukt kitos "sventes".  blush2.gif

prie manes irgi sake nelis kol viskas nesusitvarkys lotuliukas.gif bet dbr jau viskas gerai, tik atsargesni busime, kad nebutu vel tokiu dalykeliu.. va taip ir buna kai issiilgsta lotuliukas.gif 4u.gif
as irgi supanikavau, bet ta akimrika manau visos kurios dar nesiruosia seimos gausejimui supanikuoja 4u.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu, dar ne karto nebuvo nei nusmukes, nei suplyses smile.gif Naudojam durex, jokiu kitu net nenoriu bandyt.
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 03 06, 14:05)
Tfu tfu tfu, dar ne karto nebuvo nei nusmukes, nei suplyses smile.gif  Naudojam durex, jokiu kitu net nenoriu bandyt.

aha mes ir Durex tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, lytinio akto pabaigoje vaikinui prieš ištraukiant varpą nuo jos nusmuko prezervatyvas. Jis sakė, kad nieko baisaus, nes sperma liko prezervatyve. Visgi vistiek panikuoju, kad galiu pastoti. Kaip manote\?
Atsakyti
QUOTE(rasilka @ 2011 05 20, 19:55)
Sveikos, lytinio akto pabaigoje vaikinui prieš ištraukiant varpą nuo jos nusmuko prezervatyvas. Jis sakė, kad nieko baisaus, nes sperma liko prezervatyve. Visgi vistiek panikuoju, kad galiu pastoti. Kaip manote\?

Kelinta ciklo diena ir kokio įprastai ilgio yra Tavo ciklas?
Atsakyti
mano ciklas 26 dienos, čia buvo savaitė po mano mėnesinių, nors prieš penkias dienas mečiau gerti kontraceptines ir naudoju prezervatyvus, tai gal ciklas išsireguliavęs dabar

QUOTE(Horo @ 2011 05 20, 22:04)
Kelinta ciklo diena ir kokio įprastai ilgio yra Tavo ciklas?

Atsakyti
Man panasiai atsitiko, tik plyso prezervatyvas... verysad.gif Ciklo trukme-26dienos. Iki MMM liko 3dienos.Tai nevaisingos dienos, ar gerai suprantu?
Atsakyti
Pagal viska, turetu buti nevaisingos smile.gif
Atsakyti
Man per 3 metus nei karto nebuvo ne plyses nei nusmukes. Buno naudojami ivairiu gamintoju produktai
Beje, kur jus randat tokiu milzinu, kuriems standartinio prezervatyvo ilgio tik pusei daikto uzdengti uztenka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaK91 @ 2011 08 23, 15:59)
Man per 3 metus nei karto nebuvo ne plyses nei nusmukes. Buno naudojami ivairiu gamintoju produktai
Beje, kur jus randat tokiu milzinu, kuriems standartinio prezervatyvo ilgio tik pusei daikto uzdengti uztenka?  biggrin.gif

Visokių būna biggrin.gif

Man yra kartą taip atsitikę, teko gerti ekstrinę. O su dabartiniu kažkaip niekada, bet po kiekvieno smileysex.gif vis tiek būna truputį neramu, ar viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 15, 17:03)
Visokių būna biggrin.gif

Man yra kartą taip atsitikę, teko gerti ekstrinę. O su dabartiniu kažkaip niekada, bet po kiekvieno smileysex.gif vis tiek būna truputį neramu, ar viskas gerai.

Žinoma, kad yra buvę, kai prezervatyvas plyšo...... O kartą - nepatikėsit.... Po visko jis net viduje liko pas mane. Tokia panika buvo. Kol iškrapščiau....

Nuo to laiko su prezervatyvais nebesimylime.... Renkamės kitokius saugojimosi būdus. Iš visų naudotų labai pleistras patiko. Patogu, paprasta, patikima. Man idealiai tiko.
Atsakyti