Įkraunama...
Įkraunama...

Suplyšo /nusmuko prezervatyvas!

Sveiki, nežinau kas man yra. Žodžiu mylėjausi su panele ir atsitiko taip jog aš visada prieš baigdamas ištraukiu savo varpą greitai ir baigiu prezervatyve, tačiau šį kartą ištraukiau, prezervatyvo pusė liko makštyje o aš lygtais užbaigiau kur papuolė, atrodo kad nepataikiau ant jos. Ar verta pirkti tuos kontraceptikus portinor ? po lytinio akto praėjo para ..
Atsakyti
QUOTE(zmogus147 @ 2012 01 04, 19:02)
Sveiki, nežinau kas man yra. Žodžiu mylėjausi su panele ir atsitiko taip jog aš visada prieš baigdamas ištraukiu savo varpą greitai ir baigiu prezervatyve, tačiau šį kartą ištraukiau, prezervatyvo pusė liko makštyje o aš lygtais užbaigiau kur papuolė, atrodo kad nepataikiau ant jos. Ar verta pirkti tuos kontraceptikus portinor ? po lytinio akto praėjo para ..

bet kaip įdomiai jūs mylitės. Kam ištraukiat, jei naudojat prezervatyvą? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
vakar mums besantykiaujant su vyru plyso prezervatyvas ir viskas liko viduje doh.gif kadangi gyvenu uzsenyje, tai be spec apziuros pas ginekologa recepto ekstrinei kontrac. negausiu ir siaip vaistinej nenusipirksiu..jei isgerciau ekstrines kotr. tablete ryt is ryto, ar ji dar suveiktu? nuo mmm pradzios praejo 7d.? kokia tikimybe? gal nereikia cia taip panikuot?
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2012 01 11, 11:35)
Sveikos,
vakar mums besantykiaujant su vyru plyso prezervatyvas ir viskas liko viduje doh.gif kadangi gyvenu uzsenyje, tai be spec apziuros pas ginekologa recepto ekstrinei kontrac.  negausiu ir siaip vaistinej nenusipirksiu..jei isgerciau ekstrines kotr. tablete ryt is ryto, ar ji dar suveiktu? nuo mmm pradzios praejo 7d.? kokia tikimybe? gal nereikia cia taip panikuot?

Kokia Jūsų ciklo trukmė? Jei ciklas trumpas, tada galima ir užkibti, jei ilgas - tikimybė maža. smile.gif
Atsakyti
mazdaug 24 -26d. smile.gif stresas baisus buvo visa diena, bet aciu die pagaliau pavyko gaut recepta, beliko atkentet visa slykstu tos tabletes poveiki doh.gif
Zaliaake_raganele, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2012 01 11, 23:45)
mazdaug 24  -26d.  smile.gif stresas baisus buvo visa diena, bet aciu die pagaliau pavyko gaut recepta, beliko atkentet visa slykstu tos tabletes poveiki doh.gif
Zaliaake_raganele, aciu uz atsakyma 4u.gif

Na, taip, kai Jūsų ciklas trumpas, 7 diena gali būti vaisinga unsure.gif Tikėkimės, kad tabletė suveiks, jei ką smile.gif
Atsakyti
man irgi buvo problemų su vaikinu, kad jam smukdavo. bet dabar nebėr, nes jo irgi nebėr mano gyvenime.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doma20 @ 2012 03 16, 00:43)
man irgi buvo problemų su vaikinu, kad jam smukdavo. bet dabar nebėr, nes jo irgi nebėr mano gyvenime.. smile.gif

Nužudė komentaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2012 03 16, 06:55)
Nužudė komentaras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

o mes su MB gal 2 metus prezervatyvais saugojomes, nes kazkaip prisiklausiau visur kad KT negerai, kad po ju sunku pastot, zodziu bobuciu svaigalu biggrin.gif ir plysdavo jie mums taaaip daznai, kad ojoj, net sakydavau kad kas cia per prezikai gal is celafano pagaminti biggrin.gif tai velniop viska pradejau KT gert, nes as jais nepasitikiu, be to gyditoja nuramino, kad KT nera blogai, o su endometrioze kaip tik gerai.. tai dabar megaujames blush2.gif ir nestresuojam, o ir malonumas didesnis naturaliai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles. Jauciuosi labai sunerimusi, aisku, skaiciau visus salutinius poveikius, kaip ir kas gali buti, bet vistiek zymiai geriau klausti patyrusiu moteru ir paneliu Isgeriau escapelle balandzio 5, iki menesiniu buvo likusios apie 3 savaites. Po 4-5 dienu po isgerimo, prasidejo kraujavimas, gana smarkus pirmasias dvis dienas, o kitas dvi truputi mazesnis. O dabar, kai jau tureciau sirgti pagal cikla, pasirodo keli laseliai kraujo. Truputi neramu )
Atsakyti
QUOTE(agne_720 @ 2013 04 27, 12:59)
Sveikos, paneles. Jauciuosi labai sunerimusi, aisku, skaiciau visus salutinius poveikius, kaip ir kas gali buti, bet vistiek zymiai geriau klausti patyrusiu moteru ir paneliu  Isgeriau escapelle balandzio 5, iki menesiniu buvo likusios apie 3 savaites. Po 4-5 dienu po isgerimo, prasidejo kraujavimas, gana smarkus pirmasias dvis dienas, o kitas dvi truputi mazesnis. O dabar, kai jau tureciau sirgti pagal cikla, pasirodo keli laseliai kraujo. Truputi neramu )

nėra ko nerimauti smile.gif dažnai tos tabletės sujaukia, išderina ciklą. be to, gali būti kad ir šiaip be reikalo gėrėt tabletę, jei iki mėnesinių buvo likusios 3 savaitės, jeigu ciklas yra ilgesnis (tarkim panašiai 28-32 dienos).
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2013 04 27, 17:44)
nėra ko nerimauti smile.gif dažnai tos tabletės sujaukia, išderina ciklą. be to, gali būti kad ir šiaip be reikalo gėrėt tabletę, jei iki mėnesinių buvo likusios 3 savaitės, jeigu ciklas yra ilgesnis (tarkim panašiai 28-32 dienos).

Ilgesnis, maniskis apie 32 dienas. Labai aciu uz atsakyma! smile.gif Nusprendeme nerizikuoti, bet labai gailiuosi, kad teko gerti tokia taip sakant "arkline" doze. Aciu dar karta;))
Atsakyti