Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių automobilis

Na, kadangi, mėgtu svajoti apie tai kas realu tai renkuosi Mazda MX5, dėja turėjau tik MX6, bet po poros metu manau lesiu sau ir penktuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu Jeep Wrangler (ir turėsiu). Po 100 metų. lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Dabar aš noriu naujosios Honda Civik. Raudonos. Jei dar tebenorėsiu, po poros metų būtinai pirksiu wink.gif
Atsakyti
Mano svajonė išsipildė įsigijau Rover 75, esu labai patenkinta. Jis didelis automobilis, bet labai manevringas, patogus, stilingas, daug visokių navarotų. Labai patogus ir stilingas automobilis, o svarbiausia, kad labai saugus. Oro pagalvės sudėtos net 6vnt (priekinė panelė, vairas, vairuotojo ir keleivio sėdynėse, kairėje pusėje ir stoikėse). Automobilis labai ekonomiškas, mano dyzeliukas, vidutinės kuro sanaudos tik 7,5L/100km. Autostradoje 4,5l/100km, mieste 7,8/100km. Variklis labai tyliai dirba, gera izoliacija. Nesijaučia greičio. Ir dar daug visokių kitokių privalumų.
Dabar ir savo mamai žadu nupirkti Rover 25, jei labai patiko maniškis. Bet jei per didelis. Aktyviai ieškomas automobilis.
Ką dar galiu pasakyti apie šį automobilį, išlaiko savo kaina. Na nenuvertėja taip greitai kaip BMW 525d. Už 2002 m. Roverį galima nupirkti BMW 525d tik 1995-1996m. Matote pačios koks skirtumas. Dar vienas privalumas, kad mašina nepatraukli vagims. Gera automobilio apsauga.

Labai jau daug čia jums prirašiau, bet jei kils daugiau klausimų būtinai apsilankykite Lietuvos Roverių klube www.rover-klubas.net

Esu Lietuvos Roverių klubo narė, vyksta klubo susitikimai. Dalinamės įspūdžiais ir patyrimais.
Kviečiame ir Super mamas vairuojančias Roveriukus apsilankyti mūsų klube.
Mes visų labai laukiame bigsmile.gif
Atsakyti
Apie Roverį galiu pasakyti tik tiek, kad gražūs salonai. Daugiau nieko. Neveltui bankrotas "parėjo" Roveriui.
Atsakyti
smile.gif+2007 02 22, 12:24-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 22, 12:24)
Apie Roverį galiu pasakyti tik tiek, kad gražūs salonai. Daugiau nieko. Neveltui bankrotas "parėjo" Roveriui.

automobiliai ir toliau pardavinėjami sėkmingai, jie neturi tokio populiarumo kaip patsukų mašinytės audi. Verta dėmesio tik RS4.
Atsakyti
svajonių automobilis...
Toyota RAV 4...............
sampano spalvos.... nuo 2003 metų. jie tokie gražūs, aptakūs, brangūs....
laukiame, kol atpigs.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano iki siol svajoniu automobilis buvo audi A3 (apskritai jauciu silpnybe audi smile.gif, bet visai neseniai atsirado naujas nissan modelis - nissan qashquai ir db jau nebezinau biggrin.gif
Atsakyti
o aš norėčiau mazdos 3 arba 6. pavairavusi mazdą pajaučiau kokios galibuti patogios mašinos... thumbup.gif tik gaila, kad detalės brangios doh.gif . bet dabar turim vectra ir džiaugiuosi, visai smagiai važiuoja, tinginiauti galiu, nes automatas ax.gif
Atsakyti
mazda6 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siuo metu mano realistiskiausia svajone yra naujas Honda civic 5d
tikiuosi greitu laiku svajone issipildys
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 11 kovo 2007 - 22:00
QUOTE(jufka @ 2007 03 11, 22:58)
Siuo metu mano realistiskiausia svajone yra naujas Honda civic 5d
tikiuosi greitu laiku svajone issipildys

Labai geras pasirinkimas! Nesu mažų automobilių gerbėjas, tačiau šis labai patiko. Praktiškai viskuo. Ir vietos man pakako (mano ūgis beveik 2m, sveriu per 100kg).
Atsakyti